Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

«Κομπίνα» στελεχών της ΝΔ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ, κατήγγειλε o Πολάκης

Να παύσει να εξαπολύει ύβρεις συστήνει στον «στον εθνικό υβριστή» ο Γ. Πατούλης 
H υπόθεση αφορά παραπεμπτικά για αρθροσκόπηση
Σκάνδαλο στον ΕΟΠΠΥ που αφορά παραπεμπτικά αρθροσκόπησης κατήγγειλε την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. 
Μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για «κομπίνα» του πρώην υφυπουργού Υγείας της ΝΔ Μάριου Σαλμά και των γαμπρών του, στην οποία, όπως είπε, εμπλέκονται Βορίδης, Σκανδαλάκης και Πατούλης. 
Ανέφερε χαρακτηριστικά πως τιμολογούσαν με το κόστος της κανονικής αρθροσκόπησης, που περιλαμβάνει και διήμερη νοσηλεία, την αρθροσκόπηση που γίνεται με τη σύγχρονη τεχνολογία.
Ο κ. Σαλμάς έχει ήδη καταθέσει αγωγή και μήνυση σε βάρος του κ. Πολάκη για τις καταγγελίες του.
Αναφέρθηκε επίσης σε προσπάθεια ανάταξης του συστήματος αλλά και για καθυστερήσεις λόγω ενός «σαπημένου κράτους».
Ο κ. Πολάκης είπε πως υπήρχαν σκανδαλώδεις διαδικασίες στην αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στο παρελθόν και τόνισε ότι έχουν αγοραστεί ήδη 90 νέα ασθενοφόρα, ενώ ακόμη 20 που είχαν αγοραστεί από Περιφέρειες και Δήμους περιμένουν ανενεργά σε κέντρα υγείας.
Αναφερόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το χαρακτήρισε απόστημα, κεντρικό μηχανισμό μεταφοράς μαύρου χρήματος και ελέγχου των μέσων ενημέρωσης.
«Ο κατήφορος του συστήματος σταμάτησε αλλά υπάρχουν ακόμη βαθιές πληγές και έχουμε πλήρη συναίσθηση» είπε.
Ξεκαθάρισε ότι «τα χρήματα που εισπράχθηκαν ήδη από τις τηλεοπτικές άδειες και θα εισπραχθούν στο μέλλον, θα αναδιανεμηθούν προς όφελος των ασθενέστερων και οι πρώτες δύο κινήσεις είναι οι 15.000 παραπάνω θέσεις στους παιδικούς σταθμούς».
«Στόχος της διαδικασίας είναι τον Γενάρη οι άνθρωποι αυτοί να δουλεύουν» είπε.
Πατούλης: Ο Πολάκης να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα υγείας
Με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, συστήνει «στον εθνικό υβριστή κ. Πολάκη να παύσει στο μέλλον να εξαπολύει ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος του ΙΣΑ και να ασχοληθεί επιτέλους με τα σοβαρά θέματα υγείας που απασχολούν την Πατρίδα μας. Και εάν δεν παύσει αυτός, να τον παύσει ο Πρωθυπουργός».
Να σημειωθεί ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση αμφισβήτησης της νομιμότητας έκδοσης από τον ΙΣΑ συγκεκριμένης άδειας Λειτουργίας Διαγνωστικού Εργαστηρίου, στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Πολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.
Ο ΙΣΑ υποστηρίζει ότι άδεια εκδόθηκε νόμιμα και η νομιμότητά της επιβεβαιώθηκε εγγράφως από τον τότε αρμόδιο υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον σημερινό υπουργό Υγείας και τότε αναπληρωτή Ανδρέα Ξανθό.
                                                                      ΠΗΓΗ:news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου