Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σε λίγα χρόνια θα «πηδάνε» με κουπόνια, οι παράτυποι μετανάστες! Μεχρι τότε θα λιάζονται & που & που, θα βιάζουν...

Πως οι 3 «λαθρομετανάστες» ασέλγησαν στην 23χρονη στο ΑΠΘ
Ένας Aλγερινός και δύο Σύριοι πρόσφυγες συνελήφθησαν ως δράστες της ληστείας και ασέλγειας σε βάρος 23χρονης κοπέλας στο προαύλιο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Οι δράστες που πρόσφατα είχαν περάσει από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της πόλης.
Στις 06:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από πάρτι που διεξαγόταν στον χώρο του πανεπιστημίου, η 23χρονη και ο 20χρονος φίλος της δέχθηκαν την επίθεση των δραστών. 
Ο ένας, σύμφωνα με τις περιγραφές της, ακινητοποίησε τον φίλο της, ενώ οι άλλοι δύο την κακοποίησαν σεξουαλικά. 
Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί μαζί με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξερεύνησαν τον χώρο και τα σημεία που είχαν ακουμπήσει οι δράστες, συλλέγοντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Ένα από αυτά φαίνεται να ταυτοποιήθηκε με έναν από τους δράστες που πρόσφατα είχε σημανθεί σε δομή φιλοξενίας, ενώ η 23χρονη αναγνώρισε έναν άνδρα από τη Συρία, από φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί. 
Χθες το βράδυ οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης. Στον ίδιο χώρο έμεναν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί από την Αλγερία, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. 
Οι δράστες διέμεναν στην ανοικτή δομή φιλοξενίας στην Σόφτεξ όπου συνολικά βρίσκονται περίπου 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες.

Αυτός που αναγνωρίστηκε εμφανίζεται είτε ως 19χρονος Σύριος ή 27χρονος Αλγερινός, ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά και είχε έρθε στη Θεσσαλονίκη πριν από ένα μήνα από τη Χίο. 
Οι άλλοι δύο δράστες είναι ένας 17χρονος Σύριος και ένας 20χρονος Αλγερινός.
Το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν οι δράστες της σεξουαλικής κακοποίησης της κοπέλας είχε νοικιαστεί από τον πρόσφυγα που αναγνωρίστηκε από το θύμα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (962,9) γραμμαρίων, μέρος της οποίας, διαμοιρασμένο σε (14) μικροδέματα, πρόσφορα για εμπορία,
(2) ζυγαριές ακριβείας,
►το χρηματικό ποσό των (5.670) €,
(11) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και (8) κάρτες sim ,
►χρυσαφικά - κοσμήματα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται,
αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους (3.550) € και
►πορτοφόλι, που περιείχε προσωπικό έγγραφο ημεδαπού.
Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ένας εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκε σθεναρά, προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψη, χωρίς να καταφέρει να διαφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου