Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή σε βάρος του «δράκου» του Αμαρουσίου

Άτομο απόλυτα συνειδητοποιημένο όσον αφορά στις πράξεις που ήταν ικανό να διαπράξει, χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τον «δράκο» του Αμαρουσίου, o οποίος έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ είχε στήσει καρτέρι στην υπόγεια διάβαση πεζών στη Φιλοθέη, περιμένοντας το επόμενο θύμα του.
Ο «δράκος» του Αμαρουσίου ομολόγησε πέντε επιθέσεις στους αστυνομικούς, ενώ καταγγελία υπάρχει και από μία έκτη γυναίκα.
Κατά πληροφορίες, είπε ότι ξεκίνησε τις επιθέσεις πριν από δύο μήνες και αυτό, εξαιτίας ερωτικής απόρριψης που βίωσε στο παρελθόν.
«Δεν ήθελα να τις πειράξω, ήθελα μόνο να τις αγγίζω» υποστήριξε ακόμη.
Στη συνέχεια περιέγραψε το σκηνικό της σύλληψής του ως εξής:
«Το πρωί η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει και έφυγα για να στήσω καρτέρι σε άλλο σημείο. Εκεί με συνέλαβαν οι αστυνομικοί… 
Έχω μετανιώσει».
Κατά πληροφορίες, ο δράστης τις προηγούμενες ημέρες ήταν καλοντυμένος, ωστόσο σήμερα φορούσε μαύρη φόρμα, έχοντας προφανώς ακούσει στην τηλεόραση την περιγραφή, βάσει της οποίας τον αναζητούσαν οι Αρχές.
Μια επιπλέον πληροφορία δε, θέλει τον «δράκο» του Αμαρουσίου να είχε τη μονωτική ταινία 
(σ.σ. με την οποία αποπειράθηκε να φιμώσει τη γυναίκα, μια 35χρονη καθαρίστρια, στην οποία επιτέθηκε σήμερα) στο στόμα, γιατί ήθελε να έχει τα χέρια του ελεύθερα.
Ενδεικτικό του θολωμένου του μυαλού είναι το γεγονός ότι μία ώρα μετά την επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας στην οδό Αγράφων στο Μαρούσι, δεν πήγε να λουφάξει στο σπίτι του, στην Αλσούπολη που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης, αλλά την «έστησε» και πάλι στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου, περιμένοντας να χιμήξει στο επόμενο θύμα του.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που τον συνέλαβαν διαπίστωσαν ότι φορούσε τα ίδια ακριβώς ρούχα, αρνήθηκε να τους πει το παραμικρό, ενώ στους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Αμαρουσίου, όπου οδηγήθηκε, «το παίζει άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα».
Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί έξι επιθέσεις σε γυναίκες, εκ των οποίων οι τέσσερις στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου δίπλα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ.
Η τελευταία, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου ήταν και η μοιραία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που άλλαξε λημέρι και χτύπησε στο σημείο.
Τη γυναίκα την ακολουθούσε αρκετά μέτρα και τελικά τη στρίμωξε σε ένα σημείο της οδού Αγράφων όπου υπάρχει μια είσοδος για υπόγειο γκαράζ, της έβαλε μονωτική ταινία όμως το θύμα αντέδρασε, ξεκόλλησε την ταινία τον γρατζούνισε στο πρόσωπο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα να σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι.
Ο «δράκος» έφυγε τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινήθηκε η γυναίκα & με τα ίδια μαύρα ρούχα (φόρμα & φούτερ με κουκούλα) & τη γρατσουνιά στο πρόσωπο, πήρε το δρόμο για την υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου όπου την έστησε περιμένοντας το επόμενο θύμα του.
Τέσσερις από τις έξι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον 30χρονο, αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε, ωστόσο ο ίδιος μέχρι στιγμής αρνείται να ομολογήσει παρουσιάζοντας αστείες δικαιολογίες και προσποιούμενος άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Στις 7:20 το απόγευμα ο «δράκος» του Αμαρουσίου πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή.
Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
Ο 30χρονος άνδρας έφτασε στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων δεμένος με χειροπέδες και φορώντας μαύρες φόρμες.
Ήταν δεμένος πισθάγκωνα, ενώ τόσο κατά την είσοδο του όσο και κατά την έξοδό του από τα κτίρια της Ευελπίδων, είχε το κεφάλι του σκυμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου