Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Θαυμάσιο το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτι του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. 
Οι φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού είχαν τη ευκαιρία να περάσουν μία πλούσια χορευτική βραδιά, σε ρυθμούς latin, framenco,oriental,tribal, hip hop, zumba, κ.α. συνεισφέροντας παράλληλα με τη συμμετοχή τους στο πάρτι, στην ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Κοινωνικών Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.
Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, συνεχάρη τους δασκάλους, υπεύθυνους των τμημάτων χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και τους σπουδαστές  για την εξαιρετική σκηνική παρουσία τους, υπογραμμίζοντας: 


«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να προάγουμε την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό μας και ενωμένοι δίπλα στους συμπολίτες μας με αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία  θα μπορέσουμε να υπερβούμε την κρίση.»
Στη χορευτική βραδιά παρουσιάστηκαν χορογραφίες των τμημάτων oriental (υπεύθυνη δασκάλα Καλυψώ Μάνη), καθώς και των τμημάτων flamenco (υπεύθυνη δασκάλα Στέλλα Παππά).
 Επίσης παρουσίασαν επαγγελματικές χορογραφίες η δασκάλα των τμημάτων oriental & tribal Καλυψώ Μάνη (χόρεψε tribal) και η δασκάλα των τμημάτων Latin hip hop Νικόλ Καμζέλα (χόρεψε rumba).Συμμετείχε η σχολή χορού Dance Nikol της Νικόλ Καμζέλα τμήματα της οποίας παρουσίασαν χορογραφίες(tango ,hip hop,zumba κλπ).
Στο Χριστουγεννιάτικό φιλανθρωπικό πάρτι παραβρέθηκαν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου