Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αποκαθίστανται οι φθορές στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου

Τις εργασίες αποκατάστασης των φθορών, καθαρισμού και εξωραϊσμού της πλατείας Ηρώων και της Δημοτικής Ολυμπιακής Βιβλιοθήκης «Σπύρος Λούης» παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Κόκκαλη.
Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο των εργασιών που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Αμαρουσίου για την αποκατάσταση των φθορών, τη συμπλήρωση και τη βελτίωση των υποδομών στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο ενόψει των εορτών, προκειμένου να γίνει πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και πιο φιλικό τόσο για τους καταστηματάρχες, όσο και για τους επισκέπτες του.
Μεταξύ των εργασιών που έχουν προγραμματισθεί είναι:
►Η συντήρηση των παραστάδων από τις φθορές
►Η αποκατάσταση των φθαρμένων γυάλινων πλακιδίων στα δάπεδα των πεζόδρομων και ο καθαρισμός αυτών.
►Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τη βελτίωση και συμπλήρωση του αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, καλαθάκια, κ.α.).   
Μετά το πέρας της επίσκεψης στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Προχωρούμε μπροστά και βήμα- βήμα  αναβαθμίζουμε και ομορφαίνουμε την πόλη μας, ώστε να είναι πιο φιλική, πιο λειτουργική και πιο ασφαλής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το 2017 και θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου.    
Στην μεθοδική και συντονισμένη αυτή προσπάθειά μας, προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της, σας θέλουμε δίπλα μας και συμπαραστάτες μας    για να προστατεύσουμε την όμορφη εικόνα της πόλης μας και τη δημοτική περιουσία. Επιδίωξή μας είναι να γίνει το Μαρούσι μία πόλη πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική, πιο όμορφη, μία πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου