Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Πιστοποίηση του Δήμου από Ανεξάρτητο Πιστοποιημένο Εξωτερικό Φορέα για το υψηλό επίπεδο έργων & υπηρεσιών στην πόλη


Γ. Πατούλης: Με συνέπεια, σταθεροί στις δεσμεύσεις μας, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας και των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της πόλης μας
Ο Δήμος  Αμαρουσίου, μετά τον εξωτερικό έλεγχο από Ανεξάρτητο Πιστοποιημένο Φορέα, πιστοποιήθηκε  και φέτος για τη βέλτιστη εφαρμογή και διαχείριση του Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας, την επίτευξη των στόχων υλοποίησης έργων του δημοσίου, καθώς και για την αποδοτική αξιοποίηση των διατιθέμενων πόρων.
Εφαρμόζοντας για 2η συνεχή χρονιά, το Πρότυπο Διαχειριστικής Επάρκειας ΕΛΟΤ 1429, συνδύασε τις απαιτήσεις ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, με αυτές ενός Συστήματος Διαχείρισης Έργων.
Για πρώτη φορά, το Αυτοτελές Γραφείο Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας, σε συνεργασία με την Ομάδα Ποιότητας, διενήργησαν εσωτερικές επιθεωρήσεις, προετοιμάζοντας όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου για τα συστήματα Ποιότητας ISO 9001 και Διαχειριστικής Επάρκειας ΕΛΟΤ 1429.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του προς τις υπηρεσίες του Δήμου, δήλωσε:
«Με τη καθοριστική συνδρομή των εργαζομένων μας, προσφέρουμε υψηλό επίπεδο έργων και υπηρεσιών στη πόλη, που αντανακλά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Με συνέπεια, σταθεροί στις δεσμεύσεις μας, θα συνεχίσουμε την εκτέλεση και διαχείριση έργων ποιότητας για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας και των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.»       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου