Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Και δεύτερος «μανιακός» στο Μαρούσι…


Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ» για την ύπαρξη και δεύτερου «μανιακού» άνδρα στην περιοχή του Αμαρουσίου, ξεσήκωσαν τις Αρχές.
Αναζητούν πλέον τη γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του στο τρίτο υπόγειο γκαράζ του καταστήματος.
Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, γιατί αναμένουν κι άλλα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, δεν φαίνονται να εδραιώνουν ως δράστη τον «Δράκο του Αμαρουσίου».
Μέχρι και πριν την προβολή της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου, οι Αρχές πίστευαν πως ο 30χρονος άνδρας που συνέλαβαν για επιθέσεις σε άλλες γυναίκες, ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.
Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι κατάφεραν να απομονώσουν στο σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα, ένα αποτύπωμα παπουτσιού, που δεν έχει μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.
Αποκαλύψεις που σόκαραν...
Φρίκη, αποτροπιασμός, τραγικές παραλείψεις των Αρχών, νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες και μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία…
Η υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου που πάγωσε το Πανελλήνιο, συναγωνίζεται το πιο ευφάνταστο σενάριο ταινίας μυστηρίου…
Οι πληροφορίες του «Τούνελ» λένε πως η αναπαράσταση στο υπόγειο του τρόμου πιθανότατα να οδηγήσει τους αστυνομικούς στον «Δράκο του Αμαρουσίου».
Ο ίδιος φέρεται να φάσκει και να αντιφάσκει. 
Λέει ότι επιτέθηκε στη γυναίκα όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και αυτή προσπάθησε να διαφύγει προς την έξοδο του γκαράζ, την άρπαξε και την έσυρε προς το τρίτο επίπεδο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε αποτύπωμα της άτυχης Ελευθερίας στον τοίχο του πρώτου γκαράζ, αλλά πουθενά δεν βρίσκονται μέχρι τώρα τα δικά του.
Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσουν τις απαντήσεις από τον εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποιούν.
Αποκαλυπτικές μαρτυρίες στο «Τούνελ»
Αποκαλυπτικές ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή την Παρασκευή 27 Μαΐου.
Μάρτυρας αποκάλυψε πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός. 
Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. 
Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.
Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση, το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, το αμάξι του θύματος είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ. 
Όταν ο ίδιος επέστρεψε από την πασχαλινή του άδεια την Τετάρτη 11 Μαΐου, το είδε στη θέση αναπήρων. Από τότε το αμάξι δεν μετακινήθηκε ξανά.
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή η 69χρονη λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί καυγάδισε έντονα στο τηλέφωνο με έναν άνδρα, από τον οποίο ζητούσε χρήματα που της χρωστούσε.
Σύμφωνα με μία νέα μαρτυρία το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισης στις 21 Απριλίου, ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, κινήθηκε προς το τρίτο πάργκινγ με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρασύροντας τους προστατευτικούς κώνους.
Το «Τούνελ» που μετέφερε πρώτο την τραγική είδηση του εντοπισμού της σορού της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου, εκεί όπου πριν από έντεκα ημέρες είχε βρει το αυτοκίνητο της, ξεδίπλωσε και την τραγωδία πίσω από το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη…
Μία μέρα πριν βρεθεί άγρια δολοφονημένη, έγινε η κηδεία της αγαπημένης της μητέρας. Οι αστυνομικοί την περίμεναν μάταια να φανεί… Η Ελευθερία κηδεύτηκε, δίπλα στη μάνα που υπεραγαπούσε. Δεμένες στη ζωή και στο θάνατο
«Πήγε η υπάλληλος και τη βρήκε γιατί είχε τσαγανό…»
Η μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ» έφερε στο φως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποκαλύφθηκε το πτώμα της Ελευθερίας, αλλά και τι προηγήθηκε.
Τις τελευταίες μέρες η έντονη μυρωδιά από την αποσύνθεση του πτώματος είχε γίνει ιδιαιτέρως αισθητή στο κατάστημα του Αμαρουσίου. Με δική τους πρωτοβουλία μία υπάλληλος του σουπερμάρκετ κι ένας υπάλληλος ασφαλείας του καταστήματος, αποφάσισαν σε ένα διάλειμμα τους να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου, κρατώντας φακούς.
Ακολουθώντας την έντονη δυσοσμία εντόπισαν μετά από λίγη ώρα στο κατασκότεινο γκαράζ το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος. 
Αμέσως ειδοποίησαν τους υπευθύνους της εταιρείας και στη συνέχεια την Αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί πως όταν το «Τούνελ» βρήκε το αμάξι της αγνοούμενης, ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος είχε πει στους αστυνομικούς που του ζητούσαν το υλικό από τις κάμερες, να ψάξουν στο τρίτο υπόγειο. 
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι αστυνομικοί του απάντησαν: 
«Κοιτάξτε τη δουλειά σας κι εμείς θα κάνουμε τη δική μας».
Ο μάρτυρας περιέγραψε το τρίτο υπόγειο γκαράζ σαν ένα τεράστιο κατασκότεινο χώρο, για τον οποίο κατά καιρούς τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πελάτες , είχαν παραπονεθεί και στον Δήμο Αμαρουσίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «καμιά μέρα θα γίνει φόνος εκεί μέσα».
Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του τρίτου επιπέδου κώνους και απαγορευτικές ταμπέλες, αλλά πολλοί πελάτες στην προσπάθεια τους να παρκάρουν τα παρέβλεπαν.
«Το αμάξι βρέθηκε στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ. Δεν είναι λογικό να συνεχίζονταν οι έρευνες στον ακριβώς αποκάτω σκοτεινό όροφο, που είναι μαγνήτης για δολοφονική επίθεση; Κανονικά θα έπρεπε να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλο το σουπερμάρκετ. Η υπάλληλος που βρήκε το πτώμα έχει πάθει σοκ, επειδή κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους» κατέληξε ο μάρτυρας.
«Την άκουσα να καυγαδίζει με κάποιον για χρήματα»
Μάρτυρας που παρακολουθούσε στο «Τούνελ» την αναζήτηση της Ελευθερίας Αγραφιώτου, μόλις είδε τη φωτογραφία της την αναγνώρισε και επικοινώνησε με την εκπομπή.
Όπως ισχυρίστηκε μία εβδομάδα περίπου πριν εξαφανιστεί, την είδε στο καφέ που εργαζόταν να κάθεται μόνη της και να μιλάει έντονα στο τηλέφωνο. Την γνώριζε γιατί ήταν πελάτισσα του καταστήματος. 
Συνήθως ήταν ήρεμη και ευγενική αλλά εκείνη την ημέρα ήταν ιδιαιτέρως εκνευρισμένη.
Για μισή ώρα περίπου όπως κατάλαβε ο μάρτυρας, συνομιλούσε με έναν άνδρα. Φώναζε έντονα και συνεχώς έλεγε: 
«Φέρε τα λεφτά, δεν έχω άλλη προθεσμία, δεν πάει άλλο.»
Σύμφωνα με τον μάρτυρα, φαινόταν σαν ο συνομιλητής της να της χρωστούσε χρήματα και η ίδια αγωνιούσε να τα εισπράξει. Μπροστά της είχε ένα φάκελο με έγγραφα. Κάποια στιγμή έκλεισε το τηλέφωνο αλλά τον ξανακάλεσε και μίλησε μαζί του με το ίδιο έντονο ύφος.
Μάρτυρας: Μπήκα στο τρίτο υπόγειο κι ένιωσα πανικό…
Πελάτισσα του σουπερμάρκετ στο Μαρούσι μίλησε στο «Τούνελ». Όπως υποστήριξε τα υπόγεια γκαράζ δεν φυλάσσονται και ο καθένας έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που αθίγγανοι και ζητιάνοι της ζητούσαν να παραλάβουν το καρότσι για να πάρουν τα κέρματα.
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, βρέθηκε και η ίδια στο τρίτο υπόγειο γκαράζ στην προσπάθεια της να παρκάρει, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Δεν υπήρχε φύλαξη, ήταν πολύ σκοτεινά και αυτό της προκάλεσε πανικό. Τόνισε πως παρά το γεγονός ότι ο χώρος δεν χρησιμοποιείται επίσημα, στο υπόγειο ήταν παρκαρισμένα κι άλλα αυτοκίνητα.
Ένα άλλο περιστατικό που θυμάται, είναι ότι λίγες μέρες πριν από το Πάσχα είδε ένα γκρι αυτοκίνητο να ανεβαίνει με πολύ μεγάλη ταχύτητα από το τρίτο επίπεδο, γεγονός που της προκάλεσε εντύπωση.
Μαρούσι: Μπαλάκι ευθυνών Δήμου - καταστήματος
Το τρίτο υπόγειο γκαράζ όπου βρήκε φρικτό θάνατο η Ελευθερία Αγραφιώτου, με μία πράξη δωρεάς έχει παραχωρηθεί στο Δήμο. 
Το «Τούνελ» επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου κ. Σπύρο Σταθούλη.
Όπως είπε το υπόγειο γκαράζ διαθέτει τριάντα δύο θέσεις πάρκινγκ, τις οποίες πρόσφατα ο Δήμος αποφάσισε να παραχωρήσει με ειδικές κάρτες σε κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.
Τόνισε πως μέχρι στιγμής το γκαράζ παραμένει ανενεργό αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και πως η φύλαξη και η διαχείριση γίνεται από τους υπευθύνους του σουπερμάρκετ που έχουν μισθώσει το χώρο.
 Διευκρίνισε πως μόνο οι υπάλληλοι του καταστήματος μπορούν να ανοίξουν την μπάρα της εισόδου προς τα υπόγεια και πως τα τρία γκαράζ συνδέονται μεταξύ τους με ασανσέρ, με ράμπα για οδηγούς και σκάλες για πεζούς. Δεν υπάρχει άλλη είσοδος ή έξοδος που μπορεί να φθάσει κάποιος στο τρίτο υπόγειο.
 Ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός πως δεν υπήρχε φωτισμός στο χώρο. Στον ισχυρισμό των υπευθύνων του καταστήματος πως ο Δήμος είχε την ευθύνη του τρίτου υπογείου, απάντησε πως τον πλήρη έλεγχο έχει το κατάστημα που κάνει τη χρήση.
ΠΗΓΗ:www.anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου