Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου στον Γ. Πατούλη

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη  ευχαριστεί το Δήμο Αμαρουσίου και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  για τη συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη που παρέχει στο σχολικό συγκρότημα.
Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:
«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
δια της παρούσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αμαρουσίου και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη για τη συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη που παρέχει στο σχολικό μας συγκρότημα.


Ειδικότερα αναφερόμαστε στην αποκατάσταση της αντικεραυνικής προστασίας του σχολείου μας, στον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό στις αρχές της σχολικής χρονιάς, στην πρόσληψη νέας καθαρίστριας, στη σύνδεση νέων κλιματιστικών και στην εγκατάσταση συστήματος θυροτηλεφώνου για να μη μένει η αυλόπορτα ανοιχτή, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των παιδιών μας.
Ευελπιστούμε ότι και το 2017 θα έχουμε την ίδια άριστη υποστήριξη στο σχολείο μας, ώστε αυτό να συνεχίσει να παρέχει ασφάλεια, καλή υγιεινή και ευχάριστο περιβάλλον στα παιδιά μας και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.
                                  Με εκτίμηση εκ του Συλλόγου Γονέων
             Η Πρόεδρος                                                                          Ο Γ. Γραμματέας

            Βίκυ Κάρμη                                                                        Νίκος Παπαϊωάννου»             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου