Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Οχι σε €, αλλά σε χημικά πρόσφερε ο Τσίπρας την 13η ΣΥΝταξη στα περήφανα γηρατειά!

Οι πρώην αγανακτούσαν γιατί δεν πεθαίνουν & οι νυν τους ρίχνουν δακρυγόνα 
για να τους εξοντώσουν, μπας & γλυτώσουν καμμία σύνταξη!
«Δύναμη Ζωής» η κυβέρνηση, με «Ενότητα Ανατροπή & Εργο για τους Δανειστές»!
Σιγουρα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα είναι εικονική πραγματικότητα που συνέθεσαν & πάλι τα βοθροκάναλα της διαπλοκής...
Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω αν ήταν Χημικά!!! 
Λιβάνι σε μεγάλες ποσότητες ήταν που διέρρευσε από το Κοινοβούλιο όπου γινόταν ο καθιερωμένος Αγιασμός...
Και λόγω της γνωστής διαμάχης που υπάρχει για τα Θρησκευτικά, κάποιοι ιερωμένοι σκηνοθέτησαν όλο αυτό το έργο, για να πλήξουν τον Λαοφιλή Αλέξη Τσίπρα!
Εν μέρει συμφωνεί μαζί μου & ο «ΣΙΩΝιστικός Ιός» της πάλαι ποτέ εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» & νυν της «Εφημερίδας των ΣΥΝτακτών», Δημήτρης Τρίμης(που οι συνάδελφοι τον εξέλεξαν & πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ!!!). 
Τι γράφει;
«Προφανώς οι οργανώσεις των συνταξιούχων ήθελαν, ως έχουν συνταγματικό δικαίωμα, να πορευτούν έως το Μέγαρο Μαξίμου και να εκδηλώσουν το θυμό τους για τη λιτότητα.
Δηλαδή, το πολύ πολύ να μούντζωναν συμβολικά την κυβέρνηση και να έριχναν και καμιά πέτρα.
Και κάποιοι από τους επικεφαλής της Αστυνομίας έστησαν μια ωραία και φαντασμαγορική για τα κανάλια παγίδα στην κυβέρνηση εκτοξεύοντας χημικά εναντίον των ηλικιωμένων διαδηλωτών, επειδή λίγες δεκάδες από αυτούς έσπρωχναν με τα χέρια τους τα καθέτως παραταγμένα λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ που τους έκλειναν το δρόμο προς το κυβερνείο.
Η παραίτηση του αρμοδίου υπουργού Νίκου Τόσκα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη, ανεξάρτητα αν κι αυτός έπεσε θύμα των υφισταμένων του πολέμαρχων μπάτσων, όπως επίσης αναμένονται και οι ριζικές αλλαγές και εκκαθαρίσεις των βαθμοφόρων της Αστυνομίας που έστησαν τη νέα προβοκάτσια.
Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτά τα γλοιώδη ερπετά με Αριστερό κοινωνικό πρόσημο;
Σε ότι αφορά τώρα την πορεία των συνταξιούχων που ξεκίνησε στις 10:00 από την πλατεία Κοτζιά μόλις έφτασε κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου για να επιδώσει το ψήφισμά της στην Λαοπρόβλητη Αριστερή κυβέρνηση, βρέθηκε αντιμέτωπη με αστυνομικούς των ΜΑΤ, οι οποίοι χωρίς πολλά - πολλά έκαναν τους κοινωνικούς τους ψεκασμούς, προφανώς γιατί τους θεώρησαν ως κουνούπια που θέλουν να πιούν το αίμα του Ελληνα Τσε Γκεβάρα...
Ολα ξεκίνησαν όταν οι συνταξιούχοι προσπάθησαν να περάσουν από τον κλοιό των αστυνομικών για να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι προσπάθησαν να μετακινήσουν μία κλούβα των ΜΑΤ, με τους τελευταίους να ρίχνουν δακρυγόνα προκειμένου να αναγκάσουν τους συνταξιούχους να αποχωρήσουν από το σημείο.
Λίγο αργότερα και αφού επέστρεψε η ηρεμία στο σημείο, υπήρξε(σύμφωνα με διαρροές από το Μαξίμου - Που να βρουν το σθένος να εκδώσουν επίσημη ανακοίνωση), τηλεφωνική επαφή- λέει -του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα. 
Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους
(Μην στενοχωριέσαι πρωθυπουργέ & βγάλεις κανέναν Έρπη) και του ζήτησε - λέει - να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό. 
Τι σόι ευθύνη είναι αυτή βρε βρωμερά, τριςάθλια φιλελευθεροποιημένα Αριστερά Μορμολυκεια;
Η πρώτη αντίδραση από τον Νίκο Τόσκα ήταν να εκδώσει ανακοίνωση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για το περιστατικό και μάλιστα να ανακοινώσει ότι δόθηκε εντολή να απαγορεύονται από εδώ και στο εξής τα χημικά και δακρυγόνα σε πορείες και συγκεντρώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων.
συνταξιούχων».
Παράλληλα, ο κ. Τόσκας ζήτησε να διεξαχθεί με ταχύτατες διαδικασίες έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά περιστατικά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκαν τα γεγονότα, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου και αν υπάρχουν.
ΥΓ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:Οι παραταξεις «Δύναμη Ζωής» που διοικεί την Περιφέρεια Αττικής με την Ρένα Δούρου & η «Ενότητα Ανατροπή & Εργο για το Μαρούσι»(αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο), θα εκδώσουν καμία ανακοίνωση ή δεν τους απασχολεί το θέμα!!!
Κάποτε όταν καραδοκούσαν να γευτούν το μέλι της Εξουσίας μας είχαν «πρήξει» 
στις καταγγελίες για την απανθρωπιά των κυβερνώντων προς την 3η Ηλικία...
Κατι ανάλογο με τον ΕΝΦΙΑ & τα ακριβά διόδια που πρωτοστατούσατε στις διαμαρτυρίες με τους «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»& τώρα θεωρείτε ότι είναι πατριωτικό μας καθήκον;
                         Πολιτικά «καθίκια» αν σας χαρακτηρίσει κάποιος, θα έχει άδικο;
                        Εξηγείστε μας επιτέλους ... Βγείτε από τον κρυψώνα της Εξουσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου