Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Παγκόσμια διάκριση για τη Μαρουσιώτισα Σοφία Στελλάτου, απόφοιτη του Λυκείου Αναβρύτων!!!

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Δίκαιο του Διαστήματος η Νομική Σχολή Αθηνών
Την κορυφή του κόσμου στον Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης για το Δίκαιο του Διαστήματος, «2016 Manfred Lachs Space Law Moot Court Competition» κατέκτησε η ομάδα της Νομικής Σχολής Αθηνών στο τελικό γύρο της αναμέτρησης στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού (26-30 Σεπτεμβρίου). 
Οι προπτυχιακές φοιτήτριες Γιολένα Εξάρχου, Φιλαρέτη Κουιμτζή-Φιλαρέτου & Σοφία Στελλάτου, με την προπονήτριά τους Γιολάντα Καλογήρου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του λέκτορα Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Αθηνών Γ. Κυριακόπουλου αναμετρήθηκαν με τους πρώτους των πρώτων από την Αμερική, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό και κατάφεραν να κερδίσουν την παγκόσμια πρωτιά.

Η ελληνική ομάδα έχοντας κατακτήσει το χρυσό σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην αναμέτρηση που έγινε στη Γλασκόβη (27-29 Απριλίου 2016) εκπροσώπησε στον διεθνή διαγωνισμό τη γηραιά ήπειρο και κέρδισε.
«Το διάστημα δεν είναι το όριο για τις τέσσερις φοιτήτριες», έγραψε στο συγκινητικό του μήνυμα στο Facebook o καθηγητής τους Γ. Κυριακόπουλος ανακοινώνοντας την μεγάλη τους επιτυχία.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή