Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Το Μαρούσι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του

Με την ευχή το 2018 να αποτελέσει την αφετηρία μίας νέας εποχής δημιουργίας και αναγέννησης σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο, καλωσόρισαν το 2018 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες πέραν του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, και δημοτικών συμβούλων, ήταν μέλη του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πολιτών.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, ο οποίος έδωσε θερμές ευχές στους παριστάμενους για «Καλή Χρονιά με Υγεία, Ομόνοια, Ειρήνη και Αλληλεγγύη».

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Χρόνε νυχτοπούλι ... παγερό!

                    Τα παλιά τα σπίτια τα κλεισμένα
πάντα κρύβουν κάτι και για μένα 
πράγματα ζεστά κι αγαπημένα ...
                                   

Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προωθούν δολίως, Μακεδονία άνω κάτω & πλαγίως!!!

             Oύτε «άνω», ούτε «κάτω» Μακεδονία!
                      Ιδού το Σύνταγμα & ο Λευκός ο Πύργος σου
Προχτές σου έκλεψαν την Κωνσταντινούπολη. Xτες σου έκλεψαν τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Σήμερα πάνε να σου κλέψουν «μέρος» της Μακεδονίας αλλά και μέρος της Κύπρου (ή όλη;).  

Μια ολόκληρη ιστορία της μάνας της Δημοκρατίας, μιας μάνας που βλέπει τα «παιδιά» της να χάνονται στον «πόλεμο», το ένα μετά το άλλο, μέρα με την μέρα. 
Ο Mathiew Nimic (Μάθιου Νίμιτς – ΟΗΕ) «απεφάνθη»: 
Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας ή Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ή Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας ή Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη ή Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια). 
Το αν είναι στην σλαβική ή στην κινέζικη γλώσσα λίγη σημασία έχει (π.χ. η ΚωνσταντινούΠολη, στα τουρκικά ονομάζεται Instanbul(Εις την Πόλη))! 
Αχ βρε Νίμιτς, δεν ήξερες, δεν ρώταγες τι πάει να πει Γραικός; 
Κι εσύ μωρέ Έλληνα, πότε θα βγεις έξω να ξεσπ(κ)άσεις;