Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

«The Mall»:Η απύθμενη υποκρισία των «συνεργατών» του Λάτση & οι αντιπολιτευτικές κορώνες όλων των ΣΥΝένοχων κομμάτων!

Το για πάντα παράνομο «The Mall» & η αισχρή καπηλεία των ενόχων
     Επειδή τα πάντα έχουν όνομα & επώνυμο ...
Αυτές τις μέρες, εκτός από το παράνομο ξεπούλημα του Ελληνικού, συντελείται άλλη μια μεγάλη παρανομία, που είναι η κατάθεση από τον ιδιώτη - «ιδιοκτήτη» του «The Mall» μιας  άσχετης  «έκθεσης ιδεών» ως   δήθεν…«περιβαλλοντική» μελέτη για «τακτοποίηση» του - αμετάκλητα  παράνομου -  «Mall».
Μια σκόπιμα βεβιασμένη προσπάθεια του ιδιώτη, λίγες μέρες πριν την συζήτηση της 6ης  Δεκεμβρίου των 3 νέων προσφυγών του Συνδυασμού μας στην Δικαιοσύνη, οι οποίες αφορούν:
το οριστικό κλείσιμο  των καταστημάτων στο αμετάκλητα παράνομο Εμπορικό  Κέντρο 
την επιβεβαιωμένη παρανομία εκατοντάδων εκατομμυρίων € εις βάρος του ΟΕΚ & ενώ επίκειται η αγωγή του Συνδυασμού μας για την καταβολή 600 εκ. € υπέρ του  Δήμου. 
Περιβαλλοντική μελέτη σημαίνει αριθμητικά στοιχεία, μέσα στα πλαίσια σε φορτία της  τελικής Αναθεώρησης ΠΔ ΦΕΚ Δ/727/1995  & στις σχετικές αποφάσεις του  Συμβουλίου της Επικρατείας, που ερμήνευσαν για το Μαρούσι αυθεντικά  την Συνταγματική Επιταγή.
Ενώ έχει  οριστικά ξεκαθαρίσει ότι η πόλη του Αμαρουσίου ΔΕΝ αντέχει περαιτέρω άλλη επιβάρυνση, διότι θα προκληθεί, ως αναφέρουν επιγραμματικά & οι αποφάσεις του  ΣτΕ, «πολεοδομική ασφυξία», οι ομάδες των κ.κ. Γ. Πατούλη & Γ. Καραμέρου ψήφισαν πρόσφατα «γονατιστοί»  στα «συμφέροντα» του ιδίου ιδιώτη ,  με την επέκταση  του GOLDEN HALL...
νέα επιβάρυνση της πόλης, παρότι  αυτά  τα παράνομα κτίρια, όπως & το «The Mall», έχουν παραβιάσει κατά πολύ  προς το δυσμενέστερο τους πολεοδομικούς όρους & τις χρήσεις γης της πόλης & ως εκ τούτου, αυτά δεν μπορούν ΠΟΤΕ με νόμιμο τρόπο να λειτουργήσουν νόμιμα.
Παρ΄όλα αυτά , για τα μάτια του κόσμου,  ξεκίνησαν στο Μαρούσι … «διαβούλευση για την τακτοποίηση» του παράνομου «Mall» ...
με επίκληση μιας άσχετης, χωρίς αναλυτικά  δεδομένα & αριθμητικά στοιχεία, «περιβαλλοντικής μελέτης» και τότε  το μόνο που  τελικά   είδαμε   από τις υποκριτικές αντιδράσεις ΟΛΩΝ των κομματικών εκπροσώπων(στην αρρωστημένη προσπάθειά τους  άλλοι να διατηρήσουν & άλλοι να διεκδικήσουν την διεφθαρμένη πολυθρόνα της εξουσίας), ήταν η γύμνια τους & την καπηλεία της αλήθειας.
Από φόβο - ή με εντολή της διαπλοκής, που υπηρετούν & τους κατευθύνει - αντί να πουν την αλήθεια με το όνομά της, δηλαδή πώς κρίθηκε αυτό το πολεοδομικό έκτρωμα παράνομο,   καπηλευόμενοι με τον χειρότερο τρόπο τους αγώνες άλλων, οι κάθε είδους πρακτικά - πολιτικοί  «συνεργάτες» του εργολάβου - με αποπροσανατολιστικές  και άσχετες  τοποθετήσεις,  αντί να κρυφτούν από ντροπή ως συνένοχοι, είδαμε να προβάλλονται σήμερα ως δήθεν … αντιστασιακοί. 
Έτσι, αντί να πουν την αλήθεια ότι: 
Το πολεοδομικό αυτό  έκτρωμα κρίθηκε παράνομο με την αμετάκλητη ομόφωνη απόφαση  1528/2003 της Ολομέλειας  του ΣτΕ, μετά από την μοναδική και  πλήρως αιτιολογημένη Αίτηση Ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας που ο ίδιος κατέθεσα με δικηγόρο τον κ. Μαρκάκη το 2002
Έχοντας στην τότε δίκη  απέναντί μου, για την στήριξη των συμφερόντων Λάτση,
Τα  μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της χώρας
Τους δικηγόρους της Ολυμπιακής Επιτροπής,  με εξουσιοδότηση της τότε Προέδρου  Γιάννας Αγγελοπούλου (η oποία στην συνέχεια πήρε στο αυθαίρετο MΩΛΛ 13.000 τμ. παράνομα  γραφεία, τα οποία νοικιάζει σήμερα στην ΖΗΜΕΝΣ) 
Τους δικηγόρους  του  ΟΕΚ, ο οποίος «φαλίρισε»  εξαιτίας …. άρνησης όλων των Κυβερνήσεων  ακόμα και να διεκδικήσουν   300.000.000  ευρώ, ποσό το οποίο - πάλι μετά από δική μας προσφυγή - έκρινε ο 6ος  Τακτικός   Ανακριτής   ότι πρέπει να καταβάλει ο Λάτσης  στον δημόσιο οργανισμό
Την τότε Κυβέρνηση,   με τους δικηγόρους του  Δημοσίου
Όλα τα Κόμματα  της Βουλής,  που προφανώς προικοδοτούνται  από τα κουπόνια κ.λπ.   των εργολάβων για να μην αντιδρούν πρακτικά  

Τον  Δήμο   Αμαρουσίου
Τις  γνωστές έξωθεν πιέσεις   στην  Δικαιοσύνη στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης 
και φυσικά, Την αρχική - αρνητική εις βάρος μου – Εισήγηση, την οποία έπρεπε με επιστημονικά επιχειρήματα  να ανατρέψω
Και καταφέραμε να τα ανατρέψουμε όλα
Στην συνέχεια
σταθήκαμε όρθιοι για 15 ολόκληρα χρόνια, αν & πάντα μόνοι, με δεκάδες νέες παρεμβάσεις   αποκλειστικά του Συνδυασμού μας, απέναντι στην πανίσχυρη διαπλοκή όλων των κομμάτων με τα παράνομα ιδιωτικά εργολαβικά συμφέροντα & με τους δικηγόρους, όπως ο Μαρκάκης, οΣταματόπουλος, ο Γεωργακάκης, η Ψάλτη, η Ζανάκη, ο Θεοδωρόπουλος κ.α.  που στήριζαν εθελοντικά με την υπογραφή τους τις θέσεις μου & ήταν μέλη του Συνδυασμού μας 
Και προς τιμήν της  η Δικαιοσύνη, πάντα  όλα αυτά τα χρόνια  , παρά τις προφανείς πιέσεις, επιβεβαίωνε τυπικά την αμετάκλητη ομόφωνη απόφαση 1528/2003 της Ολομελείας του  Συμβουλίου της   Επικρατείας, με τελικό αποτέλεσμα να  παραμείνει αυτό το πολεοδομικό  έκτρωμα για ΠΑΝΤΑ & αμετάκλητα ΠΑΡΑΝΟΜΟ σύμφωνα & με το Σύνταγμα της Ελλάδας
Ένα παράνομο  Εμπορικό  Κέντρο -  έκτρωμα που σήμερα  διατηρείται παράνομα, παρότι   εξαιτίας του έχουν χάσει την δουλειά τους πάνω από 200.000 εργαζόμενοι, καταστράφηκαν  ασφαλιστικά ταμεία & ολόκληρες γειτονιές, για να εισπράττει ο ιδιώτης (σύμφωνα με  δήλωσή του) εκατοντάδες χιλιάδες € ημερησίως.
Το χειρότερο σε αυτήν την υπόθεση
δεν είναι  η προσπάθεια με κάθε  μέσο  ενός ιδιώτη, παραβιάζοντας  τα πάντα, να κερδίσει μέσω παράνομων υπεραξιών , παράνομο χρήμα.
Αλλά   να βλέπουμε ΟΛΑ τα συνένοχα κόμματα,  να παραποιούν ασύστολα την αλήθεια για να αποδείξουν την δουλικότητα τους.
Μάλιστα  το 2002, ο τότε Συνασπισμός, για να επανεκλεγεί ο  Π. Τζανίκος & να ολοκληρώσει   την μεταβίβαση του παράνομου «The Mall» στον ιδιώτη, έδωσε εντολή στους ανθρώπους του στο Μαρούσι, όχι μόνο να δημιουργήσουν τον «Κόντρα στον Καιρό»(στον οποίο  συμμετείχε & ο μετέπειτα υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Μαγιάκης), σπάζοντας την ενωτική τότε προσπάθεια της Σοφίας Σακοράφα αλλά & να επιτεθούν με πρωτοφανή σφοδρότητα & με κάθε τρόπο. 
Έτσι με βάση αυτόν τον σχεδιασμό του Συνασπισμού(σημερινού ΣΥΡΙΖΑ) επανεκλογής του ΠαναγιώτηΤζανίκου, «παρέσυραν» την  Πρόεδρο Μαζικού φορέα Μαρία Παπασυμεών & την επομένη την …. έσυραν στα Δικαστήρια, κάτι που μας ανάγκασε για να στηρίξουμε ηθικά τον Μαζικό φορέα που & εμείς(εγώ & ο Θεοδωροπουλος),  είμαστε ιδρυτικά μελή, προσθέσαμε τυπικά  (μετά από τηλεφωνική επικοινωνία την τελευταία στιγμή μάλιστα με την Μαρία), και τον Σύλλογο το 2004, σε μια μόνο από τις δεκάδες προσφυγές μας στο  Συμβούλιο της Επικρατείας.
Η συνενοχή τότε(προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Λάτση), των ενημερωμένων από εμάς  κατ’επανάληψη(εγγράφως & προφορικά) κομμάτων & των εκπροσώπων τους, ακόμα & της ΓΣΕΕ που είχε & οικονομική εμπλοκή με το ως άνω παράνομο έργο(όπως ο Αγαδάκος της Ν.Δ, ο Καλύβης του Συνασπισμού, ο Μαυρίκος του ΚΚΕ & φυσικά και ο τότε Πρόεδρος Πολυζωγόπουλος του ΠΑΣΟΚ), δεν ήταν μόνο προκλητική, ήταν & δουλική!!!

Σήμερα, η απύθμενη υποκρισία  των «συνεργατών» του Λάτση & οι γεμάτες καπηλεία, και οι δήθεν αντιπολιτευτικές κορόνες όλων των ΣΥΝένοχων κομμάτων & των τοπικών εκπροσώπων τους  και άλλων,  & οι παραπλανητικές προτάσεις τους για να τακτοποιήσουν το για πάντα παράνομο  και καταστροφικό «Mall»(προτάσεις που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ) όχι μόνο προκαλεί αηδία στους σκεπτόμενους πολίτες, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα παγιδεύσουν στις επερχόμενες νέες Δίκες του Συνδυασμού μας, την Δικαιοσύνη να εφαρμόσει πιστά την Συνταγματική Νομιμότητα.
----------------------------------------------------------------------------------------------
                            Για τον Συνδυασμό «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»
                    Ο Επικεφαλής & Δημοτικός Σύμβουλος Δορύλαος  Κλαπάκης
========================================================
                                                                Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου