Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Στις 3:30 μ.μ. η 19η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

ΔΩΔΕΚΑ(12) θέματα περιλαμβάνει η 19η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος για το έργο «ΑΣΦΑΛΗΣΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤ,Ν ΠΕΡΙΞ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ».
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Ερμ. Κυπριανίδου)
2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής, του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού και του ΝΠΔΔ «Οργανισμός ΚοινωνικήςΑλληλεγγύης - Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού» για το έργο«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ”».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)
3. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασηςμεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ Ο.Τ. 674 ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
4. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ 22.10.2015».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
5. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Αλίμου για το έργο «ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΙΜΟΥ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)
6. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης για το έργο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΤΡΙΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)
7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΠεριφέρειαςΑττικής και του Δήμου Νέας Σμύρνης για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)
8. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύτης Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για το έργο «Συντήρησηεπαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου νήσου Κυθήρων».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)
9. Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικούέτους 2016.(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)
10. Έγκριση παράτασης της σύμβασης ασφαλιστικής κάλυψης των υπηρεσιακώνοχημάτων και μηχανημάτων έργου των Π.Ε. Κεντρικού, Βόρειου, Νότιου και Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)
11. Έγκριση σκοπιμότητας δαπάνης συνολικού ποσού 986.160,00 € και επιμερισμόςτου ανά δικαιούχο του προγράμματος «Διάθεση ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείςομάδες».
(Εισηγητές η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αικ. Θανοπούλου & ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης
12. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 381/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίουσχετικά με τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Πετρούπολης (ημέρα Παρασκευή)της Δ’ Αθηνών του Δήμου Πετρούπολης.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου