Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Συνάντηση μελών του Δ.Σ τουΣυλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ», με τον Γ. Πατούλη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Πατούλη, είχαν την Τρίτη 10 Μαΐου  ο Πρόεδρος Ηλίας Ζορμπαλάς, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Μπούρας και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Σπύρος Οικονόμου, εκπροσωπώντας το νέο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΩΔΩΝΗ» 
Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. κατέθεσαν τα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους όπως ο ηλεκτροφωτισμός, η διευθέτηση και ο καθαρισμός του ρέματος Σαπφούς, η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ και η αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και του μικρού πάρκου στη συμβολή των οδών Κρυστάλλη και Παλαμά και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων.
Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε το Δ.Σ. ότι:

α.Εχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού με αντικατάσταση των λαμπτήρων με νέους υψηλής απόδοσης,
β.Βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη για τη διευθέτηση και ανάπλαση του ρέματος Σαπφούς,
γ.Εχει ενημερώσει την Περιφέρεια, αρμόδια για τον καθαρισμό του ρέματος, και σύντομα το αίτημα θα ικανοποιηθεί,
δ.Εκτός από την αντικατάσταση της μίας μπασκέτας στο γήπεδο μπάσκετ θα τοποθετηθεί και η δεύτερη στο επόμενο διάστημα, ενώ θα επισκευαστεί το ταρτάν και ο ηλεκτροφωτισμός,
ε.Θα αναβαθμιστεί άμεσα ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου καθώς και ο χώρος στη συμβολή Κρυστάλλη και Σολωμού,
στ. θα ανακατασκευαστούν τα πεζοδρόμια της πλευράς που είναι εντός σχεδίου πόλεως και
ζ. Θα απαντηθεί εγγράφως αν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για την κοπή κάποιων ξερών δέντρων.
Το Δ.Σ. συνεχίζει τις προσπάθειες για την προώθηση των αιτημάτων των κατοίκων της περιοχής «Δωδώνη» και παρακολουθεί την εξέλιξη των ενεργειών για την όσο το δυνατόν συντομότερη ικανοποίησή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση το παρόν έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Κόκκαλης, Πολεοδομίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Νικόλαος Κάββαλος, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Διδασκάλου.
                                                                    Για το Δ.Σ.
                                    Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας
                         ΗΛΙΑΣ  ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
                                                 syllogos-i-dodoni.webnode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου