Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Στην περιβαλλοντική δράση των εργαζομένων στα «ΑΒ Βασιλόπουλος» παραβρέθηκε ο Γ. Πατούλης

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στις Εργατικές Κατοικίες στην κοινωνική & περιβαλλοντική δράση των εργαζομένων στα υποκαταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος» Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της «Ημέρας Εθελοντισμού» της εταιρείας
Παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, οι εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα Αμαρουσίου «Α.Β. Βασιλόπουλος» με τις οικογένειές τους προσέφεραν τρόφιμα και είδη ρουχισμού για την ενίσχυση των  ευπαθών συμπολιτών που διαμένουν στις Εργατικές Κατοικίες, προχωρώντας παράλληλα στον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου της γειτονιάς.
Η κοινωνική και περιβαλλοντική αυτή δράση των 50 και πλέον εργαζομένων από τα υποκαταστήματα της Χατζηαντωνίου& Δ. Ράλλη & Μαρούσι CITY,  εντάσσεται  στην «Ημέρα Εθελοντισμού» που έχει καθιερώσει η εταιρεία τα τελευταία 6 χρόνια, με στόχο την ομαδική και συλλογική προσφορά σε συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα.
Όσον αφορά στην περιβαλλοντική δράση οι εργαζόμενοι με τα συγγενικά τους πρόσωπα έβαψαν με δικό τους κόστος την πρόσοψη του 2ου ΚΑΠΗ των Εργατικών Κατοικιών και τα παγκάκια που είναι τοποθετημένα στον περιβάλλοντα χώρο  και προχώρησαν στον καθαρισμό  των παρτεριών και τον καλλωπισμό  της γειτονιάς, με τη συνδρομή των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επαίνεσε τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους για την εθελοντική προσφορά και την περιβαλλοντική ευαισθησία τους και υπογράμμισε ότι «μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε  την παρούσα δύσκολη συγκυρία και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας». 
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, που είχε την επίβλεψη και την οργανωτική ευθύνη, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στη δράση, καθώς και τον κ. Πατούλη που είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Οργανισμού, εξάροντας την κοινωνική και εθελοντική δράση  του και με την ιδιότητα του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, όχι μόνο στο Μαρούσι, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Παραβρέθηκαν επίσης  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Κάρλαύτης, μέλη του ΚΑΠΗ, ο Σύλλογος των Εργατικών Πολυκατοικιών και τοπικοί Σύλλογοι.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου