Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Τα 2/5 του Αμαρουσίου είναι εκτός σχεδίου πόλης»!!!

                         Τα ... τρελλά του Αμαρουσίου

Τεράστιες διακρίσεις προκύπτουν στη φορολόγηση των ιδιοκτητών ακινήτων στο Μαρούσι λόγω του ιδιότυπου καθεστώτος που ισχύει στις χρήσης γης και της εξαίρεσης μεγάλων περιοχών του Δήμου από το σύστημα αντικειμενικών αξιών. Ειδικά στην περίπτωση του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, οι διαφορές είναι κραυγαλέες.
«Τα 2/5 του Αμαρουσίου είναι εκτός σχεδίου πόλης», δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Οπως σημειώνει, από το 2006 ο Δήμος Αμαρουσίου έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη όλων των περιοχών στο σχέδιο πόλης, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει τα συμφέροντά του και να ξεκαθαρίσει το καθεστώς των χρήσεων γης.
Χαρακτηριστικά, η περιοχή Δηλαβέρη που βρίσκεται αριστερά και δεξιά της Λεωφόρου Σπύρου Λούη και εκτείνεται σε βάθος 500-700 μέτρων μέχρι τη Γέφυρα του Ολυμπιακού Σταδίου, είναι εκτός του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξίας των ακινήτων. Δηλαδή, οι αξίες γης είναι ακόμη και σήμερα ενδεικτικές και προσδιορίζονται με αποφάσεις της τοπικής Εφορίας.
Ο κ. Πατούλης αποδίδει το «χάος» που επικρατεί στην περιοχή, στους νόμους για τα Ολυμπιακά έργα και σε συμφέροντα αφήνοντας να εννοηθεί πως θα απαιτηθούν χρόνια για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Πού οφείλεται;

To απόγευμα η συζήτηση του ΕΕΚ στο Δημαρχείο, με ομιλητή το Σ. Μιχαήλ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Βόρειου Τομέα του Ε.ΠΑ.Μ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Με τις πιο θερμές μας ευχές
για το Νέο Χρόνο 2012
σας προσκαλούμε στην κοπή
της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας,
που θα πραγματοποιηθεί
την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου στις 7:30 μ.μ,
στο Δημαρχείο Αμαρουσίου
(αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Βόρειος Τομέας)

Πρόσκληση του Συλλόγου «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ»

                                   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραιστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ» Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό με κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο κέντρο «NARKISSOS HALL» στο Μαρούσι( Aγίου Κωνσταντίνου 52), τηλ.: 210 21 38 366.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για το Σύλλογό μας.
Τιμή πρόσκλησης 30 € Ώρα προσέλευσης 13.30
                                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο

Για πληροφορίες:
Νησιώτης Αθανάσιος  6936 6 99 503
Σμυρνής Δημήτριος     6944 61 87 66

Ο εν Αθήναις Παπαδιαμάντης

                            13, 14 & 15 Ιανουαρίου στο "Ιδιόμελο"
Ο Παπαδιαμάντης της κοινωνικής παρατήρησης, αλλά και της βαθιάς συγκίνησης. Ο Παπαδιαμάντης της καλοκάγαθης ειρωνείας, αλλά και της εγκαρτέρησης και της φιλάνθρωπης αποδοχής. Κι ο αρθρογράφος Παπαδιαμάντης. Που αναμετριέται με την ιστορία της πρωτεύουσας και οραματίζεται μέσα σε καιρούς γνησίως ελληνικούς, πριν και μετά από "εθνικές" καταστροφές (χρεωκοπίες και καταστροφικούς πολέμους), πριν και μετά από "εθνικούς" θριάμβους (Α' Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα, 1896).
Μέσα σε μια σκηνογραφία, λίγο περισσότερη από το "τίποτα" και λίγο λιγότερη από το "ελάχιστο" (όπως και στα γραφτά του κυρ-Αλέξανδρου) η "Ατρύμων Art" με τους Μανώλη Γιούργο, Γεωργία Δεληγιανοπούλου, Γιάννη Παπαθύμνιο, Εριφύλλη Σαββίδη, Μαίρη Σταγάκη, Ρένα Συμεωνίδου, Τένια Τζιμέα, και Φίλιππο Φαρμάκη παρουσιάζει στον Χώρο Τέχνης "Ιδιόμελο" τον "Παπαδιαμάντη τον εν Αθήναις" σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνική προσαρμογή Μανώλη Γιούργου και Γεωργίας Δεληγιαννοπούλου Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, Σάββατο 14 Ιανουαρίου & Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Υπερασπιστής της απαράδεκτης απόφασης της Περιφέρειας, ο Μπρέγιαννης

«Κακή αρχή», για το νέο «Πράσινο Παπαγαλάκι» της πόλης!
Το ρόλο που επιθυμεί να παίξει στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, αναδεικνύει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαρούσι επιστροφή στο Μέλλον", με θέμα τα δημοτικά τέλη του Δήμου Αμαρουσίου.
Και ο ρόλος αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν του υπερασπιστή της απαράδεκτης απόφασης της Περιφέρειας, να προχωρήσει στη μερική ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου, που προβλέπει σημαντικές απαλλαγές και μειώσεις στην καταβολή των ανταποδοτικών τελών, για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες συμπολιτών μας.
Η εκτός τόπου και χρόνου απόφαση της Περιφέρειας, που επιχειρεί να ακυρώσει την κοινωνική πολιτική της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, σε μια εξαιρετικά δύσκολη για τους συμπολίτες μας συγκυρία, θα προσβληθεί άμεσα στην Επιτροπή του άρθρου 152, από τις νομικές υπηρεσίες του Δήμου μας.
Με ισχυρά επιχειρήματα θα διεκδικήσουμε την ακύρωση της απόφασης της Περιφέρειας και την εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου, προκειμένου να εξασφαλίσουμε απαλλαγές και ελαφρύνσεις για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
Ο νέος επικεφαλής της αντιπολίτευσης βιάστηκε να πανηγυρίσει «την ακύρωση της απόφασης για τα δημοτικά τέλη». Στη βιασύνη του αυτή έσπευσε να καταγγείλει τη Διοίκηση που πήρε μια απόφαση με έντονο κοινωνικό προσανατολισμό, αντί να καταγγείλει την Περιφέρεια που κόντρα στο κλίμα της εποχής, επιχειρεί να ακυρώσει μια πολιτική τελών που στόχο έχει τη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων.

Επίθεση Μπρέγιαννη για τα δημοτικά τέλη

Δελτίο Τύπου αναφορικά με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα δημοτικά τέλη και τη μερική ακύρωσή της από την Περιφέρεια Αττικής, εξέδωσε ο νέος επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας κ. Αλέκος Μπρέγιαννης, ο οποίος σε "επιθετικό" τόνο υποστηρίζει ότι η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εμπαίζει τους δημότες και το Δημοτικό Συμβούλιο με τις απαλλαγές στα τέλη.
Και προσθέτει:"Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής (46814/43640/ 22-12-2011), με την οποία ανατρέπεται η εισήγηση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου για τις απαλλαγές των μακροχρόνια ανέργων, των ιδιοκτητών διαμερισμάτων με εισοδηματικά κριτήρια και των νέων επαγγελματιών και ιδιοκτητών εμπορικών καταστημάτων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης από την καταβολή τελών, δυστυχώς επιβεβαιώνει μια διττή πραγματικότητα:
Αφενός την προχειρότητα με την οποία συστηματικά αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή σοβαρά θέματα της καθημερινότητας των πολιτών. Αφετέρου το γεγονός ότι η ίδια η απόφαση της Περιφέρειας ακυρώνει στην πράξη τις εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής για «κοινωνική πολιτική», πόσο μάλλον σ' αυτήν την εξαιρετικά δυσμενή για τους πολίτες συγκυρία και καταδεικνύει την πρόθεσή της να τη διαχειριστεί με όρους επικοινωνιακούς και όχι πρακτικούς.
Απόδειξη γι' αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη σπουδή της διοίκησης να εκδώσει - κατά την προσφιλή της συνήθεια, αδιαφορώντας παράλληλα για την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών - πολύχρωμα και πολυτελή φυλλάδια. Για ποιο λόγο; Για να ενημερώσει, τάχα, τους δημότες για ένα θέμα που δεν ευσταθεί νομικά, ύστερα από την απόφαση της Περιφέρειας!
Η δική μας θέση εξ αρχής ήταν σταθερή και συνεπείς με τις επιδιώξεις μας. Ταχθήκαμε - και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε - υπέρ των απαλλαγών και των ελαφρύνσεων με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια, υπερασπιζόμενοι επί της αρχής την πολιτική φιλοσοφία των διευκολύνσεων προς τους πολίτες που βιώνουν την κρίση.

Επίσημη ενημέρωση από ΥΠ.ΕΞ & ΠΡΟ.ΠΟ, ζητά ο πρ. του ΣΠΑΠ

Επίσημη ενημέρωση από τους Υπουργούς Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη Σταύρο Δήμα, και Χρήστο Παπουτσή, σχετικά με τη βασιμότητα των αποκαλύψεων του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονταν πίσω από εμπρησμούς δασών στην Ελλάδα κατά την περίοδο 1995 – 1997 οπότε είχαν ξεσπάσει και οι μεγάλες φωτιές στην Πεντέλη, ζήτησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Στην επιστολή του ο κ. Πατούλης, ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία να απαντήσουν εάν ευσταθούν οι καταγγελίες του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού προκειμένου ο Σύνδεσμος να εξετάσει τις επόμενες ενέργειές του.
Για την επιστολή προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δήμα, πατήστε εδώ.
Για την επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, πατήστε εδώ.

Τρία συσσίτια εβδομαδιαίως από τον Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου

Η Ενορία του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, εγκαινίασε εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα το έτος 2002 ένα πρόγραμμα δωρεάν παροχής τροφής (συσσιτίου) σε εκατό περίπου απόρους και αδυνάτους οικονομικά ενορίτες της και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου.
Το συσσίτιο παρέχεται τρεις φορές την εβδομάδα στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας (οδός Μητροπόλεως 28α –Μαρούσι) και η προετοιμασία του γίνεται από εθελόντριες κυρίες της Ενορίας. Στα άμεσα σχέδιά της είναι επίσης να επεκτείνει την παροχή φαγητού και τις άλλες ημέρες της εβδομάδας.
Παράλληλα, οπως σημειώνει μέσω της ιστοσελίδας www.panagia-amarousiou.gr που διατηρεί,
"με τις μικρές της δυνατότητες βοηθά ως Ενορία και ένα Ίδρυμα που ευρίσκεται εντός των ορίων της και φιλοξενεί συνανθρώπους μας με ψυχιατρικά προβλήματα παρέχοντας ποσότητα φαγητού και ενισχύοντάς το με κάθε τρόπο που διευκολύνει την διαβίωση αυτών των ανθρώπων".

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Αθμονέων, είδε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθμονέων είχε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μετά από αίτημα τω μελών του συλλόγου, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους στον πλέον ιστορικό σύλλογο της πόλης και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» σε κάθε τους προσπάθεια. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι «η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας το έργο τους, ακούγοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους, καθώς θεωρεί το σύλλογο των Αθμονέων, όπως άλλωστε και όλους τους συλλόγους της πόλης συμβουλευτικό όργανο της διοίκησης.»

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Eνισχύθηκε με 206 φιάλες αίμα, η "Τράπεζα Αίματος" του Δήμου

Παρά την κακοκαιρία και τις σημερινές δύσκολες συνθήκες για όλους, το κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 9η εθελοντική αιμοδοσία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους πολίτες. Περισσότεροι από 250 εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι στο Δήμο, προσήλθαν για να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Την 9η κατά σειρά προγραμματισμένη αιμοδοσία διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) στο Δημαρχείο, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Φλέμινγκ, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012.
Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, 206 εθελοντές έδωσαν αίμα, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που χρειάζονται μετάγγιση αίματος.

"Eπαναστατική ανατροπή για την εργατική εξουσία"

        η ΜΟΝΗ απάντηση στη χρεοκοπία του καπιταλισμού !

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δορύλαος Κλαπάκης: «Πλατεία Παναγόπουλου»!

Πολιτική δέσμευση για «Πλατεία Παναγόπουλου» στο Μαρούσι
                                                                                   Δημόσια ενημέρωση
Προς τον ιδιοκτήτη του χώρου, την φερόμενη αγοράστρια εταιρεία ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΓΚΕ (κατασκευαστική εταιρεία συμφερόντων της LIDL) και κάθε επίδοξο αγοραστή
Όπως γνωρίζετε το Δημοτικό Συμβούλιο, κάνοντας πράξη τη βούληση των κατοίκων και τις δεσμεύσεις όλων των Συνδυασμών της πόλης, με την απόφαση 233/08 αποφάσισε για Πολεοδομικούς λόγους ομόφωνα τον χαρακτηρισμό του χώρου επί των οδών Χατζηαντωνίου και Ράλλη ως Πλατείας.
Κατόπιν τούτου, ο Συνδυασμός μας καλεί δημόσια το φερόμενο ιδιοκτήτη του χώρου EKTASIS DEVELOPMENT (ο οποίος απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, επιθυμεί την πώληση του ως άνω χώρου), να προσέλθει και να συζητήσει με το Δημοτικό Συμβούλιο τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθεί για την ιδιοκτησία του ώστε το ταχύτερο δυνατό χωρίς χρηματική ζημία του ιδιοκτήτη, ακλουθώντας τον νόμο, να αποδοθεί στο υπερδομημένο κέντρο της πόλης μια Πλατεία Πρασίνου.
Ενημερώνουμε δε κάθε επίδοξο αγοραστή ότι:
Έχουμε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρώσει κάθε ενέργεια της Διοίκησης που ακολούθησε την 233/08 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, (όπως την υπ΄αρ΄64/09 και κατά κάθε περαιτέρω πράξη οικοδόμησης του συγκεκριμένου χώρου) με σκοπό να παρεμποδίσει και να ακυρώσει τη δημιουργία αυτής της πλατείας.-
Έχουμε καταθέσει μηνύσεις για μη νόμιμες ενέργειες παραγόντων και υπηρεσιών οι οποίες δυστυχώς είχαν ως αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν να κοπούν και μάλιστα με απαράδεκτο τρόπο τα αιωνόβια πεύκα του χώρου νύχτα Χριστουγέννων, ενέργειες για τις οποίες θα αναζητήσουμε οι υπάρχουσες τυχόν ευθύνες από κάθε υπεύθυνο,

Αναστάσιος Γιαννακόπουλος: "Θα πληρώνεστε όταν έχουμε και όσα έχουμε"!!!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από "voria-tis-athinas.blogspot.com"
Η εταιρεία "3Ε ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ" είναι μία από τις πολλές που απολύει, δεν πληρώνει, και οι εργαζόμενοί της είναι στο δρόμο διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Αυτό που την κάνει "ξεχωριστή" για μας, εκτός από το απίστευτο θράσος του εργοδότη ( δήλωνε "θα πληρώνεστε όταν έχουμε και όσα έχουμε" ) είναι ότι το αφεντικό είναι παλιός γνωστός μας, όπως μας ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι.
Ο κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Πατούλη, διαχωρισθείς "επαναστατικά" δήλωσε αρχικά ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Στη συνέχεια προσχώρησε στον συνδυασμό του κ. Ηλία Γιαννακάκου που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ και αφού τελικά δεν εξελέγη για να σώσει το Μαρούσι, πήγε να σώσει την επιχείρησή του και τους εργαζόμενους. Υπενθυμίζουμε ότι την εποχή που έβγαιναν οι "πλεονάζοντες" ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τον κατηγόρησε όταν αποχώρησε από το συνδυασμό του, ότι είχε εισηγηθεί να γίνουν μαζικότερες απολύσεις (500), πράγμα βέβαια που ο ίδιος διέψευσε.
Εμείς τι να πούμε; Να τον χαίρονται και οι δύο, ήταν τελικά γερή μεταγραφή !

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

good news

Πάει για Δήμαρχος Αθηναίων o Γιώργος Πατούλης;

Το ενδεχόμενο να υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία τον σημερινό δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για τη δημαρχία της Αθήνας απέναντι στον Γιώργο Καμίνη, στις δημοτικές εκλογές του 2014, αποκαλύπτει σε σχετικό παραπολιτικό σχόλιό της η εφημερίδα «Δημοκρατία».
Ο Γιώργος Πατούλης, επί σειρά πολλών ετών συνδικαλιστικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με διακριτή παρουσία στα κομματικά όργανα, άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου και σημερινός πρόεδρος του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, μαζί με τον ΔΣΑ, χαίρει σημαντικής εκτίμησης στον χώρο της Κεντροδεξιάς.
Η διαδρομή του στα δημοτικά πράγματα του Αμαρουσίου κρίνεται ως άκρως πετυχημένη, ενώ η θητεία του στην ΚΕΔΚΕ και σημερινή ΚΕΔΕ του έδωσε την ευχέρεια να αναπτύξει και ένα δίκτυο διεθνών επαφών.
Ο Δήμος Αθηναίων, που εκλογικά συμπίπτει με τα όρια της εκλογικής περιφέρειας της Α’ Αθηνών αποτελεί παραδοσιακά προνομιακό πολιτικό χώρο για τη Νέα Δημοκρατία και ευρύτερα την Κεντροδεξιά. Από το 1986, όταν ο αείμνηστος Μιλτιάδης Έβερτ κέρδισε στις εκλογές τον Δημήτρη Μπέη, σηματοδοτώντας την πρώτη πολιτική ήττα του ΠΑΣΟΚ μετά την άνοδο της Αλλαγής στην εξουσία, το 1981, ο Δήμος Αθηναίων πέρασε στα χέρια διακριτών προσωπικοτήτων από τον χώρο της Κεντροδεξιάς: Για δυο θητείες υπηρέτησε ως δήμαρχος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, και από μια η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ετήσιος Χορός Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου ''Νίκος Καπετανίδης"

                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου ''Νίκος Καπετανίδης" σας καλεί στον ετήσιο χορό του
που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, στο ποντιακό κέντρο διασκέδασης "ΛΕΜΟΝΑ".
Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου ''Ν. Καπετανίδης"
               Ιερού Λόχου 5 Μαρούσι Τ.Κ. 15124
                           
                 Τηλ. : 210 6195829-6974452059
                        nkapetanidis@yahoo.gr

Αύριο η συνεδρίαση της "Επιτροπής Ποιότητας Ζωής"

Δύο θέματα περιλαμβάνει η Τακτική συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στη 1:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος "Εστιατόριο", της εταιρείας
"SHS ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε", επί της Λ. Κηφισίας 62 & Πρεμετής.
2. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος "Αναψυκτηρίο & πρατήριο
ζαχαροπλαστείου", της εταιρείας "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.", επί της Λ.Κηφισίας 56 & Δελφών.
                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΠΠΑΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Την 9η Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου

Ο Σύλλογος Αθμονέων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του

Παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, ο Σύλλογος Αθμονέων έκοψε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε "Υγεία και ευημερία" στους παρευρισκομένους και στις οικογένειές τους σημειώνοντας ότι στην ιδιαίτερα κρίσιμη αυτή συγκυρία για τη χώρα μας και το "δημοτικό γίγνεσθαι" η Διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει σταθερά να βρίσκεται στο πλευρό των συλλόγων της περιοχής υποστηρίζοντας τις δράσεις και το έργο τους.
Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων εμπλούτισε μουσικά με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.