Τρίτη 24 Μαΐου 2016

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά της Σοφίας Σακοράφα


Δριμεία επίθεση εναντίον της ανεξάρτητης πλέον ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, μετά από τις σκληρές δηλώσεις της πρώην αθλήτριας που εκλέχθηκε στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά διαχώρισε τη θέση της από το κόμμα τον Σεπτέμβριο.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «παράδοξο» να παριστάνει η κ. Σακοράφα τον κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. 
Μάλιστα την κατηγορεί ότι «είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση».
«Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:
1. Η κ. Σακοράφα, καθ’ όλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.

 2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: 

«Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε “φλογερή” και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς. Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου