Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Πιέζει τον Γ. Πατούλη να δεχθεί πρόσφυγες στην πόλη μας, ο Λευτέρης Μαγιάκης!!!

Αφού «αναβάθμισαν» το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας που κτυπήθηκαν αγρίως από την πρωτοφανή οικονομική κρίση & τα μνημόνια που υπέγραψαν από το 2010 & μετά όλες ανεξαιρέτως οι Υποτακτικές κυβερνήσεις των Ελλήνων, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ»(γνωστή για το Φιλο-Λαϊκό & εξαιρετικό Φιλανθρωπικό της έργο), με ερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητά από τον εθελόδουλο λαγό του Φούχτελ(ετσι χαρακτήριζαν τον Γ. Πατούλη), να προετειμαστεί επειγόντως για την «φιλοξενία μικρού αριθμού προσφύγων στην πόλη μας»!!!
Ο λόγος; Επειδη αυτήν την στιγμή, «στην Αττική στοιβάζονται - λέει - χιλιάδες πρόσφυγες υπό τις πλέον ακατάλληλες συνθήκες (Ελληνικό, Πειραιάς) που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους»
Εχει όλο το δίκαιο με το μέρος της η ΕΝΟΤΗΤΑ του «καλού παιδιού» Λευτέρη Μαγιάκη ... που είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Οταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου,  Πρόεδρος της ΚΕΔΕ & του ΙΣΑ  «κάθονταν με τα πανιά απλωμένα», ενώ η εκκλησία της πόλης απλά «θυμιάτιζε» για να φύγουν απο την χώρα τα κακά Μνημόνια, εκείνοι ως γνήσιοι Αριστεροί πονούσαν, μοχθούσαν, σπάραζαν από τον πόνο που εβλεπαν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των δοκιμαζόμενων  συμπολιτών μας & ενεργοποιήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ για να προσφέρουν ότι είχαν & δεν είχαν από το υστέρημά τους!
Καλυψαν άμεσα όλα τα κενά που δημιούργησαν τόσο η απάνθρωπη Διοίκηση του Δήμου όσο & οι τραγοπαπάδες, που το μόνο που τους μέλλει είναι το παγκάρι της εκκλησίας...
Μεταμόρφωσαν πυρετωδώς όσα γραφεία διέθεταν οι ίδιοι(& ο ΣΥΡΙΖΑ), σε Κοινωνικά Φαρμακεία, Νοσοκομεία, Παντοπωλεία, Εστιατόρια ενώ άφησαν εποχή & τα παζαρια «Χωρίς Μεσάζοντες» που συνέστησαν & έφεραν τον εύηχο τίτλο:«ΜΑΖΙ να τα Φάμε»!!!
Μάλιστα όσοι πρωτοστάτησαν στο Μαρούσι αποκαταστάθηκαν(επαγγελματικά) από τον Αντιπερειφεριάρχη Βόρειου Τομέα Γ. Καραμέρο, εξ αιτίας της τεχνογνωσίας που ενδεχομένως είχαν ...αποκτήσει! 
Εχουν έτσι τα πράγματα; ΟΧΙ!!! Η εξήγηση είναι πιο απλή... 

Επειδή το κόλπο τους δεν έπιασε ΕΔΩ στο Μαρούσι(εξ αιτίας του Γ. Πατούλη που τους παίζει στο μικρό του δαχτυλάκι), όπως συνέβη στους όμορους Δήμους Χαλανδρίου & Βριλησσίων, όπου οι εθελοντές αποκαταστάθηκαν επειδή κέρδισαν οι ΔΙΚΟΙ τους υποψήφιοι στις Δημαρχιακές εκλογές, οι δικοί μας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΔΡΟΜΟΙ είχαν περιέλθει σε βαριας μορφής μελαγχολία, γιατί δεν μπορούσαν πλέον να προσφέρουν ... 
Για να κατανοήσετε την «απάτη», επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους & εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΕΡΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ HOT ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ...
                         ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
                                                     Ερώτηση για το προσφυγικό
Κύριε Δήμαρχε, Απευθυνόμεθα προς εσάς ως προέδρου της Διαπαραταξιακής επιτροπής η οποία συνεστήθη στο Δήμο μας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.
Ήδη έχουν παρέλθει περισσότεροι από δύο μήνες από τη σύσταση της και έκτοτε δεν έχει συνεδριάσει.
Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή στην Αττική στοιβάζονται χιλιάδες πρόσφυγες υπό τις πλέον ακατάλληλες συνθήκες (Ελληνικό, Πειραιάς) που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους, τους εκθέτουν σε μεταδοτικές ασθένειες, συντηρούν κλίμα έντασης μεταξύ τους και επιβαρύνουν υπέρμετρα τους γειτονικούς δήμους από κοινωνικής και οικονομικής σκοπιάς.
Όπως έχουμε εκφράσει επανειλημμένα το φορτίο αυτό θα πρέπει να κατανεμηθεί ισότιμα σε όλες τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες δεν θα πρέπει να επιβαρυνθούν οικονομικά δεδομένης της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Τ.Α, πλην όμως να χρησιμοποιηθεί η εμπειρία που υπάρχει στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας και να αξιοποιηθεί η εθελοντική προσφορά των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση του ανθρωπιστικού προβλήματος.
Κατόπιν αυτών ερωτάται ο κ. Δήμαρχος
Έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή κάποιο σχέδιο για την φιλοξενία μικρού αριθμού προσφύγων στην πόλη μας και αν ναι πότε σκοπεύει να το παρουσιάσει στη Διαπαραταξιακή επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο
Έχει ερευνήσει για να προτείνει στο αρμόδιο υπουργείο κατάλληλους χώρους για να καλυφθούν οι ανάγκες έκτακτης φιλοξενίας σύμφωνα με τις σχετικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το ΥΠΕΣ
                                               Οι ερωτώντες δημοτικοί σύμβουλοι
                     Λ. Μαγιάκης, Αικ. Ψάλτη, Π. Κούκουζας Δ. Κουτσουβέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου