Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Από το «Ρουβίκωνα» η επιχείρηση εκφοβισμού Κατσίκη!

Ο «Ρουβίκωνας» με ανάρτηση σε σελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, αλλά και στο Facebook, ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέλη της ομάδας προσπάθησαν να μπουν στο γραφείο του βουλευτή, αλλά η είσοδος τελικά δεν κατέστη εφικτή.
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση, ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. 
Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές.
Σε μακροσκελή ανακοίνωση που δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα indymedia καταφέρονται κατά του κ. Κατσίκη, τον οποίο κατηγορούν για ρατσιστικό, εθνικιστικό και φοβικό λόγο, ενώ επικρίνουν και τη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση αριστεράς.
Κάνουν λόγο για γενικευμένη «τρολοκρατία», που όπως διατείνονται αποτελεί εργαλείο της εξουσίας και των πολιτικών.
«Όταν ο βουλευτής Κατσίκης ταυτίζει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία δεν είναι καθόλου γραφικός. Αναζητεί και κατασκευάζει ομοϊδεάτες να στοιχηθούν πίσω του. Αυτοί οι ομοϊδεάτες θα κρατήσουν τη φλόγα της ομοφοβίας αναμμένη, θα συντηρήσουν διακρίσεις και επιθέσεις ώσπου να γυρίσει ο τροχός και ο καθαρός φασισμός να μπορέσει να γράψει νέους νόμους», σημειώνουν μεταξύ άλλων.
Αμφισβητεί ο Κατσίκης ότι η επίθεση προέρχεται από τον Ρουβίκωνα
                          ...................................................................................................................
             
Αμφισβήτησε ο Κώστας Κατσίκης, ότι η απόπειρα επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του προέρχεται από τον «Ρουβίκωνα».
«Επιτρέψτε μου να σας ζητήσω συγνώμη διότι σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω στο ακέραιο τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, 
ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μία επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο πολιτικό μου γραφείο, όπως αποτυχημένη ήταν αυτή η προκήρυξη που δικαιολογούσε αυτή την άνανδρη και, κατά τη γνώμη μου, τρομοκρατική ενέργεια. 
Με προκήρυξη, κακέκτυπη αναπαραγωγή προκηρύξεων προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως άλλωστε θυμίζει το μακροσκελές κείμενο, που αποτελεί κείμενο ανάληψης ευθύνης από μέρους τους, για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και την αμφισβητώ» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης.
«Όταν, λοιπόν, θα έχω τα στοιχεία που θα μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημά σας, από ποιον η επίθεση, τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας. Κάντε υπομονή να δούμε αν πρόκειται για τον "Ρουβίκωνα" και αν πραγματικά αυτή η οργάνωση είχε τόσο καλά μάθει το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν επιτυχημένη ούτε η ανάληψη ευθύνης, ούτε και οι ενέργειές τους, τις οποίες ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα» πρόσθεσε.
                                                          € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου