Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας

Με ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα ανακύκλωσης ενισχύεται ο στόλος των οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας ευγενική χορηγία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αμαρουσίου με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.
Το απορριμματοφόρο παρέλαβε από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, παρουσία των Αντιδημάρχων Βασίλη Κόκκαλη, Αθανάσιου Βελή, Ρένας Χαλιώτη, του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Καρλαύτη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Γεώργιου Διδασκάλου.
Σε δήλωσή του μετά την παράδοση και παραλαβή του οχήματος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε:

«Το νέο απορριμματοφόρο θα ενισχύσει την υπηρεσία καθαριότητας στην αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, συμβάλλοντας και με αυτό τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος. 
Το νέο όχημα που αποκτήσαμε  κόστισε μηδέν ευρώ στους πολίτες, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας και της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που έχουμε αναπτύξει με τις τοπικές επιχειρήσεις.          
Μία από τα πρώτες  προτεραιότητές μας είναι να διατηρούμε την πόλη μας όμορφη και καθαρή. Μέσα από τη συνεχή προσπάθειά της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου μας  επιδιώκουμε να γίνει το Μαρούσι μια πόλη πιο λειτουργική και πιο ανθρώπινη, που θα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.»   
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχές του νέου έτους θα παραληφθούν από το Δήμο Αμαρουσίου 25 απορριμματοφόρα και μηχανήματα που θα ενισχύσουν και θα εκσυγχρονίσουν το στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας. 
Είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας τριών ετών της Διοίκησης και των υπηρεσιών, που ολοκληρώνεται με επιτυχία και θα συμβάλει στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες.                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου