Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

«Πισώπλατες μαχαιριές» ο Γαρδελης και οι «τραμπουκισμοί»

►Αντί ο Πατούλης το 2007 να νοικοκυρέψει τα οικονομικά ενός Δήμου με χρέη 270 εκ. Ευρώ, προς ικανοποίηση  των  ρουσφετιών  Τζανίκου με την στήριξη Παυλόπουλου (και όλων των κομμάτων  που συμμετέχουν στην πίττα των ρουσφετιών), προώθησε ζήτησε την πρόσληψης άλλων ...72  Δημοτικών Αστυνομικών, όταν η Πεύκη π.χ. με τον μισό σχεδόν πληθυσμό ζήτησε μόνο 2 !!!
►Τώρα ήρθε η  σειρά των προσληφθέντων  να δεχτούν τις  πισώπλατα  μαχαιριές  (όπως άλλωστε  και όλος ο Λαός) από το κόμμα του Πατούλη , που πριν 3 χρόνια τους προσελάμβανε ως αναγκαίους για το Μαρούσι και τώρα θεωρώντας τους άχρηστους(αφού εντωμεταξύ  έχει δαπανήσει ο Δήμος δεκάδες εκατομμύρια) ψηφίζει στη Βουλή να φύγουν
►Αν πιστεύει ο Πατουλης ότι με ένα διαφημιστικό ψήφισμα - πυροτέχνημα άνευ πρακτικής άξιας θα τους  ξεγελάσει ότι είναι μαζί τους, ας πάει η παρέα  Πατούλη - Παυλόπουλου - Σαμαρά (που με την ψήφο τους προ ημερών τους μαχαίρωσαν πισώπλατα) να περπατήσουν  χέρι  - χέρι  στο Μαρούσι (& σε όλη την Ελλάδα)  και να πάρουν κι ένα τσουβάλι μαζί τους να μαζεύουν τα …χειροκροτήματα ή ότι άλλο μαζέψουν  για την χρεοκοπία της χώρας και του Δήμου.
►Να μου πείτε εδώ αντέδρασαν οι  Σύμβουλοι  του ΚΚΕ όταν ενημερώσαμε ότι εναντίον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που έλεγε «φτάνει πια με τα ρουσφέτια» βρέθηκε  μαζί  με τον Βενιζέλο του ΠΑΣΟΚ και τον Αλαβάνο του  Σύριζα ήταν και ο Σκυλάκος του ΚΚΕ,  υπέρ των ρουσφετιών Παυλόπουλου!!!
►Και το θλιβερό είναι ότι μετά από μήνυση που καταθέσαμε εναντίον των ανωτέρω πολιτικών προσώπων, που με απαράδεκτο τρόπο παρενέβαιναν στο έργο της Δικαιοσύνης, ενώ οι Παυλόπουλος, Βενιζέλος & Αλαβάνος  ως βουλευτές καλύπτονταν  από την Βουλευτική Ασυλία,  εντελώς ''τυχαία'' παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Λαρίσης  για να γίνει  … Βουλευτής και ο Σκυλάκος, αποδεικνύοντας ότι «Όλα τα συνυπεύθυνα κόμματα της χρεοκοπίας και της παρακμής  το ίδιο πρόσωπο έχουν»

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Περιβαλλοντική δράση της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, στο άλσος Συγγρού

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη περιβαλλοντική δράση της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στο άλσος Συγγρού.
Η οργάνωσή μας αναλογιζόμενη την ευθύνη προστασίας και φύλαξης του βασικού πνεύμονα της πόλης μας από πυρκαγιές, ανέλαβε σε συνεργασία με την Τοπική Εφορία Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων τη δασοπροστασία του άλσους Συγγρού.
Τα μέλη της οργάνωσης ανέλαβαν τη φύλαξη και επιτήρηση του άλσους από το ειδικό παρατηρητήριο το διάστημα 19:30-23:30.
Τη δράση της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της οργάνωσης, Σάκης Ιωαννίδης ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε «Οφείλουμε ως υπεύθυνοι πολίτες να συμβάλουμε με εθελοντικές δράσεις στην προστασία του φυσικού μας πλούτου».
Εξαιρετικά τιμητική ήταν και η παρουσία του δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου Θανάση Βλαχοπιώτη ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του «Σε μια περίοδο που ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ιδιαίτερα αυξημένος, οι νέοι του Αμαρουσίου ως ενεργοί πολίτες συμβάλαμε ουσιαστικά στην προστασία του δάσους Συγγρού, που αποτελεί τον σημαντικότερο πνεύμονα πρασίνου της πόλης.»