Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Αναστάσιος Γιαννακόπουλος: "Θα πληρώνεστε όταν έχουμε και όσα έχουμε"!!!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από "voria-tis-athinas.blogspot.com"
Η εταιρεία "3Ε ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ" είναι μία από τις πολλές που απολύει, δεν πληρώνει, και οι εργαζόμενοί της είναι στο δρόμο διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Αυτό που την κάνει "ξεχωριστή" για μας, εκτός από το απίστευτο θράσος του εργοδότη ( δήλωνε "θα πληρώνεστε όταν έχουμε και όσα έχουμε" ) είναι ότι το αφεντικό είναι παλιός γνωστός μας, όπως μας ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι.
Ο κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Πατούλη, διαχωρισθείς "επαναστατικά" δήλωσε αρχικά ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Στη συνέχεια προσχώρησε στον συνδυασμό του κ. Ηλία Γιαννακάκου που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ και αφού τελικά δεν εξελέγη για να σώσει το Μαρούσι, πήγε να σώσει την επιχείρησή του και τους εργαζόμενους. Υπενθυμίζουμε ότι την εποχή που έβγαιναν οι "πλεονάζοντες" ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης τον κατηγόρησε όταν αποχώρησε από το συνδυασμό του, ότι είχε εισηγηθεί να γίνουν μαζικότερες απολύσεις (500), πράγμα βέβαια που ο ίδιος διέψευσε.
Εμείς τι να πούμε; Να τον χαίρονται και οι δύο, ήταν τελικά γερή μεταγραφή !

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
Ας τέλειωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ας πέρασε η εποχή Τζανίκου - Βωβού, όλο και κάτι βρίσκεται. Και πάντως πάντα βγάζει ταλέντα...
Κείμενο της επιτροπής γυναικών εργαζομένων στην 3Ε Εκτυπωτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου