Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Κινητοποιήσεις ξεκινούν από αύριο οι εργαζόμενοι στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ για την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
H κατάργηση κλινικών & κρεβατιών, η υποχρηματοδότηση της Υγείας, οι τραγικές ελλείψεις προσωπικού, η διάλυση του κοινωνικού ιστού  στο βωμό του δημοσιονομικού ελλείμματος, οι επιθέσεις των Νεοφιλελευθερων - μνημονιακών  πολιτικών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά και οι δήθεν αριστερές(!!!) πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ,  η συγκυβέρνησή του με ΑΝΕΛ, συντρίβουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων καταστρέφοντας το κοινωνικό κράτος και ενισχύοντας τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ- ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ
Ηρθε η ώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παλέψουμε ενάντια στις περικοπές των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που συρρικνώνουν τους μισθούς μας, που συρρικνώνουν τις ζωές μας, που μας αναγκάζουν να εργαζόμαστε με εξαντλητικά ωράρια σε επικίνδυνες συνθήκες, με κάτω του ΟΡΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προσωπικό, με συνεχόμενη εντατικοποίηση εργασίας.
Αύριο Τρίτη 31 Μαίου, την Παρασκευή 3 Ιουνίου & την Τρίτη  7 Ιουνίου, από τις  10:00 π.μ. - 12.00 μ.μ. διαμαρτυρόμαστε μαζικά και φωνάζουμε ΟΧΙ στη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού, στο λειτουργικό χάος του Νοσοκομείου μας, στην τραγική και επικίνδυνη έλλειψη προσωπικού που απειλεί τις ζωές εργαζομένων και ασθενών!
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ όλων των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη στις 8 Ιουνίου
Το Δ.Σ.του Σωματείου Εργαζομένων
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 2ωρες στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
======================================================
ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2132058442 - ΦΑΞ 2108043182
ΠΗΓΗ:sismanoglio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου