Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σκουρλέτης & Πατούλης «ακονίζουν» τα μαχαίρια για «Κλεισθένη»!

Επίθεση Σκουρλέτη σε Πατούλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων 
Αναταράξεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου αναμένεται να φέρει η κατάθεση και συζήτηση του πολυαναμενόμενου νομοσχεδίου για τον «Κλεισθένη» και τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκησης.
Τόσο οι δήμοι όσο και περιφέρειες έχουν δείξει τις διαθέσεις τους είδη από την τελευταία φορά που κλήθηκαν στην Βουλή να τοποθετηθούν, ενώπιων του Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη. 
Σε εκείνη την συνεδρίαση λοιπόν, τόσο ο κ. Πατούλης όσο και ο κ. Αγοραστός έγιναν κυριλεκτικά μαλλιά κουβάρια με τους βουλευτές και κυρίως με αυτούς της πλειοψηφίας.
Πλέον το νομοσχέδιο έχει πάρει το δρόμο προς την Βουλή με τον αρμόδιο υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη να…προετοιμάζει το έδαφος για την επική- όπως αναμένεται- συνεδρίαση των φορέων.
Πως; 

Με την επίθεση που εξαπέλυσε χθες στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων  και την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτή.
«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ευθύνη διαχείρισης απορριμμάτων ανήκει στον Α Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στα θέματα της ασφάλειας των εργαζομένων» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: « μου κάνει εντύπωση πως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ βγήκε να κάνει δηλώσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων όταν ο ίδιος δεν έχει στείλει επί ένα χρόνο εκπρόσωπο στο Συμβούλιο για την Ασφάλεια και την Υγιεινή των εργαζομένων στους χώρους διαχείρισης των απορριμμάτων».
Μάλιστα για να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του κατήγγειλε πως στον Δήμο Αμαρουσίου λειτουργεί παράνομα ΧΑΔΑ, λέγοντας «πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».
 Ίδωμεν…
                                                        Παναγιώτης Τζαννετάτος
                                                           € $  ●► « » ▲▼◄
ΠΗΓΗ://newpost.gr/politiki/680754/o-skoyrleths-o-patoylhs-kai-ta-akonismena-maxairia-gia-kleisthenh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου