Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Χαρούλα Αλεξίου: Δεν περίμενα ο ΣΥΡΙΖΑ να οικειοποιηθεί τα κόκκινα γάντια

Πώς σχολίασε την κίνηση που είχε κάνει σε συναυλία αλληλεγγύης να φορέσει τα κόκκινα γάντια που χρησιμοποιούν οι καθαρίστριες.
Για τα κόκκινα γάντια που χρησιμοποιούν στη δουλειά τους οι καθαρίστριες, που είχε φορέσει στη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών  του υπουργείου Οικονομικών, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Χάρις Αλεξίου σε συνέντευξή της.
Tη χαρακτήρισε μια αφελή πράξη, «όχι για το γιατί αλλά για το πώς», σημειώνοντας ότι δεν περίμενε να το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια. Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στo athensvoice.gr, για να προσθέσει στη συνέχεια:
«Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θεωρώ λάθος που πήγα να τραγουδήσω για μια μερίδα απολυμένων γυναικών ούτε με νοιάζει η κακόβουλη κριτική – έχω μέσα μου τη δική μου φωνή δικαιοσύνης που με ησυχάζει. Αλλά, βρε παιδί μου, δεν έπρεπε να πάω στο Σύνταγμα.
                                                        ΠΗΓΗ:www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου