Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Α«Mώλλ»α καλούμπα η «ΕΝΟΤΗΤΑ»...

Για όλα φταίει ο κακός Δήμος Αμαρουσίου!!!                                          
                Για το Ελληνικό «τις πταίει»;
«Να απορριφθεί ως επιστημονικά απαράδεκτη και προσβλητική για την κοινή λογική η ΣΜΠΕ»,  προτείνει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ», σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο.
Αιρετοί του δήμου αλλά και ακτιβιστές, που συσπειρώνονται στο σχήμα «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ», κάλεσαν τη δημοτική αρχή να καταψηφίσει την ΣΜΠΕ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Η γνωμοδότηση του Δήμου Αμαρουσίου 
δεν έχει δεσμευτική ισχύ
καθώς την τελική απόφαση θα λάβει 
η αρμόδια διεύθυνση του 
υπουργείου Περιβάλλοντος
θεωρείται ωστόσο βαρύνουσας σημασίας, καθώς αντανακλά τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας(!!!)
Αυτό το κλίμα μετέφεραν ο επικεφαλής της παράταξης, Λευτέρης Μαγιάκης, η δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Ψάλτη, που ως δικηγόρος έχει εκπροσωπήσει τους πολίτες σε δικαστικές διαμάχες κατά των αυθαιρεσιών του «The Mall», κάτοικοι από το Ψαλίδι, τον Αγιο Θωμά, τις Εργατικές Κατοικίες, γειτονιές του Αμαρουσίου που υφίστανται τις συνέπειες της «ανάπτυξης» του «The Mall».
                         «Μας υποτιμούν» ...
«Νιώθουμε ότι η ΣΜΠΕ της Lamda υποτιμά τη νοημοσύνη μας, αφού κρίνει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα με το «The Mall», και γι’ αυτό δεν προτείνει αντισταθμιστικά οφέλη.
Ενώ όσοι ζούμε στις γειτονικές συνοικίες τόσα χρόνια έχουμε γνωρίσει από πρώτο χέρι την υποβάθμιση» είπε η κάτοικος του Ψαλιδίου, Γεωργία Σκορδίλη, επικαλούμενη κυκλοφοριακές μελέτες που επιβεβαιώνουν τη μόνιμη όχληση, αλλά και πόρισμα των επιθεωρητών Περιβάλλοντος.
«Επιβάλλεται για λόγους ισονομίας και δικαιοσύνης, όταν οι απλοί πολίτες καλούνται να πληρώσουχιλιάδες ευρώ για να νομιμοποιήσουν επί 30 χρόνια έναν «ημιυπαίθριο» που έκλεισαν παράνομα, τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα να έχουν και αυτά την ίδια αντιμετώπιση από το κράτος», ειπώθηκε από τους εισηγητές, που κάλεσαν την κυβέρνηση «να εισπράξει άμεσα τα 133 εκατομμύρια από το «The Mall» και να δώσει το πολιτικό μήνυμα ότι δεν γίνεται κάποιοι να τα έχουν μονά-ζυγά δικά τους».
                                                      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

100.000 τ.μ. αυθαιρεσίας ψάχνουν «συγχωροχάρτι»
Να μη νομιμοποιηθεί το Mall ζητάει η παράταξη «Ενότητα, Ανατροπή & έργο για το Μαρούσι»
ΠΗΓΗ: www.facebook.com/Ενότητα-Ανατροπή-Έργο-για-το-Μαρούσι-573743202710054/timeline/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου