Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει το παιδικό χωριό SOS


Το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε στην πρωτοβουλία των 120 Ενωμένων Εργοστασίων και στήριξε  την προσπάθεια ενίσχυσης συλλογής τροφίμων  εν όψει των Χριστουγέννων του παιδικού χωριού SOS.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε πως είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει την προσφορά στους συνανθρώπους μας και την στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού.
Είναι αυτονόητο ότι αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας μόνο με ενότητα, αλληλεγγύη και συνεργασία όλων μας μπορούμε να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας και να τους αφήσουμε μια χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας αυτές τις άγιες ημέρες που έρχονται.

Ευχαριστώ θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση τους τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ) και την Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  17 & 18 Δεκεμβρίου στην έκθεση των 120 ενωμένων εργοστασίων στο Κρυονέρι, 23ο χλμ Αθηνών Λαμίας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης,  η Αντιδήμαρχος κ. Ρένα Χαλιωτη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Ιωάννης Νικολαράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου