Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πρεμιέρα με Έλενα Παπαρίζου για το «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018», αύριο στις 9:00 μ.μ.


Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ., 
Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219)
Η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 με μία συναυλία όλο χρώμα, παλμό, αγαπημένες επιτυχίες και νέα τραγούδια σε μία εμφάνιση που θα απογειώσει όσους βρεθούν στο Αίθριο θέατρο.
Η Έλενα Παπαρίζου, η No.1 pop τραγουδίστρια στην Ελλάδα, επιστρέφει με τον 9ο προσωπικό δίσκο της καριέρας της με τίτλο «Ουράνιο Τόξο» και με μία περιοδεία LIVE για να την απολαύσουν οι φανατικοί της φίλοι.
Τεσσεράμισι χρόνια μετά τον τελευταίο ελληνόφωνο δίσκο της «Τί ώρα θα βγούμε;» η αγαπημένη καλλιτέχνης επιστρέφει ανανεωμένη, με ολοκαίνουριο υλικό, μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες αλλά και με υπέροχες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στην πιο ώριμη αλλά και δημιουργική φάση της καριέρας της.
Στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018, η Έλενα υπόσχεται μια Έλενα σε πολλές και διαφορετικές πολύχρωμες «αποχρώσεις» του εαυτού της.
Προπώληση εισιτηρίων:
●►Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.
●►Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00)
●►Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
●►Στο Δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.
●►Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας
Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο                                                     www.festivaldimouamaroussiou.gr και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.
                                                               € $  ●► « » ▲▼◄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου