Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Τρία συσσίτια εβδομαδιαίως από τον Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου

Η Ενορία του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, εγκαινίασε εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα το έτος 2002 ένα πρόγραμμα δωρεάν παροχής τροφής (συσσιτίου) σε εκατό περίπου απόρους και αδυνάτους οικονομικά ενορίτες της και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια ανακούφισης του ανθρώπινου πόνου.
Το συσσίτιο παρέχεται τρεις φορές την εβδομάδα στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας (οδός Μητροπόλεως 28α –Μαρούσι) και η προετοιμασία του γίνεται από εθελόντριες κυρίες της Ενορίας. Στα άμεσα σχέδιά της είναι επίσης να επεκτείνει την παροχή φαγητού και τις άλλες ημέρες της εβδομάδας.
Παράλληλα, οπως σημειώνει μέσω της ιστοσελίδας www.panagia-amarousiou.gr που διατηρεί,
"με τις μικρές της δυνατότητες βοηθά ως Ενορία και ένα Ίδρυμα που ευρίσκεται εντός των ορίων της και φιλοξενεί συνανθρώπους μας με ψυχιατρικά προβλήματα παρέχοντας ποσότητα φαγητού και ενισχύοντάς το με κάθε τρόπο που διευκολύνει την διαβίωση αυτών των ανθρώπων".

Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Θερμά σας παρακαλούμε, παρά την οικονομική στενότητα που πιθανόν και σεις να αντιμετωπίζετε, να βοηθήσετε την Ενορία μας, ιδίως αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο, στο μέτρο των δυνατοτήτων σας.
Μικρές ποσότητες τροφίμων, παντός είδους, κυρίως όμως τέτοιων που δεν χρειάζονται φύλαξη σε ψυγεία(γάλατα μακράς διαρκείας, μακαρόνια, όσπρια, άλευρα, κονσέρβες κ.α.) είναι καλοδεχούμενα, γιατί ενισχύουν την προσπάθεια μας και μας δίνουν την δυνατότητα να βοηθήσουμε περισσότερους συνανθρώπους μας".
Ο Ναός παραμένει συνεχώς ανοικτός
καθημερινά από τις 6:00 το πρωί έως τις 7:00 το βράδυ
και οι συνεργάτες μας μπορούν να δεχθούν την όποια προσφορά σας.
Παράλληλα, όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά την ενοριακή προσπάθεια αυτή, έχει την δυνατότητα να καταθέσει στον εξής λογαριασμό:
Εθνική Τράπεζα, Υποκατάστημα Αμαρουσίου 725 / 296000 – 16
ή στον Ιερό Ναό ζητώντας πάντοτε και την σχετική απόδειξη.
Τηλέφωνα Ιερού Ναού: 210 80 28 211, 210 61 27 671, Fax: 210 80 29 606
Ιστοσελίδα: www.panagia-amarousiou.gr - e-mail: imktha@gmail.com
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ι. ΝΑΟΥ:
Μητροπόλεως 28α ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ Τηλ. & Fax 210 8029606

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου