Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Aπό τις 8:00 π.μ. η «25η Χριστουγεννιάτικη Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων»

Την 25η εορταστική  δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων , την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, από τις 8:00 π.μ. έως τις 02:00 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.
Η δράση υλοποιείται σταθερά τα 4 τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και έχει βρει την θερμή αποδοχή και ανταπόκριση εκατοντάδων συμπολιτών.
Στην 25η δράση διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων συμμετέχουν 55 παραγωγοί με 200 διαφορετικά προϊόντα αρίστης ποιότητας, σε χαμηλές τιμές.
 Μεταξύ άλλων, θα προσφερθούν Χριστουγεννιάτικα γλυκά, εποχικά είδη όπως ξηροί καρποί, κάστανα, μανιτάρια, ρόδια, καθώς και  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο φετινής παραγωγής ,αλλά και ελληνικά καυσόξυλα.




Οι παραγωγοί για την περαιτέρω ενίσχυση των νοικοκυριών της πόλης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προχωρούν σε καλύτερες ακόμη προσφορές σε μία μεγάλη ποικιλία ειδών.

Το «Έντυπο των Προσφορών» συνοδεύει τον «Κατάλογο των Προϊόντων» και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.maroussi.gr
Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετάσχουν στη δράση έχουν πιστοποιητικά και άδειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τις τιμές πώλησης.    
 Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα - Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.
 Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου