Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Πρότυπα ΚΔΑΠ του Δήμου Αμαρουσίου για το 2018 -2019

          Έως τις 3 Ιουλίου θα παραμείνει ανοικτή 
       η πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ για την υποβολή αιτήσεων
Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στα Πρότυπα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)  Δήμου Αμαρουσίου που αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.
]Τα Πρότυπα ΚΔΑΠ  θα λειτουργήσουν από τη νέα σχολική χρονιά 2018 -2019, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, ώστε μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας, τα παιδιά της πόλης να απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα.    
Η δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη από την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΑ), μέσα από την εφαρμογή της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες, άνεργες, αγρότισσες και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους.  
Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας των νέων δομών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Δημιουργούμε Πρότυπους χώρους Απασχόλησης με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και δίνουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουν παιδιά του Δήμου μας δωρεάν σε αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που θα γίνονται στα σχολεία.
Η προσπάθεια μας έρχεται να καλύψει  όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες, που αφορούν στις απαιτήσεις των παιδιών και των εργαζόμενων γονέων τους.
Στόχος μας τη νέα χρονιά να προσφέρουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά του Δήμου μας.»           
Τα ΚΔΑΠ θα στεγάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων 8ο ,15ο και 18ο και θα λειτουργούν από τη 1η Σεπτεμβρίου 2018 πέραν του διδακτικού ωραρίου ή του διευρυμένου διδακτικού ωραρίου δηλαδή από τις 16:00 έως τις 20:00 κατά τους χειμερινούς μήνες.
Ωστόσο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, θα λειτουργούν από 20 Ιουνίου μέχρι 31 Ιουλίου κατά τις πρωινές ώρες, δηλαδή, από τις 8:00 έως τις 12:00, όταν οι γονείς θα είναι στις δουλειές τους.       
Η πλατφόρμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για την υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή έως τις 3/7/2018.
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται 
στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου 
(Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα, 2ος  όροφος). 
Τηλ επικοινωνίας:213-2038203 κα Πάσσαλη Φρόσω. 
                                                                  € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου