Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Κυκλοφορεί από σήμερα Σάββατο, η Ρήξη Ιανουαρίου 2021

Πλήρης και σε βάθος η κάλυψη της επικαιρότητας από το φύλλο της Ρήξης (φ.164) που κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021.
Μπορείτε να την αποκτήσετε ηλεκτρονικά, για ένα φύλλο ή ετήσια συνδρομή [15€] με αποστολή μηνύματος στο perardin@gmail.com. Ή από τα σημεία πώλησης τύπου ανά την Ελλάδα. 

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Οδηγίες από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου έλαβε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Πέτρος Κόνιαρης όσο αφορά το πλαίσιο δράσεων και ενεργειών που θα πρέπει να λάβουν χώρα στο Μαρούσι το 2021. 
 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στο γεγονός της πανδημίας η οποία έχει τροποποιήσει το περιβάλλον άσκησης κοινωνι
κής πολιτικής καθώς όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας βρίσκονται σε δυσχερή θέση, είτε λόγω ανεργίας, είτε διότι ο αναγκαίος αυτοπεριορισμός δημιουργεί νέες συνθήκες και ανάγκες για υποστήριξη. 
 Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: 
«Η υγειονομική κρίση έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας και ειδικά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. 
Το Μαρούσι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εντείνει τις δράσεις του όπως το «Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι» (οικογενειακή και νοσηλευτική φροντίδα), το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και άλλες πολλές, προκειμένου κανείς Μαρουσιώτης να μην νιώσει μόνος ή αβοήθητος. 

Τον Ιωάννη Ιωαννίδη όρισε Εντεταλμένο Σύμβουλο, ο Δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου όρισε ως Εντεταλμένο Σύμβουλο,
τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Ιωαννίδη και του ανέθεσε την αρμοδιότητα
του Γραφείου Απασχόλησης και Εταιρικής Ευθύνης, 
καθώς και του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς

Ορίστηκαν από τον κ. Δήμαρχο, οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Μαρούσι

Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη» 
Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι για το τρέχον έτ
ος, καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητές τους. 
Η θητεία τους αρχίζει από 15/01/2021 και διαρκεί για ένα έτος από την έναρξη ισχύος της. Για την ίδια περίοδο ορίστηκαν επίσης οι Αναπληρωτές Δημάρχου. 
Ειδικότερα, 
Ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης, ορίζεται Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, Διεθνών Σχέσεων & Διμερών Συνεργασιών και επί θεμάτων προετοιμασίας και οργάνωσης για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ο κ. Στ. Τσιπουράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δίχως αντιμισθία. 
Ο κ. Σπυρίδων Σταθούλης ορίζεται Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας, Νομικών Υποθέσεων, Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού και επί θεμάτων Διαφάνειας. 
Η κα Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη ορίζεται Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων. Η κα. Ελ. Καλαντζάκη θα προσφέρει τις υπηρεσίες της δίχως αντιμισθία. 
Ο κ. Κωνσταντίνος Ρώτας ορίζεται Αντιδήμαρχος Δόμησης.

Παρουσία της Υφυπουργού Υγείας Ζ. Ράπτη, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Δήμο Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου:«Εμβολιασμοί & μέτρα αυτοπεριορισμού απαραίτητες συνθήκες για τη μείωση της διασποράς της νόσου»
Παρουσία της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη και του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που μετέβη την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, πραγματοποίησε λήψη δειγμάτων έναντι της επιδημίας covid-19 στο προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και των Κοινωνικών Υπηρεσιών. 
Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής και το συντονισμό του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, θα επισκεφτεί εκ νέου τον Δήμο Αμαρουσίου, για να επαναλάβει τη διαδικασία στο προσωπικό του Δήμου. 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε: 
«Με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ πραγματοποιούμε περιοδικά τους απαραίτητους ελέγχους στο προσωπικό του Δήμου μας έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας προς τους πολίτες να περιβάλλονται από το απαραίτητο δίχτυ υγειονομικής προστασίας.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Λ. Μαγιάκης:Το Δ.Σ Αμαρουσίου έχασε μια ακόμα ευκαιρία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!

Με ευθύνη της διοίκησης Αμπατζόγλου το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήρε απόφαση για την αντιμετώπιση της πανδημίας στο Μαρούσι Σχετικά με τη συζήτηση που διεξήχθη τη Τρίτη 12-1-2021 στο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας, για το θέμα της πανδημίας και την αντιμετώπιση της στην πόλη μας, ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, Λ. Μαγιάκης έκανε την παρακάτω δήλωση: 
Το Δημοτικό Συμβούλιο έχασε μια ακόμα ευκαιρία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ειδικά τώρα, που όλη η κοινωνία δοκιμάζεται από τις συνέπειες της πανδημίας και είναι ενδεχόμενο ένα τρίτο κύμα που όλοι απευχόμαστε. 
 Μετά από μια πεντάωρη συνεδρίαση δεν κατόρθωσε, με ευθύνη της πλειοψηφίας και του ίδιου του κ. Δημάρχου προσωπικά, να εκδώσει μια απόφαση με την οποία να στηρίξει το κλονισμένο ηθικό των δημοτών. 
 Να δείξει ότι κατανοεί τις υγειονομικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις στην κοινωνία και, κυρίως, με τις συγκεκριμένες προτάσεις του, να πείσει ότι αγωνίζεται για την αντιμετώπιση τους. 
Σε μια επίδειξη άκρατης αλαζονικής αυτάρκειας η Δημοτική Αρχή περιορίστηκε να παρουσιάσει όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα και έκλεισε τα αυτιά της σε όλες τις προτάσεις που έκαναν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας. 
 Και όχι μόνο αυτό αλλά ακούστηκε, χωρίς να διαψευσθεί από τον κ. Δήμαρχο, ότι η διοίκηση δεν έχει ανάγκη τα «δεκανίκια» της μειοψηφίας. 
Δυστυχώς αυτός είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών.

Διεξοδική η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου για την πανδημία του covid-19

Οι δράσεις πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ο περιορισμός της διασποράς του covid 19 στο Μαρούσι, καθώς και η διαδικασία εμβολιασμού που πρόκειται να ξεκινήσει στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου συζητήθηκαν διεξοδικά πλέον των τεσσάρων ωρών, μέσω τηλεδιάσκεψης στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το νέο έτος, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021. 
 Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας μείζονος και ελάσσονος του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μονοθεματική συνεδρίαση. 
 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην τοποθέτησή του τόνισε ότι το ζήτημα της πανδημίας δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση, καθώς είναι ένα θέμα παγκόσμιο που μας αφορά όλους. Ειδικότερα, αναφερόμενος στο θέμα του εμβολιασμού και τη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου υπογράμμισε: 
 «Ο αριθμός εμβολιασμών εξαρτάται από την παγκόσμια διανομή και σε επίπεδο χώρας οι γραμμές εμβολιασμού αναπτύσσονται σταδιακά και σχετίζονται με τον αριθμό των διαθέσιμων εμβολίων. 
Σε ότι αφορά στην πόλη μας με ικανοποίηση διαπιστώσαμε κατά την επίσκεψή μας στο Εμβολιαστικό Κέντρο και την ενημέρωσή μας από την επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, ιατρό καρδιολόγο και Δημοτική Σύμβουλο κα Μαρία Γώγου και την επικεφαλής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κέντρου κα Κορίνα Λιούτα, την αξιέπαινη δουλειά που έχει γίνει από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. 
Το Εμβολιαστικό Κέντρο στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου πληροί τις προδιαγραφές που έχουν ορίσει οι εποπτευόμενοι φορείς και μαζί με τα νοσοκομεία ΚΑΤ, Σισμανόγλειο και το Αγίων Αναργύρων θα είναι τα σημεία αναφοράς για τους εμβολιασμούς των κατοίκων της πόλης μας. 
 Ειδική αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο ρόλο και στις αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ζήτημα της πανδημίας.

Την προσεχή Τέταρτη η διανομή νωπού κοτόπουλου σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα πραγματοποιήσει διανομή ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΩΠΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΙΔΩΝ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟΥ (ΜΗΛΑ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/01/2021. 
Προκειμένου η διανομή να γίνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται στους χώρους της διανομής κάνοντας χρήση των απαραίτητων μέτρων προστασίας (μάσκες, γάντια) και να ακολουθούν αυστηρά τις ώρες και ημέρες προσέλευσης. 
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, Πλαστήρα και Σουρή, στο Μαρούσι από τις 11:00 το πρωί και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι. 

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Με τηλεδιάσκεψη στις 5:00 μ.μ. η συνεδρίαση του «∆ηµοτικού Συµβουλίου Αμαρουσίου»

«Covid 19 - Αντιμετώπιση πανδημίας»
είναι το μοναδικό θέμα που θα απασχολήσει την συνεδρίαση του «∆ηµοτικού Συµβουλίου Αµαρουσίου», η οποία θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. ∆ηµοτικό Κατάστηµα, Αίθουσα ∆ηµοτικού Συµβουλίου (Β. Σοφίας 9 και ∆. Μόσχα) σύμφωνα με τις διατάξεις:
α) Του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄ / 7-6-2010), όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 (Φ.Ε.Κ 133 Α΄ /19-07-2018) και τροποποιήθηκε µε το άρθρο 114, παρ.8 του Ν. 4623/2019 (ΦΕΚ 134 Α΄ / 9/8/2019), µε το άρθρο 177, περ. β΄ της παρ. 1 και το άρθρο 184, παρ. 1 του Ν. 4635/ 2019(ΦΕΚ 167 Α΄/ 30-10-2019), και µε το άρθρο 10, παρ. 2 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ 53 Α΄/ 11-3-2020).

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ξεκίνησε η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων & Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον προγραμματισμό του Δήμου τα τεστ ανίχνευσης covid-19 για Κοινωνικές Υπηρεσίες, Εκπαιδευτικό προσωπικό, Καθαριστές, Σχολικούς Τροχονόμους 
Θ. Αμπατζόγλου: «Προασπίζουμε με κάθε μέσο τη Δημόσια Υγεία  
Είναι στιγμές που όλοι πρέπει να επιδείξουμε πειθαρχία & υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης» 
 Με την επίβλεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για πιστή εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά
και με επιπλέον μέτρα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, η επανέναρξη των 11 Βρεφονηπιακών Σταθμών, των 17 Νηπιαγωγείων και των παραρτημάτων τους και των 15 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου. 
 Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες απολυμάνσεις ενώ έγινε η απαραίτητη προμήθεια σε μάσκες και αντιμικροβιακά υλικά (gel, μαντηλάκια, spray επιφανειών). 
 Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά τη σχετική ενημέρωση που έλαβε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτη Σαγρή και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου-Σταματάκη δήλωσε: 
 «Βρισκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα από κανένα και προσωπικό, μαθητές και γονείς να αισθάνονται ασφαλείς. 
Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, στο Δημαρχείο, πραγματοποιείται από τον ΕΟΔΥ η διαδικασία των τεστ για το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και των Κοινωνικών Υπηρεσιών. Πολύ σύντομα θα διενεργηθεί η ίδια διαδικασία και για το εκπαιδευτικό προσωπικό των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών τους καθαριστές και τους Σχολικούς Τροχονόμους. 

Θ. Αμπατζόγλου:"Λαϊκισμός" η επίσκεψη Γ. Καραμέρου στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου!

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή την επίσκεψη του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι» Γιώργου Καραμέρου στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 
 «Ο κ. Γ. Καραμέρος για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και στην προκειμένη περίπτωση επικίνδυνος. 
Η ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου προσβάλλει το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. 
Σκοπός του είναι να δημιουργήσει ανησυχία στην κοινωνία σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για την μάχη κατά της πανδημίας. 
Ο κ. Καραμέρος αναφέρεται ψευδώς στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου για τους εμβολιασμούς ως ανεπαρκείς χώρους όπου περίπου θα “ κινδυνέψουν” οι συμπολίτες μας και γι αυτό το λόγο ο Δήμος θα πρέπει να “παρέμβει”. 
 Απάντηση: Οι χώροι των εμβολιασμών πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές που έχουν οριστεί βάσει πρωτοκόλλων από το Υπουργείο Υγείας και εποπτεύονται για το Μαρούσι από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής. 
Είναι προφανές, πως το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου έχει επιλεγεί γιατί πληροί στην ολότητά του αυτές τις προδιαγραφές (επιστημονικό προσωπικό - χώροι εμβολιασμού – χώροι αναμονής). 
Ο κ. Καραμέρος “αγνοεί” πως οι εμβολιασμοί γίνονται κατόπιν ραντεβού και παρουσιάζει την εικόνα εκατοντάδων χιλιάδων δημοτών από 3 όμορους Δήμους που θα στοιβάζονται στην ουρά ή θα συγχρωτίζονται εντός του Κέντρου. 
 Ο κ. Καραμέρος “αγνοεί” πως οι εμβολιασμοί κατά του covid-19, εκτελούνται βάσει εθνικού σχεδίου που προκύπτει από τις οδηγίες επιστημονικών επιτροπών.

Μία & μοναδική αίθουσα εμβολιασμού στο Μαρούσι για 3 Δήμους!

                      Ανεπαρκής ο σχεδιασμός !!!
                  Να μη γίνει το εμβόλιο ρουσφέτι

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 8/1 αντιπροσωπεία της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι προκειμένου να ενημερωθεί από την επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, ιατρό και Δημοτική Σύμβουλο Αμαρουσίου με την παράταξη Αμπατζόγλου κ. Μαρία Γώγου, για την πορεία εμβολιασμών κατά του κορονοϊού. 
 Την αντιπροσωπεία απάρτισαν ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Καραμέρος οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Ηλίας Γιαννακάκος και Κώστας Βλάχος και το μέλος της παράταξης κ Αφροδίτη Δρίβα. Παρούσα στην επίσκεψη ήταν και η επικεφαλής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κέντρου Υγείας Αμαρουσίου Κορίνα Λιούτα. 
 Αφού επισκέφτηκαν τον ένα και μοναδικό διαμορφωμένο χώρο εντός του Κέντρου για το σκοπό του εμβολιασμού, ενημερώθηκαν για το πρωτόκολλο της διαδικασίας τόσο από την Επιστημονική Υπεύθυνη όσο και από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό. 
 Η κ. Mαρία Γώγου κατά την ενημέρωσή της ανέφερε πως βάσει χωρητικότητας και διαθέσιμου επιστημονικού δυναμικού και σχετικών προσομοιώσεων, το Κέντρο μπορεί να εξυπηρετήσει περίπου 600 εμβολιασμούς την ημέρα ενώ απάντησε και σε πλήθος ερωτημάτων που τέθηκαν από τα μέλη της παράταξης. 
Από αυτά προκύπτουν ως πληροφόρηση τα εξής: 
 Η δίχωρη αίθουσα όχι μεγαλύτερη από 50 τετραγωνικά στο ισόγειο του κέντρου υγείας είναι το μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο στο Δήμο Αμαρουσίου με 7 θέσεις εμβολιαζομένων. 
Αυτό το ένα και μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο στην πόλη θα εξυπηρετεί όχι μόνο τους δημότες Αμαρουσίου αλλά και κατοίκους όμορων Δήμων (Πεύκη, Λυκόβρυση, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Πολιτεία, Εκάλη, Μελίσσια Πεντέλη)

Από σήμερα 10ήμερη διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων, στην αξονοδιασταύρωση Π. Τσαλδάρη - Κίμωνος - Υψηλάντου

Ανακοινώνεται πως από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και για 10 ημέρες, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων στο κέντρο του Αμαρουσίου πέριξ της αξονοδιασταύρωσης 
Παναγή Τσαλδάρη – Κίμωνος – Υψηλάντου, 
προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες που αφορούν αποκαταστάσεις κρασπέδων – ρείθρων, φρεατίων υδροσυλλογής και ασφαλτοστρώσεις.