Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Δεν παρακολουθούμε την κ. Διακολιού στο νέο παραλήρημά της

Η νέα απάντηση της κας Διακολιού στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου,  σχετικά με το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας μιας γυναίκας σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Μαρούσι, επιβεβαιώνει τη σύγχυση και την ανευθυνότητά της.
Η κα Διακολιού έμεινε έκθετη στα μάτια της τοπικής μας κοινωνίας, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να εκμεταλλευθεί το θάνατο ενός συνανθρώπου μας, για να αποκομίσει πρόσκαιρα μικροπολιτικά οφέλη. 
Το αντιλήφθηκε αυτό καθυστερημένα και προσπαθεί τώρα εκ των υστέρων, να καλύψει την γκάφα της αρχικής της ανακοίνωσης, με μια νέα ανακοίνωση, που την χαρακτηρίζει κι αυτην η ανευθυνότητα και η ασχετοσύνη.
Γιατί περί ανευθυνότητας πρόκειται, όταν ισχυρίζεται ότι το έγκλημα θα είχε πιθανόν αποφευχθεί, αν ο υπόγειος χώρος στάθμευσης ιδιοκτησίας του Δήμου  φωτιζόταν, ή αν είχε αποδοθεί ελεύθερα στους πολίτες. 
Πως είναι δυνατόν να είναι ασφαλής για τους πολίτες η ελεύθερη και χωρίς έλεγχο πρόσβαση σε έναν χώρο στον οποίο η πρόσβαση είναι δυνατή μόνον μέσω χώρου που ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη; Και μάλιστα όχι όλο το 24ωρο;
Είναι επίσης ανεύθυνο να ισχυρίζεται η κα Διακολιού ότι έπρεπε ο χώρος να φωτίζεται , από τη στιγμή που ήταν κλειστός και δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού που έχουν ξεκινήσει οι υπηρεσίες του Δήμου. 
Αν συνέβαινε ένα βραχυκύκλωμα και προκαλείτο πυρκαγιά, ποιος θα είχε την ευθύνη; 
Η κα Διακολιού ή οι υπηρεσίες του Δήμου;
Καλούμε την κα Διακολιού έστω και τώρα να συμπεριφερθεί υπεύθυνα. 
Να βάλει τέλος στο γαϊτανάκι των ανακοινώσεων γύρω από ένα θέμα  που δεν προσφέρεται για μικροπολιτική εκμετάλλευση. 
Δεν πρόκειται να την παρακολουθήσουμε άλλο σε αυτό το παραλήρημά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου