Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ορίστηκαν από τον κ. Δήμαρχο, οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Μαρούσι

Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη» 
Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι για το τρέχον έτ
ος, καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητές τους. 
Η θητεία τους αρχίζει από 15/01/2021 και διαρκεί για ένα έτος από την έναρξη ισχύος της. Για την ίδια περίοδο ορίστηκαν επίσης οι Αναπληρωτές Δημάρχου. 
Ειδικότερα, 
Ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης, ορίζεται Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, Διεθνών Σχέσεων & Διμερών Συνεργασιών και επί θεμάτων προετοιμασίας και οργάνωσης για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ο κ. Στ. Τσιπουράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δίχως αντιμισθία. 
Ο κ. Σπυρίδων Σταθούλης ορίζεται Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας, Νομικών Υποθέσεων, Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού και επί θεμάτων Διαφάνειας. 
Η κα Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη ορίζεται Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων. Η κα. Ελ. Καλαντζάκη θα προσφέρει τις υπηρεσίες της δίχως αντιμισθία. 
Ο κ. Κωνσταντίνος Ρώτας ορίζεται Αντιδήμαρχος Δόμησης.Ο κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης ορίζεται Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και επί θεμάτων του Τμήματος Συνεργείων Δομημένων & Υπαίθριων Χώρων. 
Ο κ.
Ιωάννης Νικολαράκος
ορίζεται Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού και επί θεμάτων λειτουργίας των Μουσείων και λοιπών πολιτιστικών εγκαταστάσεων και της ανάδειξης αυτών. 
Η κα Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη ορίζεται Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων. 
Ο κ. Ευάγγελος Κάβ
βαλος
ορίζεται Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και επί θεμάτων Υπαίθριας Διαφήμισης. 
Τους πολιτικούς γάμους τελεί ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Νικολαράκος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, την αρμοδιότητα αυτή ασκούν κατά σειρά οι Αντιδήμαρχοι: Ευάγγελος Κάββαλος, Σπυρίδων Σταθούλης, Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Στέφανος Τσιπουράκης και Κωνσταντίνος Ρώτας. 
Με αφορμή τον ορισμό των Αντιδημάρχων για το τρέχον έτος, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Προτεραιότητά μας για κάθε απόφασή μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη. Όλοι μας κρινόμαστε για αυτό, Δημοτική Αρχή και προσωπικό. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στους Αντιδημάρχους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου