Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Αθμονέων, είδε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθμονέων είχε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μετά από αίτημα τω μελών του συλλόγου, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους στον πλέον ιστορικό σύλλογο της πόλης και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» σε κάθε τους προσπάθεια. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι «η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας το έργο τους, ακούγοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους, καθώς θεωρεί το σύλλογο των Αθμονέων, όπως άλλωστε και όλους τους συλλόγους της πόλης συμβουλευτικό όργανο της διοίκησης.»

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Δήμαρχο για το αμέριστο ενδιαφέρον του και για την έως σήμερα συμπαράστασή του στις προσπάθειες του συλλόγου, εκφράζοντας τη διάθεση συμμετοχής στις πρωτοβουλίες και στις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Δήμος για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της πόλης, καθώς και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου