Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συνελήφθη ο φερόμενος επίδοξος βιαστής της υπόγειας διάβασης πεζών

Ένας 30χρονος Έλληνας συνελήφθη νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας αλβανικής καταγωγής.
Το περιστατικό συνέβη στις 06:50, στην οδό Αγράφων, όπου ο 30χρονος χτύπησε το θύμα του και προσπάθησε να του βγάλει τα ρούχα. 
Η γυναίκα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν από το σημείο να επέμβουν και να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να διαπιστώσουν το κατά πόσο πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που είχε προβεί σε ακόμα τρεις σεξουαλικές επιθέσεις τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι πριν από λίγο δύο τουλάχιστον από τα θύματα των προηγούμενων ημερών αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον άνδρα που τους επιτέθηκε σε υπόγεια διάβαση στο Μαρούσι. 
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα...

ενώ φέρεται να είχε στην κατοχή του μονωτική ταινία, πιθανότατα για να φιμώσει τα θύματά του.

Οι γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του επίδοξου βιαστή,σε περιγραφές τους έκαναν λόγο για άτομο εύσωμο, με τζιν παντελόνι, κοντομάνικο μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια, γυαλιά μυωπίας και μεταξύ 30-40 ετών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά προσώπου και πιθανότατα είναι ελληνικής καταγωγής.
Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 08:00 το πρωί όταν μία 29χρονη γυναίκα διασχίζοντας την υπόγεια διάβαση δέχθηκε την επίθεση. 
Ο δράστης την πλησίασε από πίσω προβαίνοντας σε άσεμνες ενέργειες. 
Στη συνέχεια, επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα και να την ρίξει στο έδαφος.
Η 29χρονη αντέδρασε στις αρρωστημένες προθέσεις του, επιτέθηκε εναντίον του και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. 
Την ώρα που το θύμα βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει την επίθεση εναντίον της, εκδηλώθηκε παρόμοια επίθεση.
Συγκεκριμένα, το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στις 10:00 με θύμα μία 38χρονη στην ίδια υπόγεια. 
Και στη δεύτερη περίπτωση ο επίδοξος βιαστής αιφνιδίασε την γυναίκα και επιχείρησε με τον ίδιο τρόπο να κάμψει τις αντιστάσεις της. 
Η 38χρονη έβαλε τις φωνές και άρχισε να χτυπά τον δράστη που επιχειρούσε να την ξεγυμνώσει. 
Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
                                           ΠΗΓΗ:www.huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου