Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τουρνουά "Δημήτρης Ασημακόπουλος" από τη Νίκη Αμαρουσίου

Η Νίκη Αμαρουσίου, στη μνήμη του εκ των ιδρυτών του σωματείου και επιφανούς συμπολίτη μας Δημήτρη Ασημακόπουλου, διοργανώνει το 2ο μίνι τουρνουά ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ'', που αφορά αγώνες Μπάσκετ αγοριών και Βόλεϊ κοριτσιών, με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό Γυμναστήριο "Κοκκινιάς" (Μεγ. Αλεξάνδρου 125), το Σάββατο 26 Μαΐου (βόλεϊ κοριτσιών) και την Κυριακή 27 Μαΐου (Μπάσκετ αγοριών).
                  Πρόγραμμα Αγώνων
Οι νεαροί αθλητές θα προσέλθουν στο γήπεδο στις 9 το πρωί (και τις δύο ημέρες), με ώρα έναρξης των αγώνων τις 9:30, ένω η ολοκλήρωση του τουρνουά θα είναι στις 13:30.
Οι αγώνες θα εχουν συγκεκριμμένο χρόνο διάρκειας, με διατητές, γραμματεία αγώνων και παρουσία γιατρού και τις 2 ημέρες.
Τα παιδιά θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν αθλητικά παπούτσια - σορτς - μακό μπλουζακι.
Στα διαλείμματα των αγώνων θα υπάρχουν για όλα τα παιδιά, νερό, σάντουϊτς, γλυκό, αναψυκτικά κ.α., ενώ θα γίνουν διάφορα happenings με δώρα προς τους παρευρισκομένους αθλητές/τριες αλλά και για τους θεατές!
                                                      Κανόνες Συμμετοχής 
Βόλεϊ (Σάββατο 26 Μαΐου)
Kάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με έως και 4 ομάδες των 3 κοριτσιών. Οι γυμναστές ή οι συνοδοί των σχολείων, θα πρέπει να διαλέξουν και να δηλώσουν στη γραμματεία -πρίν τους αγώνες- το όνομα της ομάδος τους ( π.χ. ΑΜΑΖΟΝΕΣ- 1 , ΑΜΑΖΟΝΕΣ- 2 , ΑΜΑΖΟΝΕΣ-3 κλπ ) και τις αθλήτριες της.
Υπεύθυνος Συντονιστής: Νώντας Μπάιμπος (τηλ. επικοινωνίας: 6944675565)
Μπάσκετ (Κυριακή 27 Μαΐου)
Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με έως και 3 ομάδες των 3 αγοριών. Οι γυμναστές ή οι συνοδοί των σχολείων, θα πρέπει να διαλέξουν και να δηλώσουν στη γραμματεία -πριν τούς αγώνες- το όνομα της ομάδας τους ( π.χ. ΛΕΩΝ-1 , ΛΕΩΝ-2 κλπ) και τους αθλητές της.
Υπεύθυνος Συντονιστής: Χρήστος Μαλάμης (τηλ. επικοινωνίας: 6932555276)
Δηλώσεις Συμμετοχής έως τις 22 Μαΐου στα τηλέφωνα των συντονιστών, καθώς και στο fax (2108025782) και το E-Mail ( niki-91@otenet.gr) του συλλόγου μας.
Παρακαλούμε τους δασκάλους και γυμναστές των σχολείων, τα παιδιά να είναι κατά το δυνατόν Ε΄και ΣΤ΄τάξης και να ενημερώσουν σχετικά τους γονείς των παιδιών,που θα συμμετάσχουν, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά, προς ενίσχυση των συμμαθητών τους από τις κερκίδες!
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για να μάθουν τα παιδιά μας τον δρόμο του αθλητισμού, της συμμετοχής και του "Ευ Αγωνίζεσθαι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου