Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Aνοιχτή Γ.Σ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α την ερχόμενη Τετάρτη

Δημοψήφισμα - ή μήπως όχι;

Το ερώτημα απασχολεί αρθοργράφους και σχολιαστές. Άλλοι κάνουν λόγο για αίνιγμα, άλλοι για σύγχυση, άλλοι για αντιφάσεις. Κι άλλοι για μια συζήτηση που έχει ξεκινήσει από καιρό "κεκλεισμένων των θυρών".
 Τί ειπώθηκε στο τηλεφώνημα Παπούλια - Μέρκελ;
Η εφημερίδα Süddeutsche του Μονάχου αφιερώνει ολόκληρη τη δεύτερη σελίδα στην Ελλάδα με τον τίτλο «Σύγχυση από τα λόγια της Αθήνας».
Η αρθρογράφος επισημαίνει ότι ξαφνικά τέθηκε το ερώτημα περί δημοψηφίσματος κυρίως από εκείνους που θέλουν επιτέλους να μάθουν πώς φαντάζονται οι Έλληνες το μέλλον τους, φοβούμενοι το δικό τους. «Η κρίση έχει οδηγήσει στη διατύπωση βασικών ερωτημάτων, μέσα ή έξω από το ευρώ» σημειώνει η αρθρογράφος. "Αλλά επειδή ένα δημοψήφισμα είναι ευαίσθητη υπόθεση, η συζήτηση και ο προβληματισμός γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες. Κανείς ευρωπαίος πολιτικός δεν του αρέσει να μιλάει ανοιχτά. Κανείς ευρωπαίος πολιτικός δεν θέλει να δώσει την εντύπωση ότι αναμειγνύεται στα εσωτερικά της Ελλάδας». Η αρθρογράφος δίνει την πληροφορία ότι στο Γιούρογκρουπ της περασμένης Δευτέρας οι 16 υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ έδωσαν εντολή στον κύριο Σαχινίδη να διερευνήσει στην Αθήνα το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δραχμοτρομοκρατία !

Με «Επαναστατική Προοπτική», η εμπρηστική επίθεση στη ΔΟΥ Αμαρουσίου...

Με επιστολή που απέστειλε στη "zougla.gr", η «Επαναστατική Προοπτική» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στη ΔΟΥ Αμαρουσίου τα ξημερώματα της 14ης Μαΐου. Παρατίθεται αυτούσια η επιστολή:
"Πολύς λόγος έχει γίνει για τη σημαντικότητα της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης. Το καθεστώς σε μια κίνηση ανασυγκρότησης του φέρνει στο προσκήνιο όλες τις εφεδρικές
δυνάμεις, λαμβάνοντας υπ όψιν τα πλήγματα που δέχτηκε ο δικομματισμός. Μετά τις εκλογές επιχειρείτε με κάθε τρόπο μία κοινή συμφωνία στη βάση μιας οικουμενικής
κυβέρνησης που θα δημιουργήσει ξανά μια συνιστώσα εξουσίας που να έχει τη δυνατότητα να νομοθετήσει νέα μέτρα καταπίεσης. Παρ’ όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς διεθνών κυρίως πόλων εξουσίας η πλειοψηφία των ψηφοφόρων δεν επέλεξε τις “μνημονιακές δυνάμεις”. Η σκηνή “μνημόνιο ή καταστροφή” της ταινίας δεν άρεσε στο εκλογικό σώμα, ωστόσο το σενάριο παραμένει ίδιο. Στις εκλογές δεν διακυβεύετε ποτέ ούτε το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, ούτε το σύστημα διαμεσολάβησης, ούτε η ύπαρξη του κρατικού μηχανισμού. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που ένας ψηφοφόρος δέχεται ως δεδομένα. Το μόνο που επιλέγεις με την ψήφο είναι μαλακότερο ή σκληρότερο διαιτητή ανάμεσα στις αντίπαλες κοινωνικές ομάδες.

Τουρνουά "Δημήτρης Ασημακόπουλος" από τη Νίκη Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου, στη μνήμη του εκ των ιδρυτών του σωματείου και επιφανούς συμπολίτη μας Δημήτρη Ασημακόπουλου, διοργανώνει το 2ο μίνι τουρνουά ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ'', που αφορά αγώνες Μπάσκετ αγοριών και Βόλεϊ κοριτσιών, με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό Γυμναστήριο "Κοκκινιάς" (Μεγ. Αλεξάνδρου 125), το Σάββατο 26 Μαΐου (βόλεϊ κοριτσιών) και την Κυριακή 27 Μαΐου (Μπάσκετ αγοριών).
                  Πρόγραμμα Αγώνων
Οι νεαροί αθλητές θα προσέλθουν στο γήπεδο στις 9 το πρωί (και τις δύο ημέρες), με ώρα έναρξης των αγώνων τις 9:30, ένω η ολοκλήρωση του τουρνουά θα είναι στις 13:30.
Οι αγώνες θα εχουν συγκεκριμμένο χρόνο διάρκειας, με διατητές, γραμματεία αγώνων και παρουσία γιατρού και τις 2 ημέρες.
Τα παιδιά θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν αθλητικά παπούτσια - σορτς - μακό μπλουζακι.
Στα διαλείμματα των αγώνων θα υπάρχουν για όλα τα παιδιά, νερό, σάντουϊτς, γλυκό, αναψυκτικά κ.α., ενώ θα γίνουν διάφορα happenings με δώρα προς τους παρευρισκομένους αθλητές/τριες αλλά και για τους θεατές!
                                                      Κανόνες Συμμετοχής 

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο με εμπρηστικούς μηχανισμούς στην Κέκροπος!

Συναγερμός σήμανε χθες για το κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Suzuki, που εντοπίστηκε στην οδό Κέκροπος 18 στο Μαρούσι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί, που αποτελούνταν από μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό καθώς σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται το σπίτι ανώτατου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο συναγερμός, σύμφωνα με το ιστολόγιο του Νικου Χατζηνικολάου "www.enikos.gr" ενεργοποιήθηκε στο ενδεχόμενο να αποτελεί ο αξιωματικός στόχο.
Μετά τις πρώτες έρευνες ωστόσο, ο συναγερμός υποβαθμίστηκε, καθώς η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης δεν ήταν μεγάλη για να τον δικαιολογήσει.
Η αστυνομία δεν αποκλείει να έχει χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (ένα μπλε βανάκι μάρκας Suzuki), πριν από μερικές μέρες σε ληστεία τράπεζας,  καθώς και το σενάριο να συνδέεται με την προχθεσινή επίθεση στην ΔΟΥ Αμαρουσίου.

Στα 60 εκ. € ανέρχονται οι υποχρεώσεις του Δήμου στους προμηθευτές !

Aμετάβλητη σχεδόν, η εικόνα της οικονομικής
κατάστασης του Δήμου στο 1ο τρίμηνο του 2012
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ισολογισμού, οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου είναι 43 εκ ευρώ, μεγαλύτερες από το ενεργητικό του. Εάν ληφθούν υπ’ όψη και οι μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου το ποσό ανέρχεται στα 88,2 εκ ευρώ μεγαλύτερες από το ενεργητικό του.
Δεδομένου όμως πως υπάρχουν περίπου 23 εκ. ευρώ επισφαλείς απαιτήσεις του Δήμου, η εικόνα αυτή είναι ακόμα χειρότερη.
Επιβεβαιώνεται έτσι για μια ακόμα φορά το οικονομικό αδιέξοδο και η επίπτωση του, τόσο στους δημότες όσο και στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας, αφού οι υποχρεώσεις του Δήμου στους προμηθευτές ανέρχονται στα 60 εκ. ευρώ περίπου.
Στον τομέα των εξόδων παρατηρείται μικρή απόκλιση του 3% από τη φορολόγηση των πολιτών που σχετίζονται με την οικονομική κρίση (καταστήματα, εντάξεις στο σχέδιο κ.λ.π)
Αντίθετα η επιχορήγηση του κράτους (Κ.Α.Π.), κατά το πρώτο τρίμηνο, υπολείπεται κατά 900.000 ευρώ, από τα προϋπολογισθέντα, που σημειωτέον ήταν περίπου 554.000 ευρώ λιγότερα από πέρσι. Αποδεικνύεται έτσι η δεινή θέση που θα περιέλθει ο Δήμος αφού οι πόροι αυτοί αφορούν στις παρακάτω δραστηριότητες :

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Την Πέμπτη συνεδρίαση της "Επιτροπής Ποιότητας Ζωής"

Oκτώ (8) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Μαίου στις 11:00 π.μ. στο Δημοτικό
Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης (υποθ.Χατζή Δημητρίου)
2. Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης ( υποθ. Ρουχωτά Δημήτρη )
3. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ και ΣΙΑ Ε.Ε. "ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ- ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ" επί της Λεωφόρου Καποδιστρίου αρ.42, στο Μαρούσι.
4. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος "Παντοπωλείου" του RENATO LUANI του PAULIN στο Μαρούσι, επί της οδού Γράμμου αρ.52 & Δημ. Ράλλη
5. "Τροποποίηση της υπ' αριθ. 54/2012 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί Προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥ επί της οδού Διονύσου αρ.19, στο Μαρούσι"

Αύριο η διαδήλωση έξω από το "Mega "

Μετά τον "Πήγασο", η νέα κινητοποίηση που οργανώνεται από κοινωνικές ομάδες, με τη συνδρομή του twitter, είναι έξω από το "Mega" το απόγευμα αυτής της Τετάρτης.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τετάρτη 16 Μαΐου, εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο

                                                         
                                                          ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
                                                               ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

                                                              ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 7:30 μ.μ.
                                                               ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

                     Ο Σύριζα Αμαρουσίου καλεί τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες
                                         την Τετάρτη 16 Μαίου (7:30 μ.μ) στο Δημαρχείο,
σε συγκέντρωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις μετά τη λαϊκή ετυμηγορία της 6 Μάη.
                             Εισηγητές: Σοφία Σακοράφα και Ευκλείδης Τσακαλώτος

Συνταγματικό πραξικόπημα;

Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης
Ένα πρωτοφανές παρασκήνιο, με σκοπό τη δημιουργία κυβέρνησης με κάθε τρόπο χωρίς να πάμε σε νέες εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Το επιχείρημα βεβαίως είναι πως αυτό απαιτεί για μία ακόμη φορά η σωτηρία της πατρίδας. Την σωτηρία της πατρίδας επικαλέστηκαν και όσοι έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο πριν από 40 χρόνια, αλλά ας αφήσουμε την Ιστορία όσο διδακτική και να είναι και ας πάμε στα γεγονότα.
Μετά την συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πάνο Καμμένο, οι προσπάθειες που σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 37) καταβάλλει ο Πρόεδρος για τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης, τερματίστηκαν. Το επόμενο στάδιο είναι ο ορισμός μιας κυβέρνησης όσο το δυνατόν ευρείας αποδοχής η οποία θα οδηγήσει σε εκλογές με πρωθυπουργό Πρόεδρο ενός από τα τρία Ανώτατα Δικαστήρια.
Το βήμα αυτό λοιπόν που με τόση σαφήνεια περιγράφεται στο Σύνταγμα, είναι μετέωρο.
Αντί της προκήρυξης εκλογών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαίτησε μία ακόμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Η λειτουργία αυτή δεν είναι ούτε καν οριακή συνταγματικά, αλλά εκτός του πλαισίου του Συντάγματος και εκθέτει τον ίδιο τον Πρόεδρο γιατί φαίνεται να συμμετέχει και ο ίδιος σε μία μεθόδευση πολύ συγκεκριμένη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νέα σύσκεψη των αρχηγών η οποία δεν προβλέπεται, είχε μοναδικό σκοπό τον εγκλωβισμό των δύο κομμάτων της Αριστεράς. Σε αυτή λοιπόν τη σύσκεψη, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (με πρόταση Βενιζέλου), θα ζητούσαν το σχηματισμό μιας κυβέρνησης της Αριστεράς από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, με πρωθυπουργό τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.
Αν τα κόμματα της Αριστεράς, έκαναν πίσω σε αυτή την πρόταση, τότε θα δημιουργούσαν την εντύπωση ότι δεν θέλουν να κυβερνήσουν και είναι αναξιόπιστα.

... για την δανειοδότηση των κομμάτων

        Mήνυση Ελλήνων φορολογουμένων κατά της  ΑτE !!!
Εξέλιξη - βόμβα που αποκαλύπτει την ασυδοσία του τραπεζικού συστήματος αποτελεί η μήνυση του συλλόγου των Ελλήνων φορολογουμένων κατά της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας. Μία ενέργεια που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό αλλά έρχεται ίσως στην πλέον νευραλγική στιγμή για να ξηλώσει το σύστημα του τρόμου και του εναγκαλισμού μεταξύ δημοσίου χρήματος και κομμάτων.
Ο σύλλογος των Ελλήνων φορολογουμένων λοιπόν εγκαλεί τον κ. Πανταλάκη (συνάδελφο του κ. Προβόπουλου στην Πειραιώς) όπως και τα μέλη του ΔΣ της τράπεζας για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα σχετικά με την δανειοδότηση των κομμάτων και ειδικά του ΠΑΣΟΚ!

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αύριο στη 1:00 μ.μ.

Oκτώ (8) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 15 Μαίου στη 1:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό  Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Ανάθεση χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρο εκτός των υπηρετούντων δικηγόρων στο Δήμο Αμαρουσίου με πάγια αντιμισθία, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης.
2. "Καταβολή τρίμηνων αποδοχών στον πρώην υπάλληλο του Δήμου μας Φραγκίσκου Γουλιέλμου, κλάδου ΔΕ Τεχνιτών με βαθμό Α΄"
3. ΄Eγκριση Τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την προμήθεια ιστών φωτιστικών σωμάτων
4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την προμήθεια υλικών nελαιοχρωματισμού για τη συντήρηση και επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων

Μετά τη ληστεία, γκαζάκια στη ΔΟΥ Αμαρουσίου!!!

Πριν καλά - καλά συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από την ένοπλη ληστεία που πραγματοποίησαν μέρα - μεσημέρι δύο άγνωστοι στη ΔΟΥ Αμαρουσίου, στις 3:15 σήμερα τα ξημερώματα στον πρώτο όροφο του κτιρίου ξέσπασε πυρκαγιά!!!
Άγνωστοι, όπως προέκυψε, είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από τουλάχιστον πέντε γκαζάκια και με την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά.
Στο σημείο, στη συμβολή δηλαδή των οδών Πλαταιών και Αγίου Κωνσταντίνου, έφτασαν αμέσως  15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Διαδραστική «Λογοτεχνική Βραδιά» στο 5ο Νηπιαγωγείο


Το 5ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου σας προσκαλεί σε μια λογοτεχνική βραδιά τη Δευτέρα 14 Mαίου στις 7:00 μ.μ. Εμψυχωτής της δράσης θα είναι ο διακεκριμένος συγγραφέας του «Τριγωνοψαρούλη» και πολλών ακόμη έργων, κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος.
Η βραδιά θα είναι διαδραστική για γονείς και παιδιά ενώ τα παρουσιαζόμενα "Οικολογήματα" θα είναι αφιερωμένα στην «Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)».
Η παρουσία παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών θα τιμήσει την πρωτοβουλία και θα δράσει προαγωγικά για όλους.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΩΣΤΕΙΑ" !!!

ΚΚΕ: «Καμιά στήριξη στις δυνάμεις του ευρωμονόδρομου»

Λαέ της Αττικής, εργαζόμενοι, νέοι και νέες, γυναίκες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι
Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή!
Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!
ΤΗΝ ΩΡΑ που στο όνομα της διακυβέρνησης της χώρας προετοιμάζουν τη νέα κυβέρνηση τσακίσματος του λαού, επιχειρείται από το κατεστημένο με τη συμμετοχή κυρίως
Σαμαρά - Τσίπρα - Βενιζέλου - Κουβέλη, μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία υποκρισίας, αποπροσανατολισμού, εκβιασμών, αναπαραγωγής και δημιουργίας νέων κάλπικων διλημμάτων, προκειμένου να αξιοποιηθούν για την υποταγή του λαϊκού ριζοσπαστισμού.
ΤΗΝ ΩΡΑ που Ευρωπαϊκή Ένωση, βιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές «ψήνουν» τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα αντικαταστήσουν τη χρεοκοπημένη και με την ψήφο του λαού εναλλαγή των δύο κλασσικών κομμάτων στην εξουσία, δουλεύοντας τη διαμόρφωση του
νέου δίπολου κεντροδεξιάς με πυρήνα τη ΝΔ και κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ.
ΤΗΝ ΩΡΑ που το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων και της ΕΕ στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜ.ΑΡ διαβουλεύονται για το ποια θα είναι η σύνθεση της κυβέρνησης «συνεργασίας» στη βάση των ψεύτικων διλημμάτων:
ευρώ - δραχμή, μνημόνιο - αντιμνημόνιο, ήπια διαπραγμάτευση - σκληρή διαπραγμάτευση
για ορισμένα ίδια ψίχουλα κοροϊδίας στους πιο εξαθλιωμένους.
Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.

Απάντηση του Σ.Π.Α.Π προς το Δήμο Πεντέλης

Απάντηση Σ.Π.Α.Π στο Δήμο Πεντέλης για τη συντήρηση
          των δασικών δρόμων στα διοικητικά του όρια
Για εμμονή σε ανούσιες και αναίτιες αναφορές εκ μέρους του Δήμου Πεντέλης κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) στο υπ’ αριθμ. 254/10.05.2012 με αφορμή το νέο υπ’ αριθμ. 11550/10.05.2012 έγγραφο του Δήμου Πεντέλης με θέμα: «Αποκατάσταση δασικών δρόμων».

Για να κατεβάσετε τα έγγραφα πατήστε εδώ

Για τον απολογισμό του ΣΠΑΠ

Κύριε Διευθυντά  με πολύ ενδιαφέρον διάβασα τον απολογισμό του ΣΠΑΠ, από τον Πρόεδρο κ. Πατούλη. Θάθελα προς ενημέρωση δική μου και όχι μόνο, να θέσω ορισμένα ερωτήματα στον κ. Πρόεδρο. Συγκεκριμένα:
• Tι εννοεί ο κ. Πρόεδρος όταν αναφέρει ότι " κλήθηκε να τακτοποιήσει εκκρεμή ζητήματα , με έλεγχο και νομιμότητα; Έχοντας προφανώς εμπειρία ως τρίτος υπερχρεωμένος Δήμος στην Επικράτεια;
• Τι εννοεί ο κ. Πρόεδρος όταν αναφέρει ότι " πρώτη φορά πραγματοποίησε Διοίκηση , δημόσιο απολογισμό σε αυτή τη φιλοσοφία; Μήπως την φιλοσοφία " της εικόνας, του φαινεσθαι " και όχι των έργων και του γίγνεσθαι ;
• Τι εννοεί ο κ. Πρόεδρος όταν αναφέρει ότι " επί σειρά μηνών απαιτήθηκε συστηματική δουλειά για να οργανωθεί εξ' αρχής το αρχείο του Συνδέσμου, καθώς βρισκόταν σε πλήρη αταξία, ώστε σήμερα να θεωρείται απόλυτα αξιόπιστο; Με στοιχεία από ένα μη αξιόπιστο αρχείο σε πλήρη αταξία, πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος του ΣΠΑΠ για την προηγούμενη διοίκηση από το Ελεγκτικό Συνέδριο;
• Από τους 650 ενεργούς εθελοντές , κατά δήλωση του κ. Προέδρου, πόσοι συμμετείχαν στις δενδροφυτεύσεις και στα ποτίσματα που έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι; Το 5% των 650 είναι 33 .Τους είδε κανείς και πού;