Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση Καραμέρου με τους Διοικητές των Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» & «Παίδων Πεντέλης»

Την βούληση για έμπρακτη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην αναβάθμιση των υποδομών των νοσοκομείων «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» & «Παίδων Πεντέλης», εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέας, Γ. Καραμέρος, κατά τη συνάντηση που είχε, χθες Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με τον  κοινό Διοικητή των διασυνδεόμενων 3 δημόσιων μονάδων υγείας στη Βόρεια Αθήνα κ. Μανώλη Κουταλά και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Παίδων Πεντέλης, κ. Ευάγγελο Τριγώνη
Αμέσως μετά ο κ. Καραμέρος δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει εμπράκτως τα δημόσια νοσοκομεία, ιδιαίτερα αυτά του βόρειου τομέα, τα οποία εγκαταλείφθηκαν ή και υπονομεύτηκαν συστηματικά από προηγούμενες κυβερνήσεις προς όφελος ιδιωτικών νοσοκομείων που ανθούν στην ευρύτερη περιοχή. 

Στα δύσκολα οι Πολίτες εμπιστευόμαστε τα δημόσια νοσοκομεία και αυτή η πραγματικότητα μας επιβάλλει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε το ΕΣΥ. 
Αναμένουμε με αδημονία τις προσλήψεις που θα πραγματοποιήσει το Υπουργείο Υγείας. 
Ενδεικτικά ενημερώθηκα πως λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού δεν λειτουργεί στο Σισμανόγλειο η μοναδική κλινική για τη νευρική ανορεξία που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα αλλά και μία θωρακοχειρουργική. 
Έχουμε την πολιτική βούληση να συνδράμουμε κατά το μέτρο του δυνατού και του νόμου. 
Οι διοικήσεις των νοσοκομείων αυτών (Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμινγκ, Παίδων Πεντέλης) βρίσκονται σε χέρια ανθρώπων που νοιάζονται και γνωρίζουν καλά τη δημόσια Υγεία. Η συνεργασία θα είναι διαρκής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου