Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Από το απόγευμα η Εργατική Τάξη & η Εθνική κυριαρχία θα πάνε στον Αριστερό «Παράδεισο» για 99 χρόνια!

ΘΑΥΜΑ!400 σελίδες την ώρα κατόρθωσαν να διαβάζουν οι πανέξυπνοι & πρωτίστως ηθικοί βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΟΙΚΟΛ - ΑΝΕΛ !!!
Σχέδιο εθνοκτονίας υλοποιεί  η κυβέρνηση του ανεκδιήγητου Τσίπρα!
Η εικόνα των ανθρώπων έπειτα από μια ελεύθερη πτώση στο κενό είναι αντίστοιχα οικτρή με την κατάστασή τους. 

Ουδείς μπορεί να χαρακτηρίσει το θέαμα της συντριβής ως «ωραίο»
Το ίδιο συμβαίνει και με τις χώρες που φτάνουν στο ύστατο σημείο παρακμής και έπειτα ακολουθεί η πρόσκρουση στην πραγματικότητα. 
Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση στον πολιτικό και τον κοινωνικό βίο.
Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. καλούνται να ψηφίσουν ένα τερατώδες κείμενο, που ισοπεδώνει ό,τι είχε μείνει όρθιο από την οικονομία και τα δικαιώματα των Ελλήνων. 
Το τερατούργημα των πολλών χιλιάδων σελίδων(7500), που προφανώς δεν έχει συνταχθεί από ημεδαπούς τεχνοκράτες αλλά από τους δεσμοφύλακες-πιστωτές μας, εκθέτει με τον όγκο του τους εκλεγμένους... υπερασπιστές του. 
Ουδείς εκ των θιασωτών του υπερμνημονίου δεν έχει προλάβει να το διαβάσει - πολλώ δε μάλλον, να το αξιολογήσει και να εντοπίσει τυχόν παγίδες που βρίσκονται διάσπαρτες στις σελίδες του. 
Ο λόγος είναι ο αρχαιότερος στον κόσμο: το προσωπικό συμφέρον.
Απαντες οι συναινούντες δεν θέλουν να ρισκάρουν την πολύτιμη για εκείνους βουλευτική αποζημίωση και τα προνόμια που τη συνοδεύουν ούτε να θυσιάσουν την πολιτική «σταδιοδρομία» τους απλώς και μόνο για να μείνουν πιστοί στη συνείδησή τους, δηλαδή σε κάτι που δεν έχει ταμείο για να τους μοιράσει μισθό.

Οι λόγοι τιμής, η συνείδηση, ο όρκος επί τη αναλήψει του βουλευτικού αξιώματος, οι ιδεολογίες και οι... μνήμες είναι «έπεα πτερόεντα» που απευθύνονται στα διαχρονικά κορόιδα, τους ψηφοφόρους. Τα μετρητά, όμως, είναι μετρητά και ενώπιόν τους όλα τα «αόρατα» και τα ιδεατά χάνουν την αξία τους.
Ολα ξεπουλιούνται στην Ελλάδα, και δημόσια και ιδιωτική περιουσία και Ιστορία και εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια, για τις υλικές απολαβές όσων υπόσχονταν «αντίσταση».
Το γεγονός ότι είναι κατανοητά τα κίνητρα εκείνων που θα υπερψηφίσουν αυτή την πρωτοφανή αθλιότητα δεν σημαίνει ότι μπορούν να λησμονηθούν ή να... συγχωρηθούν. 
Η πράξη αυτή είναι τόσο βαριά όσο η μεγάλη είναι η ένταση της καταστροφής, που θα γίνει μόλις αρχίσουν να εφαρμόζονται τα μέτρα του υπερμνημονίου.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. υλοποιεί ένα σχέδιο εθνοκτονίας και παρουσιάζει το έγκλημα σαν «σωτηρία της χώρας»
Είναι αναμενόμενο ότι εκείνοι που θα ψηφίσουν υπέρ του Μνημονίου θα φέρουν στο ακέραιο πάσα ηθική, ιστορική αλλά και ποινική ευθύνη συνεπάγεται τούτη η πράξη.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπέρμαχοι τουΜνημονίου της Αριστεράς δεν θα μπορούν να επικαλεστούν ούτε καν το ελαφρυντικό της άγνοιας, μια και σε όλες τις δημόσιες συζητήσεις ούτε ένας δεν έχει ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει τι πρόκειται να ψηφίσει.
                                                ΠΗΓΗ:www.dimokratianews.gr
============================================================
                                              Memorandum of Understaahahaha
                                    Έχει όμως κάτι σπιντάκια που μοιράζουν στη Βουλή
                    
                                                 ΠΗΓΗ:www.thepressproject.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου