Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

«Συγχαρητήρια» Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στον Αλέξη Τσίπρα, για τις κυβισθήσεις

Κοκορεύεται ο αρχιπροδότης & υποτακτικό τετράποδο των Γερμανών!
Τα συγχαρητήρια των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών(ΕΣΚ)  δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο για την επιτυχή έξοδο από τα Μνημόνια όσο και για την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΕΣΚ στην οποία συμμετέχει ως παρατηρητής ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτηση του τόνισε την ιστορικότητα της περασμένης εβδομάδας καθώς έκλεισε η Ελλάδα έκλεισε λογαριασμούς του παρελθόντος. 
Η συμφωνία στις Πρέσπες με την πΓΔ της Μακεδονίας και η συμφωνία του Eurogroup άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα και την Ευρώπη, σημείωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
 Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση  στους αποτυχημένους διαχειριστές του παρελθόντος όπως χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Φώφη Γεννηματά που έχουν συγκροτήσει ενιαίο μέτωπο πολιτικής υποκρισίας και εθνικιστικού λαϊκισμού
Τους κατηγόρησε επίσης ότι δημαγωγούν, προσπαθώντας να κρύψουν τις μεγάλες ευθύνες των κομμάτων τους. 
Η Ιστορία θα δικαιώσει τις προοδευτικές δυνάμεις και στις δύο χώρες που ξεπέρασαν το παρελθόν και συνδιαμόρφωσαν ένα δίκαιο μέλλον, κατέληξε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
 Για το μεταναστευτικό ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι η Ευρώπη πρέπει να κατασταλάξει τι ακριβώς θέλει: 
συλλογικές ή μονομερείς λύσεις; 

Εμείς ζητάμε τη μεταρρύθμιση του Δουβλίνου, τη στήριξη των χωρών πρώτης γραμμής και την αναβάθμιση της δραστηριότητας της Frontex, καθώς, επίσης, και ένα ολιστικό πρόγραμμα στήριξης των χωρών προέλευσης των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, συνέχισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.
Εντύπωση προκάλεσε στη Σύνοδο του ΕΣΚ, η απουσία της Φώφης Γεννηματά, μέλος της ΕΣΚ, ενώ ο Πρόεδρος Sergei Stanichev δεν παρέλειψε να επισημάνει την έντονη διαφωνία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη στάση της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.
/IBNA
                                  ΠΗΓΗ://balkaneu.com/gr/news/2018/06/115895/
                                                       € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου