Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

4η διανομή νωπών ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου


Τριακόσια είκοσι(320) κιλά φρέσκα ψάρια & διάφορα άλλα είδη αλιευμάτων διέθεσε χθες το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης, ώστε οι ωφελούμενοί του και οι ωφελούμενοι άλλων κοινωνικών φορέων να μη στερούνται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά τους.                
Η διανομή των φρέσκων ψαριών, η τέταρτη τους τελευταίους μήνες, είναι το αποτέλεσμα της παρέμβασης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη προς το Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη, με την οποία εξασφαλίστηκε η χορηγία διαφόρων αλιευμάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει  τον κ. Κατσιώτη για την κοινωνική ευαισθησία και τα αλληλέγγυα συναισθήματα του προς το συνάνθρωπο, υπογραμμίζοντας τον ενεργό και έμπρακτό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού στη διατήρηση της  κοινωνικής συνοχής.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διένειμε τα νωπά ψάρια στους ωφελούμενους της Πρόνοιας Δήμου Αμαρουσίου, σε χαμηλοσυνταξιούχους του ΚΑΠΗ, στα Ιδρύματα Χατζηκώνστα και ΗΠΙΟΝΗ, στους Ιερούς Ναούς: της Μητροπόλεως,   του Αγίου Ελευθερίου, Παναγίτσας, καθώς και στους ωφελούμενους των Εργατικών Κατοικιών.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου