Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δίκαιο το αίτημα για την άμεση δημιουργία του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Με τους συλλόγους Γονέων του 18ου Δημοτικού Σχολείου & του 18 Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.
Στην συνάντηση εργασίας συζητήθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας νέου κτιρίου στέγασης του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου καθώς οι σημερινές συνθήκες στέγασης του, είναι εκτός προδιαγραφών. 
Οι μοναδικοί χώροι στους οποίους λειτουργεί είναι δυο παραχωρηθείσες αίθουσες διδασκαλίας του ισογείου του διδακτηρίου του 18ου Δημοτικού Σχολείου.

Στερείται χώρους απαραίτητους για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, όπως χώρο κουζίνας, τραπεζαρία, γραφείο νηπιαγωγών, χώρο υγιεινής νηπίων και ενηλίκων.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης διαβεβαίωσε τους συλλόγους Γονέων πως θα κινήσει κάθε διαδικασία προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του 18ου Νηπιαγωγείου.
Ήδη εστάλη επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ.  Κώστα Γαβρόγλου με την οποία ζητά να  προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση αυτού του τόσου σημαντικού προβλήματος που αφορά δεκάδες οικογένειες και μαθητές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου