Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

«Solidarity with Refugees in Greece»:ΠΡΟΣΟΧΗ για αύριο Κυριακή προγραμματίστηκε «εθνικιστική» συγκέντρωση!!!

Προστατευτείτε!!! Οι κ.κ. Ν. Μπογιόπουλος & Π. Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτουν & προειδοποιούν:

 Ιδού ποιοι διοργανώνουν το συλλαλητήριο ...
& μια κουβέντα για τον Μίκη Θεοδωράκη!!!
Ν. Μπογιόπουλος & Π. Θεοδωρόπουλος με περισσή σταλινοφροσύνη δίνουν, καρφώνουν ή αποκαλύπτουν(όπως αρέσει στον καθένα)  τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου & καλά κάνουν, για να μας ανοίξουν τα μάτια εμάς τους αδαείς, να μας διαφωτίσουν & να μας προφυλάξουν ενδεχομένως από τον Φασισμό που καιροφυλακτεί στις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελληνων που ενδιαφέρονται να παραστούν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα
Και το λέω ειλικρινώς γιατί γνώρισα & σέβομαι προσωπικά τον ένα εκ των συντακτών, το Νίκο 
Μιλώντας όμως τελείως δημοσιογραφικά, εχω μια απορία;
Δεν θα έπρεπε παράλληλα να μας διαφωτίσει & για τον ρόλο όλων όσοι από την κυβέρνηση (& όχι μόνο), χειρίζονται το Μακεδονικό(που όλως τυχαίως) προέρχονται από την μήτρα του ΚΚΕ;
Ομοίως & με πολιτικά πρόσωπά & δημοσιογραφους (συστημικούς πλέον) που παρεμβαίνουν στη δημόσια συζήτηση - διαμάχη για το Μακεδονικό & ομιλούν ότι το τελευταίο που τους νοιάζει είναι το όνομα & άλλα τινά;
Για όλους αυτούς οι πηγές σας(ή οι Μυστικές Υπηρεσίες του ΚΚΕ), δεν διαθέτουν - περιέργως πως - καμμία απολύτως πληροφορία; 
Λέξη για όλους αυτούς; Γιατί; 
Αφού λοιπόν τόσο πολύ ενδιαφέρεστε για εμάς που ενδέχεται να ξεγελαστούμε από τους εθνολαϊκιστές (ή να είμαστε υποσυνείδητα αλλά δεν μας εχει  βγει προς το παρόν & δεν το έχουμε εκφράσει),  γιατί μας αφήνετε σε πλήρη άγνοια...
Γιατί δεν βγάζετε τις τσίμπλες από τα ματάκια μας με την πλουραλιστική σας δημοσιογραφία για να βρούμε επιτέλους κι εμεις τον «Ημεροδρόμο της αταξικής κοινωνίας» & κατ΄επέκταση τη ΣΤΑΛΙΝική Ευτυχία
Να κατανοήσουμε βρε αδερφέ & όχι  μπερδεμένοι να σπεύδουμε να συμμετάσχουμε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ...
& όχι στις αγροτικές κινητοποιήσεις με τον Βαγγέλη Μπούτα...

«ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η πρόταση Τσίπρα στον Ζάεφ για το ονοματολογικό!

Με μέλη της Σ.Ε. διεξαγωγής του Συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό, συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης


Με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Διεξαγωγής του Συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό που έχει προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 2:00 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος είχε χθες συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.
Η Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κ Νίνα Γκατζούλη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, κ Γεώργιος Τάτσιος, ο δημοσιογράφος του Hellas FM (Greek – American Radio Station) κ Δημήτρης Φιλιππίδης & ο Επίκουρος Καθηγητής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης κ Νίκος Κόιος,  συζήτησαν με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου τις τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες του συλλαλητηρίου αλλά και τις βασικές γραμμές των ψηφισμάτων που θα παραδοθούν στους Δήμου, αλλά και στις ΠΕΔ σε όλη την χώρα.
 Ο κύριος στόχος των ψηφισμάτων είναι να καταγραφεί η βούληση του Ελληνικού Λαού όπως αυτή θα εκφραστεί στο συλλαλητήριο και να μετουσιωθεί σε ηχηρό μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ, κος Γ. Πατούλης τόνισε την σημασία της κοινοποίησης των ψηφισμάτων σε όλα τα αρμόδια όργανα και φορείς της Ευρώπης όπως το Ευρωπαικό Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών και το Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης...

Οι «Δεξιές» κ.α. εφημερίδες για το αυριανό συλλαλητήριο

Οι «Αριστερές» εφημερίδες για το αυριανό συλλαλητήριο

Σκόπια, πόλεμοι & το ελληνικό φερόμενο χρέος:Οι ίδιοι κατασκευαστές!

Όσοι νομίζουν ότι γεννήθηκε από το πουθενά κάποιο Κράτος Σκοπίων με όνομα Μακεδονία είναι ή   στημένοι ή απλά τα αιωνία θύματα της παραπληροφόρησης
Αυτοί που κατασκεύασαν μετά από ποταμούς αίματος ένα μπερδεμένο κράτος με μακροπρόθεσμο  σκοπό(αφού πίεσαν τα ελεγχόμενα από αυτούς κράτη να το αναγνωρίσουν με το όνομα Μακεδονία) να δημιουργήσουν προβλήματα στην Χώρα μας
●►Είναι οι ίδιοι(που πολύ σωστά ανέφερε ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, στο βιβλίο του «Τούρκοι ποιοι Τούρκοι»), οι οποίοι (αφού οργάνωσαν την Μικρασιατική καταστροφή), ονόμασαν  τους Ελληνες της Ιωνίας (Μικράς Ασίας)  «Τούρκους» & τώρα πληρώνουμε τις επιπτώσεις.
●►Είναι είναι οι ίδιοι  που χώρισαν τους Έλληνες της Κύπρου με βάση την …θρησκεία σε Ελληνοκύπριους & δήθεν «Τουρκοκύπριους»
& είναι οι ίδιοι που με εντολή τους στα εδώ ανδρείκελα τους δημιουργήθηκε παράνομα το φερόμενο Ελληνικό χρέος για να μας λεηλατήσουν  
●►Είναι λοιπόν σίγουρο ότι οι ίδιοι μπορούν όποια στιγμή θέλουν με εντολή τους το κατασκευάσματά τους κράτος φάντασμα των Σκοπίων να πάρει κάποιο άλλο όνομα χωρίς την λέξη Μακεδονία
 Η επιμονή να υπάρχει η λέξη Μακεδονία των διεστραμμένων & παρανοϊκών δυστυχισμένων οικογενειών που διαλύουν(το ένα μετά το άλλο), τα μη ελεγχόμενα από αυτούς κράτη έχει μακροχρόνιο σχεδιασμό, καθώς φαντάζονται λανθασμένα ότι τελικά μέσα από τους πολέμους & την φτώχεια θα επιτύχουν την παγκόσμια κυριαρχία.
Έτσι σε συνεργασία με τους εδώ ΥΠΟτακτικούς τους, που αποδέχτηκαν σαν κράτος ένα «πολυεθνικό» κατασκεύασμα...

Τα συνεχή παιχνίδια του αναιδεστάτου πρέσβη των ΗΠΑ

Για τον... εκκεντρικούλη Αμερικανό πρέσβη με το μοδάτο γυαλί και την ξινή φάτσα, που κάθε λίγο και λιγάκι... τιτιβίζει τις απόψεις του, πάντα ως... θερμός φίλος της Ελλάδας, το έχω γράψει παλαιότερα: 
Ισχύει το ψινάκειον... «άσε μας, κουκλίτσα μου!».
Επειδή, όμως, ο τυπάκος έχει παρεξηγήσει εντελώς τον ρόλο του και όσο βρίσκει ελεύθερο έδαφος αποθρασύνεται, οφείλουμε να του επισημάνουμε τα ακόλουθα:
Η Ελλάδα, έστω και η σημερινή, δεν είναι Ουκρανία. 
Ούτε της Πορτοκαλί Επανάστασης και της Γιούλια Τιμοσένκο ούτε του... βασιλιά της σοκολάτας Πέτρο Ποροσένκο ούτε των πρακτόρων και των φασιστοειδών που ο ίδιος προώθησε στην πρωθυπουργία με εντολή της Χίλαρι Κλίντον.
Η Ελλάδα, επίσης, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οπότε δεν ισχύουν αυτά τα χαριτωμένα που αντήλλασσε στο τηλέφωνο με τη Βικτόρια Νόουλαντ για την περίπτωση της Ουκρανίας και διέρρευσαν στο διαδίκτυο («fuck the EU»!).
Επιπλέον, ως Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα και όχι στην Ουκρανία, έχει κάθε δικαίωμα να προωθεί τις αμερικανικές επενδύσεις, όχι όμως να υπονομεύει τις επενδύσεις των διπλανών.
Ούτε να ασκεί face control, σαν νταβατζής, ανάλογα με την εθνική προέλευσή τους. 
Επομένως, το αν θα δώσουμε δουλειές σε Ρώσους και Κινέζους είναι δική μας υπόθεση, όχι της αμερικανικής πρεσβείας.
Επιπροσθέτως, όταν ο Αμερικανός πρέσβης εκφράζει τους φόβους του για ενδεχόμενο στρατιωτικό ατύχημα στο Αιγαίο λόγω των ... υπερεξοπλισμών(!!!)

ΑΑΣ:ΕΞΩ το ΝΑΤΟ από τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

 Κοινό μέτωπο των βαλκανικών λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό &  στους εθνικισμούς!
Η επανέναρξη των επίσημων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, στις 17 Γενάρη στη Νέα Υόρκη με τη διαμεσολάβηση του εκπροσώπου του ΟΗΕ, καθώς και οι πρόσφατες δημόσιες και παρασκηνιακές συναντήσεις & δηλώσεις των υπουργών Εξωτερικών και αξιωματούχων των δύο χωρών αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον και την ένταση γύρω από το λεγόμενο Μακεδονικό. 
Για μια ακόμη φορά, ερήμην των αληθινών διαθέσεων και των πραγματικών συμφερόντων των δύο λαών, γίνεται προσπάθεια να επιβληθούν «λύσεις» ή να υποδαυλιστεί μια νέα εθνικιστική υστερία για να εξυπηρετηθούν άλλοι επικίνδυνοι στόχοι και πολιτικές.
Οι τελευταίες εξελίξεις και η επείγουσα αναζήτηση μιας διευθέτησης γύρω απ’ το όνομα είναι κυρίως αποτέλεσμα των ισχυρών πιέσεων των δυτικών ιμπεριαλιστών και ιδιαίτερα των Αμερικανών. 
Οι τελευταίοι βιάζονται να βάλουν την ΠΓΔΜ - όπως πριν λίγο καιρό το Μαυροβούνιο - στον επιθετικό πολεμικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ. 
Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να εξουδετερώσουν τη ρώσικη επιρροή, να αποτρέψουν τις παρεμβάσεις άλλων περιφερειακών δυνάμεων, να παγιώσουν την πολιτικό-στρατιωτική παρουσία τους στα Βαλκάνια και να τα χρησιμοποιήσουν ως εξέδρα για επιθετικές κινήσεις στην Ανατολική Ευρώπη, τη Μαύρη Θάλασσα, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. 

«Γλείφει τους Γερμαναράδες» ο «ρουφιάνος» Παπαδημούλης, λέει ο Δ. Καμμένος!!!

Δ. Καμμένος: «Πολιτικός ρουφιάνος» ο Παπαδημούλης, «γλείφει τους Γερμαναράδες»
Στα ύψη εκτινάσσεται το πολιτικό θερμόμετρο λίγες ώρες πριν από το συλλαλητήριο της Αθήνας με τελευταίο περιστατικό την έκρηξη του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη τον οποίο κατήγγειλε ότι ότι προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΙ υπενθύμισε ότι ο κ. Παπαδημούλης «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας ότι συμμετείχε σε «ακροδεξιό συλλαλητήριο», προσθέτοντας ότι «προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».
«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες» παρατήρησε ο κ. Καμμένος επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «πολιτικός ρουφιάνος» για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αύριο στις 11:00 π.μ. στη Ν. Σμύρνη, το «συλλαλητήριο» υπέρ του Π" «ΧΑΦΙΕ» δημούλη!!!

Η κουκούλα ήταν, είναι & παραμένει προνόμιο των Αριστερών Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Επανέρχονται οι τρεις Σύλλογοι για το θέμα του «ΧΕΥ Νερατιζώτισσας»


Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 5.088,66 τ.μ. είχε περιέλθει στο Δημόσιο ύστερα από αναγκαστική απαλλοτρίωση που πραγματοποιήθηκε για την κατασκευή της Αττικής Οδού και στη συνέχεια στο πλαίσιο εξυπηρέτησης μνημονικών πολιτικών στο ΤΑΙΠΕΔ.
Πωλήθηκε το 2014, σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό από το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-auction, έναντι τιμήματος 1,8 εκατ. € αφού προηγούμενα είχαν αλλάξει και οι χρήσεις γης με υπουργική απόφαση σε βάρος του περιβαλλοντικού ισοζυγίου της περιοχής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, με τις αποφάσεις 83/2014, 171/2015 και 02/2016 είχε ψηφίσει ομόφωνα και διεκδικούσε τους χώρους των Χ.Ε.Υ. προσχηματικά και αναποτελεσματικά όπως στην πράξη αποδείχτηκε, οι οποίοι έπρεπε και πρέπει οι εναπομείναντες να  αποδοθούν στο Δήμο  και να χρησιμοποιηθούν ως κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι για τους κατοίκους.
Αμέσως μετά  την έναρξη των εργασιών  πολίτες, φορείς και δημοτικές παρατάξεις  του Αμαρουσίου  προσέφυγαν στη δικαιοσύνη αιτούμενοι  την αναστολή του έργου. 
Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2016, με απόφαση του τότε υπουργού Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη οι οικοδομικές εργασίες με βάση την αρχική οικοδομική άδεια που εξέδωσε η Πολεοδομία Αμαρουσίου ανεστάλησαν για περιορισμένο χρονικό διάστημα για το ακίνητο στο ΧΕΥ Νερατζιώτισσας. 
Στη συνέχεια εκδόθηκε αναθεώρηση αδείας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με μειωμένη δόμηση κατά 1000 περίπου τμ και μείωση   ύψους  του  κτιρίου. 

Γ. Καραμέρος: Χρονιά ορόσημο το 2018 για το Σικιαρίδειο

Την πεποίθησή του ότι το 2018 θα είναι χρονιά ορόσημο για την απρόσκοπτη λειτουργία του Σικιαριδείου, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας του ιστορικού ιδρύματος του Αμαρουσίου.
«Συναισθανόμαστε την αγωνία μαθητών, γονέων και εργαζομένων και είμαστε στο πλευρό τους με έργα και όχι λόγια», επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γ. Καραμέρος και πρόσθεσε: 
«Ως Περιφερειακή Αρχή εργαστήκαμε για να αποτρέψουμε την οικονομική κατάρρευση του ιδρύματος. 
Εξασφαλίστηκαν εθνικοί και ευρωπαϊκοί πόροι που δίνουν ουσιαστική και βιώσιμη προοπτική
Πολύ σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας, 80 καθημερινά δρομολόγια μεταφοράς μαθητών ΑμεΑ από την κατοικία τους στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στο Μαρούσι και αντιστρόφως....

Σις 8:00 μ.μ. η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ο.Μ. Βριλησσίων του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 6:45 μ.μ. η Βασιλόπιτα των προσκόπων Αμαρουσίου

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ρεσιτάλ κιθάρας του Adnan Ahmedic αύριο στο Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο»

Η Χρυσούλα Στεφανάκη στις 11:00 μ.μ.στο Bookabar Cafe Bar

Νίκος Καββαδίας «Ταξιδεύοντας την ατέλειωτη γη» απόψε στη «BABEL»


«Θα χυθεί αίμα»: πρωταγνωνστεί ο κάτοχος 3 τΟΣΚΑ(Ρ), «Ρουβίκωνας»!!!

Περί «Πωλητικής»: Οι «διανοητές» & το Μακεδονικό

Η ευαισθητοποίηση των θεσμικών οργάνων του λεγόμενου «πνευματικού» κόσμου για τα εθνικά ζητήματα ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας
Kι εκεί που αρχίζεις να βαδίζεις στην Πανεπιστημίου για να πας μέχρι τα Μικέλ του Συντάγματος, μη τυχόν και σου φέξει να καμαρώσεις τον Καρανίκα να πίνει τον καφέ του, ακριβώς έξω από το θέατρο Ρεξ βλέπεις συγκεντρωμένους ηθοποιούς να διανέμουν φυλλάδια στους διαβάτες, καλώντας τους σε μια παράσταση με θέμα τον Παύλο Μελά και τον Μακεδονικό Αγώνα.
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ηθοποιών, με μια πρωτοβουλία της στιγμής, δημιούργησε ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα εθνικό και στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για κάτι που τους αφορά όλους.
Λίγα βήματα αργότερα πέφτεις πάνω σε διαδήλωση πανεπιστημιακών που κρατούν σημαίες και πανό και διαδηλώνουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Την ίδια στιγμή οι βοηθοί των πανεπιστημιακών καθηγητών, φοιτητές, διανέμουν στους περαστικούς κείμενα, ψηφίσματα και εργασίες με περιεχόμενο τον κραταιό και απαστράπτοντα ελληνικό πολιτισμό των μακεδονικών βασιλείων, που φώτισαν και ωφέλησαν μέγα τμήμα της ανθρωπότητας.

Γκοτζαμάνηδες της Αριστεράς;

Η κυβέρνηση τρέμει τη μαζικότητα του συλλαλητηρίου της Κυριακής, 4 Φεβρουαρίου. 
Και εκτός από τη λοιπή κινδυνολογία, ως εκ θαύματος, 
το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ΧρυσΑυγίτες και εξωκοινοβουλευτικοί, από τη ΛΑΕ μέχρι τους τελευταίους μπάχαλους, καλούν σε συγκεντρώσεις και αντισυγκεντρώσεις προσπαθώντας από κοινού να δημιουργήσουν φοβία στον ευρύτερο κόσμο με τα πιθανά επεισόδια που προετοιμάζουν. 
Τη δε ημέρα του συλλαλητηρίου, ακροαριστεροί και αναρχικοί καλούν σε ανοικτή αντισυγκέντρωση. 
Για το ρόλο των ΧρυσΑυγιτών, ως μόνιμων εντολοδόχων της εξουσίας δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. 
Μήπως όμως έχει μείνει καμία και για εκείνον της δήθεν «Αντι»ΣυστημικήςΑριστεράς;
Δυστυχώς η ιστορία αυτή έχει πολύ βαθιές ρίζες στην ιστορία του τόπου: 
Στα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια, σημαντική παράμετρος της κυβερνητικής πολιτικής ήταν οι λεγόμενοι «παρακρατικοί», που δρούσαν ως το οπλισμένο και προβοκατόρικο χέρι της εξουσίας. 
Έτσι, όποτε υπήρχε φοιτητική διαδήλωση, ή συλλαλητήριο της Αριστεράς, οργανωνόταν αντιδιαδήλωση από την ΕΚΟΦ (Εθνική Κοινωνική Οργάνωση Φοιτητών) ή από διάφορες αυτοαποκαλούμενες «εθνικές» οργανώσεις, που επιχειρούσαν να τρομοκρατήσουν και να μπορέσουν να επιτεθούν στις εκδηλώσεις της Αριστεράς. 
Αποκορύφωμα αυτής της δραστηριότητας υπήρξε η δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη από παρακρατικούς, με επικεφαλής τον διαβόητο Γκοτζαμάνη στη Θεσσαλονίκη το 1963, που σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε και την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.
Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. 
Και η εικόνα αντιστράφηκε. 

Το συλλαλητήριο έχει πρώτα Δικαίωμα & μετά ...«Θέμα»!

Σε μια χώρα με σχεδόν μηδενική ουσιαστική δημοκρατική Παιδεία 
δεν είναι παράξενο που το συλλαλητήριο της Κυριακής απασχολεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού που ασχολείται μαζί του με όρους χουλιγκανικού οπαδισμού. 
Και δεν είναι τυχαίο που ο προπροπαππούς μου ο Νικόλας το 1824, μέσα στην Επανάσταση, σκοτώθηκε σε εμφύλιο μεταξύ Μαυρομιχαλαίων και Τζανετάκηδων στο Ταίναρο!
Και για να το ξεκαθαρίσω από την αρχή, εγώ είμαι οπαδός των συλλαλητηρίων. 
Όλων των συλλαλητηρίων. 
Γιατί ο λαός που συμμετέχει σε συλλογικές μορφές αποτελείται από πολίτες που νοιάζονται. 
Που δεν έχουν παραδοθεί στις εξουσίες τους. 
●► Που διεκδικούν. 
●► Που ανησυχούν. 
●► Που δεν έχουν αποκοιμηθεί στους καναπέδες τους.
Δεύτερο, ο άνθρωπος έκανε 50.000 χρόνια να φτάσει στο σημείο να θεωρεί ότι έχει ο καθένας δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. 
Και να τη λέει ατομικά και συλλογικά. 
Με συγκεντρώσεις. 
Όταν λέμε ο καθένας εννοούμε ο καθένας. 
Από τον πιο ακραίο μέχρι τον πιο συντηρητικό. 
Και για τη Μακεδονία και για την Ηριάννα και για τη νομιμοποίηση του χασίς.
Τρίτο, το ελληνικό Σύνταγμα και στο άρθρο 11 εξασφαλίζει στους Έλληνες πολίτες, και κατά συνέπεια σε όλους όσοι κατοικούν ή βρίσκονται εδώ, το δικαίωμα να συνέρχονται ειρηνικά και χωρίς όπλα.
Τέταρτο, είναι άλλο πράγμα να διαφωνώ με το αίτημα της διαδήλωσης και άλλο πράγμα να διαφωνώ με το δικαίωμα της διαδήλωσης. 
Εδώ ακριβώς, στη χώρα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 

Οι εφημερίδες με «ενΣΥΝείδητο» πατριωτισμό για το «Μακεδονικό» ...

«Εθνο-Λαϊκιστικές» κ.α. εφημερίδες για το «Μακεδονικό» ...

«ΑΡΙΣΤΕΡΑ» αλλά με ... δόσεις !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ & ο Τσίπρας με «έργα» & ΟΧΙ Λόγια!!!

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Επιβάλαμε την απόψή μας:«GORNA MAKEDONIJIA»!!!

«Σύμφωνο Κοτζιά - Μολότοφ»: Η έξοδός μας στις αγορές θα συμπέσει με την είσοδό μας στα Σκόπια!

                           Τα φαντάσματα των Πετσενέγκων
Γκορναμακεντόνιος;! Τσσ..! Άχαρο! Να συστήνεσαι Γκορναμακεντόνιος; δεν λέει! 
Θα τρομάζουν τα παιδάκια! 
Μην είμεθα τόσο σκληροί με τους Σκοπιανούς, αδέρφια! 
Μπορεί να μην είναι Παίονες, να μην είναι Μακεδόνες, να μην είναι Σλάβοι, αλλά είναι άνθρωποι.
Είπαμε του Τσίπρα να νικήσει κι εκείνος έφθασε στο Μποροντίνο! 
Πήραμε τα Σκόπια - πήραμε - πάμε - για Τεπελένι!
Σύντροφοι το πρόβλημα λύθηκε! 
Θα περάσουμε έναν Οδικό Χάρτη σε τέσσερα στάδια. 
Μπορεί η οδός να ‘ναι μακρά και απανδόκευτος, αλλά στο τέλος θα φθάσουμε στην Κόκκινη Μηλιά. 
Σύμφωνα με το  «Σύμφωνο Κοτζιά - Μολότοφ», αν οι Σκοπιανοί
είναι καλά παιδιά σε κάθε στάδιο, θα περνάμε στο επόμενο. 
Στο τέλος θα τους κάνουμε δυο-τρία καντόνια, θα τους μουρλάνουμε στην επένδυση, θα τους στείλουμε νομάρχη και τον Πανίκα και ‘κει να δείτε πότε θα δουν οι Σκοπιανοί τον Δεσπότη, Παναγιώτη (αλλαγή ονόματος)!
Η έξοδός μας στις αγορές θα συμπέσει με την είσοδό μας στα Σκόπια!

«Στον καθρέφτη τους κοιτιούνται & από μόνοι τους αγαπιούνται», οι ΣΥΡΙΖΑίοι:!!!

          Ο κ. Καρανίκας υπήρξε φυγόστρατος... 

Δεν υπηρέτησε υπακούοντας στον δικό του σύστημα αξιών, όντας αντιρρησίας συνείδησης.
«Δεν υπηρέτησα τον ελληνικό στρατό καθαρά για θέμα ιδεολογίας. 
Δεν είχα βρει κανέναν απολύτως λόγος να το κάνω. 
Κι άλλωστε τι να υπηρετήσω; 
Έναν στρατό που υπηρετεί μονάχα τους κυρίαρχους; Έναν στρατό χωρίς ιδανικά; 
Να προστατεύσω τι; 
Αν ζούσα σε μια χώρα που πίστευε σε υψηλά ιδανικά, σε μια πολιτεία οργανωμένη με σωστή και γερή παιδεία και υγεία, που δεν περιόριζε τα δημόσια αγαθά, τότε ναι θα υπηρετούσα ευχαρίστως»!
Φυσικά είναι απολύτως σεβαστοί οι λόγοι συνείδησης εφόσον κανείς δέχεται αδιαμαρτύρητα το αντίτιμο που επιβάλει η νομοθεσία. 

Τα ανωτέρω πάντως θα άρμοζαν στην ιδεατή μορφή ενός νέου που θα φλεγόταν από τις ειρηνιστικές του ιδέες
Όμως σύμφωνα με τον ίδιο υπήρχε και ωφελιμισμός στην άρνησή του, που δικαιώνει όποιον θα χαρακτήριζε ως προσχηματική την άρνησή του να υπηρετήσει.
Σύμφωνα με την παρουσίαση του «parousiazw.gr» με αναδημοσίευση στο «left.gr», και παρότι κατά τον ίδιο η καριέρα είναι χολέρα, «το χαρτί για την παρουσία του στον στρατό ήρθε σε μια πολύ γόνιμη περίοδο για τον ίδιο, καθώς μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές του στο τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων κι είχε πολλά σχέδια για το μέλλον τα οποία θα του τα περιόριζε η θητεία του στον στρατό, ενώ υποστηρίζει ότι η κοινωνική οργάνωση είναι πιο ουσιαστική από τη θητεία του ενός έτους στον στρατό».
Άρα ομολογεί ότι η θητεία ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην επαγγελματική του «γόνιμη περίοδο», την στιγμή που είχε «σχέδια για το μέλλον». Αυτό δεν μοιάζει και τόσο ιδεαλιστικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Από το «παιδομάζωμα» στο ΧΑΦΙΕδο - μάζωμα!!!

Δ. Παπαδημούλης:Δεν ήμουν εγώ κάτω από την κουκούλα, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ...
Από τον ΣΥΡΙΖΑ εστάλη το email για την συμμετοχή ευρωβουλευτών στο συλλαλητήριο!!!


Την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη(ή ΧΑΦΙΕδούλη), προκάλεσε ο θόρυβος που προκλήθηκε σχετικά με e-mail που φέρεται να έστειλε ο ίδιος σε ευρωβουλευτές την προηγούμενη εβδομάδα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, «καρφώνοντας» την Εύα Καϊλή και άλλους πολιτικούς που έδωσαν το παρών. 
«Είναι ένα κείμενο που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι εγώ» σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης.  
«Πρόκειται για λάσπη, συκοφαντία. Δεν έβγαλα καμία φωτογραφία, δεν κατασκεύασα κανένα mail. Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν ενημέρωση για το συλλαλητήριο και το πως εξελίχθηκε. 
Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο»(!!!) υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως το κείμενο το ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ.  
«Είναι άδικη η λάσπη και η συκοφαντία τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο πρόσωπό μου. Εγώ δεν έστειλα φωτογραφίες. Το κείμενο, όμως, έχει και φωτογραφίες. 
Όσοι εδώ επί μια εβδομάδα με κατηγορούν λένε απλώς ψέματα, διότι γνωρίζουν ότι αυτό το έγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ
Τα έστειλε ένας συνεργάτης μου από το e - mail μου. 
Εδώ στο ευρωκοινοβούλιο ο καθένας προσπαθεί να εδραιώσει το συμφέρον της χώρας του.(!!!) 
Το συμφέρον της χώρας μας το υπερασπίζεται η κυβέρνηση Τσίπρα» καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης. 

«Πράκτορας της Στάζι», ο άνθρωπος που κρατά τον ΣΥΡΙΖΑ στo Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς!

Ο Γερμανός Πρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Γκρέγκορ Γκίζι, απέρριψε το αίτημα του Ζαν-Λικ Μελανσόν από το γαλλικό Κόμμα της Αριστεράς, για την αποβολή του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή του, ο Μελανσόν κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη φιλελεύθερη πολιτική λιτότητας που ακολουθεί, φτάνοντας στο σημείο να περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία.
Ποιος είναι όμως, ο Γκίζι, ο οποίος έσπευσε να στηρίξει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ;
Ηγετικό στέλεχος του Die Linke, προερχόμενο από τη συντηρητική πτέρυγα του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, που συντάχθηκε με τις θέσεις του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
Το 1998 η επιτροπή του γερμανικού κοινοβουλίου αποφάνθηκε ότι υπήρξε πράκτορας της Στάζι – κατηγορία την οποία ο ίδιος αρνείται.

Ποιοι στηρίζουν τα Σκόπια & γιατί;

Τα ερείσματα των Σκοπίων ανήκουν πρωτίστως σε κύκλους γερμανικής και δευτερευόντως ιταλικής προελεύσεως και εμπνεύσεως για λόγους οι οποίοι έγιναν σαφείς από εδαφικής απόψεως ήδη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Αμέσως μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, στη Γερμανία ιδρύθηκαν ισχυρώς χρηματοδοτούμενα «ερευνητικά κέντρα» τα οποία εστόχευαν τον - ναζιστικής εμπνεύσεως - πολυτεμαχισμό και την διάλυση της Βαλκανικής στη «βιολογική βάση» του (φανταστικού) DNA των εθνοτήτων, τις οποίες φρόντιζαν να ανακαλύψουν σαν καταπιεζόμενες.
Ένα λαμπρό παράδειγμα αποτελεί το «Ευρωπαϊκό Κέντρο Μειονοτήτων», ιδρυθέν το 1996, και προσωπικότητες όπως ο τότε διευθυντής του, και μετέπειτα «γενικός πρόξενος» στο, μη ανεγνωρισμένο ως κράτος, Κόσσοβο(!) Στέφαν Τραίμπστ. 
Τον Στέφαν Τραίμπστ τον γνώρισα προσωπικά σε πρόσφατη ερευνητική συνεργασία του Εργαστηρίου Γεωπολιτικής, το οποίο διευθύνω στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με το Πανεπιστήμιο της Λειψίας στο πλαίσιο προγράμματος διευθυνομένου από το DAAD.
Οι αντιεπιστημονικές θέσεις του σχετικά με την περιοχή μας και την Ελλάδα μου έκαναν ιδιαιτέρα εντύπωση και έψαξα σχετικώς με την δράση του. Μεταξύ αυτών που ανεκάλυψα ήταν ότι διηύθυνε το ανωτέρω γερμανικό «Ευρωπαϊκό Κέντρο Μειονοτήτων». 
 Ο εν λόγω Τραίμπστ, σε διάλεξή του σε Συμπόσιο του Ιδρύματος Καρλ Φρίντριχ φον Ζίμενς, η οποία εδόθη εις το Μόναχο, περί των «προβλημάτων των εθνοτήτων» και τις «περιφέρειες» στην Κεντρο - Ανατολική Ευρώπη, δημοσιευθείσα στη λίαν «έγκυρη» επιστημονική επιθεώρηση «Südosteuropa» τ. 7-8/1992. 

Τσίπρας προς Μπουτάρη:«Βάστα, Γιάννη...»

Δεν του είπε ακριβώς να... καθίσει κάτω από την μπάρα, όπως έκανε ο Χρήστος Ιακώβου στους αρσιβαρίστες της εθνικής ολυμπιακής αποστολής. 
Δεν θα μπορούσε, άλλωστε. 
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι προπονητής. 
Και ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είναι ακριβώς ο τύπος που θα άκουγε τις οδηγίες προπονητή. 
Ομως, κάτι τέτοιο πρέπει να εννοούσε ο πρωθυπουργός με το «βάστα, Γιάννη», που μαθαίνω ότι διεμήνυσε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στη χθεσινή τους συνάντηση στη συμπρωτεύουσα. 
Αυτό, προφανώς για τη στάση του δεύτερου στο ονοματολογικό. 
Ο Μπουτάρης τού αντέτεινε ότι δεν αλλάζει άποψη, λέει αυτό που πιστεύει και προσπαθεί να πείσει την πόλη ότι αυτό είναι το σωστό. 
Κοινώς, δεν έχει πρόβλημα να βγάλει το φίδι από την τρύπα...