Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

«Τα μαγικά Χριστούγεννα του Ανήλιαγου & της Αφέγγαρης»

Δεκάδες μικροί φίλοι του Δήμου Αμαρουσίου από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και το «Ψαραύτειο» του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη»  μαζί με τους γονείς και τους συνοδούς τους έζησαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και πέρασαν μία ευχάριστη βραδιά, παρακολουθώντας την θεατρική παράσταση «Τα μαγικά Χριστούγεννα του Ανήλιαγου και της Αφέγγαρης».
Η παράσταση  βασισμένη στο Χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλ. Παπαδιαμάντη «Το άνθος του γιαλού» δόθηκε από τη θεατρική ομάδα «Παραμύθι από Μακριά» με τη συμμετοχή της Χριστίνας Παλαιολόγου και της Κατερίνας Μακρή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016. 
Κοντά στα παιδιά βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο θερμό καλωσόρισμα του στο φιλόξενο χώρο του Δημαρχείου, ευχήθηκε το 2017 να είναι μία καλύτερη χρονιά για όλα τα παιδιά με περισσότερη αγάπη και κοινωνική ευαισθησία, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου έχει μία ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά της πόλης μας, τους μικρούς μας φίλους που μας δίνουν ελπίδα και μας γεμίζουν αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. 

Ο κ. Πατούλης προσκάλεσε τα παιδιά να επισκεφθούν το Χωριό του Άη Βασίλη που έχει στηθεί στην πλατεία Αγίας Λαύρας να παίξουν και να χαρούν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στην παιδική εκδήλωση παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου