Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Παρούσα στις τελετές αποφοίτησης του ΓΕΛ Λυκόβρυσης & του 2ου Λυκείου Πεύκης, η Μ. Πατούλη Σταυράκη

«Ένας κύκλος κλείνει στη ζωή σας - Με δύναμη και αισιοδοξία χτίστε το αύριο που ονειρεύεστε»
Κοντά στους μαθητές από το 2ο Λύκειο Πεύκης και το Γενικό Λύκειο Λυκόβρυσης που αποχαιρέτησαν τα σχολικά έδρανα και άνοιξαν τα φτερά τους για την ενήλικη ζωή τους, βρέθηκε η καθηγήτρια, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, κ. Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη, συμμετέχοντας στις τελετές αποφοίτησής τους.
Απευθυνόμενη στα παιδιά, στους γονείς τους και στους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς, η κ. Πατούλη, αναφέρθηκε με συγκίνηση σε αυτή την κοινή διαδρομή, σχολιάζοντας:
«Μαζί, μαθητές και καθηγητές, μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές έντασης, αγωνίας, δημιουργικότητας, χαράς και αγάπης σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια να τους προσφέρουμε τις γνώσεις και τα εφόδια ώστε αύριο να μπορούν να θέσουν υψηλούς στόχους και να τους πετύχουν, κατακτώντας τη δική τους... Ιθάκη
Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω προς τα παιδιά είναι: 
Ένας κύκλος κλείνει στη ζωή σας. 
Με δύναμη και αισιοδοξία χτίστε το «αύριο» που ονειρεύεστε».
Η κ. Πατούλη δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλο το διδακτικό προσωπικό για τη σημαντική συμβολή του στην προώθηση του εκπαιδευτικού έργου, ευχαριστώντας όλους και καθέναν ξεχωριστά για την πολύ καλή συνεργασία προς όφελος των παιδιών.
Επίσης, συνομίλησε με τους μαθητές της, με τους οποίους αντάλλαξε αγκαλιές, φωτογραφίες, λαχνούς, δώρα και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε κάθε τους εγχείρημα στο νέο τους ξεκίνημα ως ενήλικοι πολίτες.
Στην τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Λυκόβρυσης παραβρέθηκαν, επίσης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωσταντόπουλος και ο Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, καθώς και τα μέλη της UNESCO Βορείων Προαστίων 
Εύη Χλώρου, Μαίρη Χέλμη, Σόφη Χαΐδέμενου, Νατάσα Μαρμαγγιόλη και Όλγα Κολοκοτρώνη.
Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή της Γ’ Λυκείου του 2ου Λυκείου Πεύκης παραβρέθηκαν 
ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωσταντόπουλος, ο Παναγιώτης Αγγελικόπουλος και Γιάννης o Βελλής, και τα μέλη της UNESCO Βορείων Προαστίων Κασσιανή Πανάκη, Σόφη Χαϊδεμένου και Όλγα Κολοκοτρώνη.
                                                          € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου