Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΔΑΣ ΟΤΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου

           Τη μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων σε εργολάβο 
παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί πέρυσι ότι θα ήταν η τελευταία χρονιά δίνει η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 26 Ιούνη.
«Η κοροϊδία συνεχίζεται» σημειώνει η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου και απαιτεί να μη γίνει καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου.
Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:
«Παράλληλα στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο επαναφέρει και πάλι ως θέμα την καθιέρωση 24ώρης λειτουργίας, όσο αφορά τη συντήρηση και φύλαξη των κτιρίων.
Μάλιστα έχει το θράσος και λέει ότι τα ρεπό που θα προκύπτουν (από τα Σάββατα και τις Κυριακές) για τους συναδέλφους, δεν θα τα παίρνουν τη Δευτέρα και τη Τρίτη αλλά όποτε θέλει η υπηρεσία.
Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου με μεθοδευμένες κινήσεις όλα αυτά τα χρόνια έχει προχωρήσει στην αποδόμηση του συνόλου των υπηρεσιών και από υλικοτεχνική υποδομή και από προσωπικό. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η εντατικοποίηση της εργασίας, η αύξηση των εργατικών ατυχημάτων κλπ.
Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η Διοίκηση του δήμου είναι από τους καλύτερους μαθητές στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια υλοποιεί πλήρως τις κατευθύνσεις τους και την πολιτική τους. 
Μπορεί στα λόγια να διαφωνούν, να δηλώνουν ότι δεν έχουν κόμματα, ότι είναι "ανεξάρτητοι" ή ότι "υπερασπίζονται" τα συμφέροντα των εργαζομένων κ.λ.π., όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει. 
Η πολιτική τους είναι πλήρως ταυτισμένη με τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. 
Στόχος να καταπατήσουν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. 
Σκοπός τους να ικανοποιήσουν την κερδοφορία των εργολάβων και των επιχειρηματικών ομίλων.
Το λέγαμε και θα το λέμε. 
Το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, αφορά και τους δημότες γιατί αυτοί θα καλεστούν να πληρώσουν το μάρμαρο. 
Και στη συγκεκριμένη στιγμή το "μάρμαρο" δεν είναι και μικρό.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την πολιτική της Διοίκησης του δήμου, να συνταχθούν με τις ταξικές δυνάμεις και να απαιτήσουν:
Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για το σύνολο των υπηρεσιών.
Να καταργηθούν όλες οι αποφάσεις που μιλούν για 24ώρη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου».
ΠΗΓΗ://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/162123/kamia-idiotikopoiisi-ypiresion-toy-dimoy-proslipseis-monimoy-prosopikoy 
                                                         € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου