Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο:Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Β΄ κύκλο μαθημάτων

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Β΄ κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2016-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική για ψυχική και σωματική υγεία».
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι κάτοικοι των Αθηνών, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.
Η ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας.
 Οι ολιστικοί γιατροί δεν  αντιμετωπίζουν το όποιο πρόβλημα υγείας απλά στο επίπεδο του συμπτώματος ή της κλινικής εικόνας, αλλά επιδιώκουν την συνολική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ατόμου. Στον νέο κύκλο μαθημάτων έχουν κληθεί ως εισηγητές καταξιωμένοι γιατροί οι οποίοι υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: 
Ολιστικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, Ομοιοπαθητική, Κλινική Ύπνωση, Ψυχονευροανοσολογία, Βιοπαθολογία, Βιοσυντονισμός, Ορθομοριακή διατροφή, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Βοτανοθεραπεία κ.α.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με αφορμή την έναρξη του Β΄ Κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για το σημαντικό έργο που επιτελεί το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στην πόλη μας και παρότρυνε τους πολίτες να συνεχίσουν να αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια γνώσης καθώς όπως είπε η γνώση είναι αυτή που δίνει στον άνθρωπο τη δυνατότητα κατανόησης και ερμηνείας της φυσικής και κοινωνικής πραγματικότητας μέσα στην οποία ζει.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.
▲Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο.
Για τους κατόχους των καρτών ΕΡΜΗΣ/Artemis Card, ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.
►Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.
Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr .
Πληροφορίες: Γραμματεία Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 & 694 641 5301 και στο email: info@alp.edu.gr

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου