Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Σε εξέλιξη το σχέδιο της «Λιβανοποίησης»

Οι διαδικασίες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων
Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. έχει τερματίσει τον δείκτη της εθνικής αποδόμησης με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και τη συνεχιζόμενη οικονομική καταστροφή.
Την τελευταία πράξη της τραγωδίας, που εξακολουθεί να παίζεται στη χώρα μας, θα ολοκληρώσει η σχεδιαζόμενη εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων και άλλων μεταναστών και προσφύγων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Ελλάδα. 
Πράγματι, η γερμανική κυβέρνηση, ενεργούσα ως εκτελεστικό όργανο της βούλησης των πολιτών της, αποφάσισε να κλείσει τις γερμανικές πύλες εισόδου σε πρόσφυγες και μετανάστες που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Ο λόγος είναι η κλιμακούμενη οργή της κοινωνίας από τον αυξανόμενο αριθμό των βίαιων εγκλημάτων που διαπράττουν οι μετανάστες. 
Σε ένα σύνολο πληθυσμού που αποτελείται από 10.000.000 και 70.000.000 αλλοδαπούς και Γερμανούς πολίτες, αντιστοίχως, το 2017 διεπράχθησαν στη Γερμανία 1.100 δολοφονίες από πρόσφυγες και μετανάστες, έναντι 1.500 δολοφονιών που εκτελέστηκαν από άτομα με γερμανικό διαβατήριο, αναδεικνύοντας έτσι μέσω των αριθμών το ποσοστό της εγκληματικότητας των μεταναστών σε σχέση με αυτήν του αυτόχθονος πληθυσμού. 
Στη Γερμανία της αυξανόμενης εγκληματικότητας η κυβέρνηση της Μέρκελ αποφάσισε να εγκαταστήσει μονίμως τα εκατομμύρια των προσφύγων και μεταναστών που εισέβαλαν μαζικά στην Ευρώπη μετά την καταστροφή της Συρίας, του Ιράκ και της Λιβύης πίσω στις χώρες της πρώτης εισόδου τους, δηλαδή στην Ελλάδα και την Ιταλία.
Ομως, μολονότι ο Ιταλός πρωθυπουργός κατέστησε σαφές στη γερμανική κυβέρνηση ότι η ιταλική πύλη εισόδου έχει πλέον κλείσει μονίμως για πρόσφυγες και μετανάστες, η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα των εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών που διαμένουν στην Ευρώπη
Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δήλωνε με νόημα ότι «δεν γνωρίζει να υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», τα σκάφη του Λιμενικού και της FRONΤEX μεταφέρουν καθημερινά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, σκοπεύοντας να τους εγκαταστήσουν μόνιμα στην Ελλάδα. 
Η ελληνική κυβέρνηση, συνεπής με τις ιδιόρρυθμες εμμονές της που αφορούν τη διάλυση της πολιτικής αρχής του έθνους-κράτους και την αντικατάστασή του από μία πολυεθνική κοινωνία, έχει αποφασίσει να μετατρέψει τη χώρα σε ένα τεράστιο προσφυγικό στρατόπεδο στα πρότυπα του Λιβάνου, ένθα η πρώην κοσμοπολίτικη χώρα: 
Αφού πρώτα καλωσόρισε τα εκατομμύρια των Παλαιστίνιων προσφύγων, μετά διαλύθηκε εξαιτίας των ένοπλων συγκρούσεων μεταξύ των τελευταίων και του στρατού της χώρας.
Ετσι, οι πράξεις και οι δηλώσεις της κυβέρνησης μέχρι σήμερα συνηγορούν υπέρ της σχεδιαζόμενης «λιβανοποίησης» της πατρίδος μας. 
Ηδη, πολύ πριν από τις συναντήσεις που σκοπεύει να προκαλέσει η Γερμανία με τη συμμετοχή της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ελλάδας, ώστε να επιτύχει την προώθηση των μεταναστών στις χώρες πρώτης εισόδου τους, η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε οικονομική βοήθεια και άδεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση για να αυξήσει τον αριθμό των 60.000 προσφύγων και μεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα μετά τη συριακή κρίση σε εξαψήφιους αριθμούς. 
Η ελληνική κυβέρνηση, κατ’ απαίτηση των Γερμανών, σκοπεύει να επιβάλει στον ελληνικό λαό να σηκώσει αποκλειστικά αυτός το βάρος της μαζικής εισβολής των μεταναστών στην Ευρώπη, την οποία δεν μπόρεσε να αντέξει ούτε η γερμανική οικονομία, η οποία είναι 23 φορές μεγαλύτερη από την ελληνική, ούτε η γερμανική κοινωνία, η οποία είναι επτά φορές πολυπληθέστερη της ελληνικής.
Εκτός της εθνικής καταστροφής από την απόφαση λιβανοποίησης της χώρας, η μαζική εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών από την Ευρωπαϊκή Ενωση στην Ελλάδα όχι μόνο θα διαλύσει τη σαθρή κοινωνική δομή της πατρίδας μας, αλλά ταυτόχρονα θα δώσει και τη χαριστική βολή στην οικονομία, κυρίως στον τομέα του τουρισμού, επειδή ούτε οι συριζαίοι θα επέλεγαν να κάνουν διακοπές σε ακτές υψηλής αισθητικής με θέα μεταναστών που θα λούονται φορώντας μπουρκίνι.
                                                             Αλκιβιάδης Κ. Κεφαλάς
* Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών
                                                     Πηγή Εφημερίδα Δημοκρατία
                                                           ●►€ $   « » ▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου