Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Συνδυασμός "ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ"

Δορύλαος Κλαπάκης

Ας μην αφήσουμε τους μηχανισμούς της διαπλοκής να στήσουν αυτές τις Δημοτικές Εκλογές
• Με πανό ``μονιμοποιήστε τα ρουσφέτια μας`` κάνει την επανάσταση του ο Πατουλης κατά το Καλλικράτη.
• Ενώ ταυτόχρονα μάζεψε εκατοντάδες νέους ανθρώπους για προεκλογικές συμβάσεις στην λυμένη τώρα και ένα χρόνο εταιρία έκτρωμα `` Οργανισμός Εργασίας,, δίνοντας πάλι δουλειά στον Εισαγγελέα .
• Φαίνεται ότι αληθεύουν οι πληροφορίες ότι δέχεται και αφόρητες πιέσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψήφιζαν τις παράνομες χρήσεις γης , το απάνθρωπο σχέδιο Σωρού , να μην γίνει πλατεία του Παναγοπουλου, να μην γίνει το Σχολείο της Αγ. Φιλοθέης `` να γίνει οικόπεδο η πλατεία στον Παράδεισο κ.α. με τον όρο να μονιμοποιήσουν τα παιδιά τους .
• Μιλάμε για κακουργήματα`` εις βάρος της πόλης αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.
• Μήπως πρέπει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των συνδυασμών και κομμάτων ( που χρησιμοποιούν το Δημαρχείο σαν δικό τους μαγαζί )να πληροφορήσουν τον κόσμο πόσους δικούς τους συμβασιούχους έχουν βάλει ο κάθε ένας από το παράθυρο
• Πάλι δάνειο 14 εκ. ευρώ, ζητάει ο Δήμαρχος χρεώνοντας τους πολίτες πριν φύγει.
• Ποια τράπεζα δανειοδοτεί αυτόν τον καταχρεωμένο Δήμο , εκτός αν έχει συμφωνηθεί ως αντάλλαγμα, κάποια παράνομη πολεοδομική εξυπηρέτηση
• Γιατί κάτι τέτοιο συζητείται για την προώθηση από τον Δήμο της παράνομης Υπουργικής Απόφασης Δηλαβερη στην Αγ. Φιλοθέη
• Αν πράγματι υπάρχει κάποια τέτοια σχέση θα τους φορτώνουν με φορτηγά για τον Κορυδαλλό και άντε να βγουν έξω τώρα που έχει αγριέψει ο κόσμος .
• Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα κυκλοφορούν στα σπίτια των δημοτών και τους υπόσχονται διορισμούς για να ξανά αρπάξουν τους ψήφους τους και δεν έχουν συληφθεί ακόμα .
• Εδώ δεν πληρώνουν ούτε το ΙΚΑ των εργαζομένων, που είναι και ποινικό αδίκημα (κ. Αμπατζογλου ακούς ;)και κατασχέθηκε περιουσία του Δήμου αντί να κατασχεθούν τα σπίτια των υπευθύνων στο Δήμο!
• Ενώ θα συζητηθεί η Αγωγή μας για να δοθούν στον Δήμο 600 εκ. ευρώ ο Πατουλης έφερε θέμα στο Δ.Σ. για να ``κλείσει``(;;;) το μεγαλύτερο σκάνδαλο (το αυθαίρετο ΜΩΛΛ) τής ποιο βρώμικης δεκαετίας 1999- 2009, της Ελληνικής Ιστορίας
• Και το αστείο είναι ότι άτομα της φερόμενης αντιπολίτευσης, για να `` δείξουν έργο `` προσέφυγαν στην Περιφέρεια , φυσικά μονό για μια παρωνυχίδα του σκανδάλου (την ΑΘΜΟΝΟΝ) που την έφτιαξαν οι ίδιοι του συνδυασμού τους μαζί με τον Τζανικο, και ο Πατουλης απλά την συνέχισε .
• Και φυσικά καμία προσφυγή για το αυθαίρετο ΜΩΛΛ, που άτομα του Συνδυασμού της φερόμενης Αντιπολίτευσης το 2005 μπήκαν σε παράταξη, και μέσα σε 5 λεπτά , ψήφησαν 26 θέματα για να απαλλάξουν τον ΛΑΤΣΗ από τις εκατοντάδες μηνήσεις που τον είχαμε φορτώσει
• Τις γειτονιές της πόλης λίγο πριν τις εκλογές θυμηθήκαν οι πρωην συνεργάτες του Τζανικου μέσα από την τοπική του ΠΑΣΟΚ και περιμένουν από τα κεντρικά το ``χρίσμα`` για να επανέλθουν στην εξουσία που ο κόσμος τους έδιωξε το 2006.
• Άλλωστε ποιος εισαγόμενος θέλει να χάσει τον ύπνο του, όταν πάνω από 60 υποθέσεις βρίσκονται στα χεριά του Εισαγγελέα
• Ποιος Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας είπε ότι ``θα είμαστε τυχεροί αν αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο προλάβει να φύγει πριν το πάρουν με τις πέτρες ``;
• Καλά λένε ότι από μικρό και από γιατρό μαθαίνεις την αλήθεια

Ο Επ Γαρδέλης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών


Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη ορίστηκε Αντιδήμαρχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, για την χρονική περίοδο από 17 Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2010.
Στον κ. Γαρδέλη μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που έχουν σχέση με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ( Τμήματα Μελετών, Πληροφορικής, Προγραμματισμού και Έργων), καθώς και με τη λήψη αποφάσεων για τη χορήγηση αδειών υπαίθριας διαφήμισης και οι αρμοδιότητες για κάθε άλλη επί του θέματος υπαίθριας διαφήμισης ενέργεια.

"ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ"

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΑΛΙΔΙΟΥ
"ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ"
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 17 & ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗΣ 2
http://www.psalidi-maroussi.gr/
info@rsalidi-maroussi.gr
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας προσκαλεί
στην Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 στις 10.30 πμ στα γραφεία του Συλλόγου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 την ίδια ώρα ,στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.
Θέματα Ημερησίας Διάταξης
1.Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης
2.Απολογισμός Πεπραγμένων
3.Ταμειακός Απολογισμός
4.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου